Henrikix
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Henrikix
MemberIse üritasin samuti mingi aeg ketogeenset dieeti pidada, kuid sellega läks sooritusvõime samuti aknast välja. Sul on muidugi ilmselt valkude osakaal liiga suur, et seda ketogeenseks dieediks lugeda, kuid suhteliselt sarnane.
Henrikix
MemberKuu aega olen TRT pealt maas olnud… olen nüüd omajagu end harinud selle koha pealt.
Geel oli 50mg päevas ehk siis 350mg nädalas. Kuid! Geelidest imendub kõigest 10% toimeainet ehk siis 5mg/päevas ehk 35mg/nädalas. Mis minu puhul aitab testotaseme hoida ilmselt minimaalsel tasemel… kuna terve täiskasvanud mehe munandites toodetakse 2.5-11mg testot päevas. Geel on ikka väga ebaefektiivne…
Üle päeva end turkida ei viitsiks, seega propionate jääb välja. Vaatan ehk saab kuskilt enanthate või cypionate. Samas hetkel suures kaloridefitsiidis ei näe sel eriti pointi, seega läheb veidi aega kuni see plaan realiseerub. Kui juba, siis võiks ka maksimaalse kasu lõigata.
On TRT teemal isiklik kogemus ning julgen soovitada Nebido-t (testosterone undecanoate), mis on üks stabiilsemaid ja pikema pooleluga testosterooni tüüpe – Süstimisvahemik 10-14 nädalat. Hind on tal ka muidugi kallim aga väärt seda.
Henrikix
MemberSiin saab näha Revali sensatsioonilist võimlemiskava, mis tõi ka üldvōidu
Henrikix
MemberHenrikix
MemberKui liigud, siis Tartu lähedalt?
Henrikix
MemberEga juhuslikult nüüdseks pole tekkinud kedagi, kes saaks küüti pakkuda?
Henrikix
MemberKaerahelbepuder + valgupulber kooslusele soovitan lisada ka veidi kreeka jogurtit + maapähklivõid – tuleb mõnusalt kreemjas ja maitsev eine. Osade valgupulbrite puhul jääb niisama pudruga segades veidike teraline, siis soovitan kreeka jogurtiga eelnevalt juba ära segada.
Henrikix
MemberLoodame, et sa pole ainuke vend, kes Tartu kandist tuleb…..
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tallinna vahet on muidugi traffic tihedam ,kuid loodetavasti leiame kellegi ka Tartu poolt tulemas. Seega head inimesed kui keegi Henrikix palvet kuuleb ja teab ennast sealtkandist laagri tulevat, siis loodetavasti saate aidata.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui juhtub, et keegi Tartust/Tartu lähedalt peale võtta ei saa, siis on ka võimalus, et ma sõidaks bussiga Tallinna bussijaama ja võib-olla saaks sealt siis kellegagi edasi.
Henrikix
MemberJoo siis kalorid sisse, mingi joogijogurt näiteks.
Võimalus kasutada ka massilisajaid, kuid sel juhul tuleks otsida mõni, mis sisaldab rohkem kvaliteetkoostisosi mitte ainult puhast suhkrut ja muud jampsi.
Kõige parem variant kalorite joomiseks on ise nö massilisaja kokku panna. Nt: 500ml piima, 80g kaerahelbeid, 20g maapähklivõid, 30g valku ja blenderisse. Mis iganes endale meeldib ja kogused ka vastavalt vajadusele.
Henrikix
MemberKuna nüüdseks on minek kindel, siis uuriks äkki keegi liigub Tartu kandist kohe esimese päeva alguseks kohale ja oleks nõus küüti pakkuma?
Luban, et minnes palju ruumi ei võta aga juhul kui peaks koos tagasi ka tulema ning arvestades Oti juttu, siis seda sama lubadust tundub, et teha ei saa
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Henrikix
MemberSöök on nagu Sarge ütles Rootsi laua variant – kuid perenaine Külli oskab nii hästi süüa teha, et maha ei kipu seal keegi eriti võtma, pigem nagu ikka süüakse täie raha eest (ja mitte lithsalt suppi, vaid ikka mune, kodujuustu, liha – viimast isegi metslooma oma, kui peremees jahil on käinud, rääkimata mrjadest ja kookidest mida Küllile meeldib küpsetada).
Minu mured, et massi lisamine sellel ajal pooleli jäeks on siis vist murtud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Eriti kui piiramatu jõusaal ja kamaluga toidulisandeid ka veel jagatakse.Henrikix
MemberTervist,
tundub täitsa huvitav üritus ning tekkis paar küsimust.
Kas ja palju veel täispakette jagub?
Palju, umbmääraselt, osalejaid peaks tekkima?
Kas “toitlustus 3 korda päevas” sisaldab, ka individuaalseid kaloraaživajadusi või on kõigil sama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?Esmakordsele osalejale mingeid juhiseid/soovitusi – mida peaks ise kaasa võtma juhul kui osaleks vms.
mai 22, 2015 at 5:09 e.l. in reply to: Kaalu võtmise / alandamise (Bulk / Cut) tsüklite ajastamine #381015Henrikix
Member6 võtsin tegelikult enam-vähem numbriks. 7-8 pigem tõesti normaalsem, Põhjus on, et ise rahul oleks aga siis oleks plaan võib-olla võistelda ka.
Henrikix
MemberMa arvan, et sulle tundub.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Endal on ikka selline tunne, et olen selline nagu esimeses postituses keskmisel pildil.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui ma hakkasin trennis käima, hakkasin ennast ka kohe harima, et kiiremini jõuda tulemusteni ja muidugi ümbritsev keskkond oli sportlasi täis. Sain alati õppejõududelt ja kursakatelt küsida, raamatust ja internetist õppida. Mõned kuud hiljem oli mul paigas juba kaloraaž ja valgud (teistele asjadele tähelepanu ei pööranud). Kuna koormus oli suur, siis kaloraaž oli 5000-6000kcal kanti ja loomseid valke vähemalt 150g – mitte kunagi vähem. Mäletan, et pärast trenni söök oli mul 200g Alma kodujuustu, 800g Mamma makaroni/kartuli salatit ja hiljem jõin veel peale liiter jogurtit. Kiired kalkulatsioonid teha, siis kokku juba ~1500kcal + ~800kcal = 2300kcal. Ja muidugi praktikumide vahel veel 200g vanilliiniga kohupiima.Salat oli alati hea valik, sest Konsumis müüdi -50% neid.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>5000-6000 kcal?! Kui suur see koormus siis oli ja kui kiiresti/aeglaselt kaal tõusis?
Kui võib küsida, siis umbes milline sinu kaloraaž ning valkude, rasvade, sv jaotuvus hetkel välja näeb, nii juurde võtmisel kui alandamisel?
Henrikix
MemberTekkis huvi bodybuilding.com-st endale veidi pre-workouti tellida, kuid olen lugenud, et osad neist on eestis keelatud?
Nimelt huvitab mind täpsemalt BSN Hyper FX ja Cellucor C4 tellimine sealt. Oskab keegi sellel teemal kommenteerida? Samuti arvamused nende toodete kohta on teretulnud. Hyper-fx sain üks kord samplina kaasa ja tõmbas päris hästi käima.
http://ee.bodybuilding.com/store/bsn/hyper-fx.html
http://ee.bodybuilding.com/store/cellucor/c4-extreme.html -
AutorPostitused