henriiiii
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
henriiiii
Memberma mõtlesin kreatiini
henriiiii
Memberkas toidulisandeid peab kohe peale trenni tarbima või võib ka umbes kuni 45 minutit hiljem?
henriiiii
Memberma olin ka igapäevane 3in1 kohvi jooja. kuid lõpetasin, siis kui aru sain, et see puhas keemia.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>henriiiii
Memberminu arvuti on blond
??:”> vahel ei saa aru, mis ma temast tahan
henriiiii
Membersee netimõõtja valetab
mul näitas üle 10 % rohkem kui tegelikult on 
henriiiii
Memberhenriiiii
Membertalvel on lume lükkamine hea trenn ju
henriiiii
Memberedu sulle!!!
henriiiii
MemberIlmselgelt Sa ei tea kulutatud ja sissesöödud kalorite suhet.nagu ma mainisin, et 6 kuuga, mil ma trenni ei teinud(500-600 kalorit päevas ei põletanud), tõusis % ainult 1.3, mistõttu võib järeldada, et see suhe on enam-vähem tasakaalus…
Põhimõtteliselt peaks see tähendama seda, et kui peale igat trenni sööksin ära 100 grammise sokolaaditahvli(500-600 kcal), oleks 6 kuu pärast 1-2 % kõrgem….aga ma ei söö üleliigset ning sellepärast peakski ju iga nädal madalamaks minema….
henriiiii
Memberno minule on tulemuse nägemine suurimaks motivatsiooniallikaks….ja iganädalane tulemuse järgimine on tõesti parim….minule vähemalt
henriiiii
Member100 gr kuivaines jah….
kodusvalmistatud toidu all on kõikvõimalikud toidud….ei viitsi välja tooma hakata
ega mind kaalunumber eriti ei huvitagi…pigem just see %
henriiiii
Member9 ajal ärkan
9-10 aeg 100g putru moosiga ja kohv piima ning suhkruga,
vahel söön hommikusöögi ning trennieelse toidukorra vahel ka…
12-15 aeg, umbes tund enne trenni kodusvalmistatud toit
17-19 aeg, umbes tund pärast trenni kodusvalmistatud toit
20-22 aeg, koduvalmistatud toitu….
magama lähen umbes 11-12 ajal
mida siin muuta?
söön kodus seda, mida valmistatakse.
maiuseid söön väga vähe,
alkoholi ei tarbi aastaid juba…
ja kohe peale trenni söön 2 banaani ka….
henriiiii
Memberkaalun peaaegu iga päev…sealolev kaal on selle päeva oma, mil mõõdan, aga muidu ongi enamvähem sama.
ja selle aja jooksul, kui olen nüüd jõusaallis taas käinud, olen näinud tulemust ka väliselt, lihased pasitavad väheke rohkem välja….
Kuid algne küsimus ongi, et kas sellised näitajad võib põhjustada see mõõtja?
sest kui vaadata sõbra oma, siis tema kaal oli ka enam-vähem sama iga nädal, kuid iga nädalaga tõusis %…kas pole imelik?
ja ma olen koguaeg ühtemoodi söönud, esimesed kaks nädalat ja ka need nädalad kui % sama. aga miks siis esimesed nädalad % langes, kuigi näha on isegi, et kaal tõusis vähe.
ja väide, et kulutan rohkem kui söön põhineb sellel:
viimane mõõtmine toimus 14. juuni 2010, 10.8 oli %
ja nüüd alustasin uuesti 6. dets 2010, 12.1 %
see tähendab, et peaaegu 6 kuud ei ole absoluutselt trenni teinud, ning % tõusis 1.3….ehk siis toitumine pole väga hull
ja nüüd kui hakkasin trenni tegema, põletan minimaalselt 500-600 kalorit päevas, ehk siis sellest see asi ongi.
ja nüüd nende 2 nädalaga kui pole % langenud, olen visanud üle 10 tunni lund, peale selle veel trenn ka lisaks.
henriiiii
Memberasi selles ongi, et ma kulutan rohkem kui söön.
henriiiii
Membernende 2 nädalaga, mil % pole langenud, olen umbes üle 8000 kalori põletanud ja tahad öelda, et ikka sama protsent? see ei ole ju lihtsalt loogiline?
AutorPostitused