henriiiii
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
henriiiii
Membermeil trennis on see värgendus, et mingi paned oma vanuse, kaalu ja pikkuse ning siis hoiad käed sirgelt ees, siis mõõdab, mingi taoline on…
toitumine toitumiseks, kuid miks 2 esimest nädalat siis % langes, samas toitun koguaeg ühtemoodi.
henriiiii
MemberMa ei sea endale eesmärki, vaid seda, et ma pingutaks rohkem, et oma eesmärgile lähemale jõuda!
henriiiii
MemberPärnu linnas on odavaim Mai sport, kui ma nüüd väga ei eksi….
henriiiii
MemberIse tunnetad seda. Nii kaua kuni lihased harjuvad. Umbes kuu ehk.
jaanuar 2, 2011 at 8:32 e.l. in reply to: Kas oled teinud midagi sellist, mida (Eestis) keegi pole senini järgi teinud #285107henriiiii
MemberOlen paremakäeline, kuid mängin vasakukäeliselt kitarri. Põhjuseks siis õnnetus, mis juhtus, kui olin 15-aastane ning mille käigus kaotasin nimetisõrme, ja ei tunne peale selle veel keskmist ning neljandat sõrme. Kuid ikkagi õppisin mängima. Ja peale seda suudan trenni ka teha.
Vaevalt leidub kedagi samataolist
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sooviksin ka klaverit õppida, kuid 7 sõrmega ei tule see vist välja
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui on tahtmist, siis suudame kõik ära teha, olenemata sellest, et raskendatud kujul…
Nii, et ärge öelge, et te ei suuda.
henriiiii
Membersama siin
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>henriiiii
Memberei ole kunagi ostnud ega arvatavasti ei plaani ka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>henriiiii
Membertänud

henriiiii
Membersul tuleks lugeda siinseid artikleid ja samasauguseid postitusi. nii treeningu kui toitumise kohta.
henriiiii
Memberhetkel käin ka 6 korda nädalas trennis, umbes 500-600 kalorit põletan iga trenn.
henriiiii
MemberKaalu võid jälgida, kuid ei tohiks tõesti nii suurt numbrit sellest teha. Kui peeglisse vaadates peegelpilt meeldib, siis on ju hea, kuid kui ei meeldi, siis tuleb vaeva näha.
Püstita omale eesmärgid!
Mõõda ära rasvaprotsent. Ning sea eesmärgiks protsent, mida tahad näiteks poole aasta pärast tulemusena juba näha.
Ja siis trenn, trenn, trenn. Väga tähtis on ka toitumine – vaata, mida sööd.
Iga kuu võid endast pilte teha. Siis näed arengut. Tulemuse nägemine on minule näiteks kõige parem motivatsiooniallikas üldse.
henriiiii
Memberäkki saaksite aidata?kuidagigi
henriiiii
Memberasi peab ju tasakaalus olema…või ei pea?? Ma soovin kõiki lihaseid arendada, aga tahan eelkõige neid mis ma nimetasin
-
AutorPostitused