henriiiii
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
henriiiii
MemberMu vasaku käe haare on õnnetuse pärast nõrk…
Parema käel ei ole veel probleemi…
henriiiii
MemberOkei, tänud.
Magneesiumi ei ole kasutanud veel.
Tulevikus ehk proovin ka selle ära.
henriiiii
Memberma ei joo üldse cocat ega karastusjooke…kui joon, siis kas mingit vett või mahla…
henriiiii
MemberArvatavasti ostan FAST’i Burnerit siis rasvapõletuskuuriks…
henriiiii
MemberHommikul võib, sest siis söödu kulutad kindlasti päeva jooksul ära.põhimõtteliselt minu päeva ainuke füüsiline tegevus on trenn…
henriiiii
Membervarem ma sõin, aga puder + moos kokku on suhteliselt palju kaloreid ning mul on selline asi, et ei saa juua kohvi/teed ilma suhkruta ning putru ilma moosita.
henriiiii
MemberLiha? Kala? Juurikad? Kodune toit pakub seda?jah, kõik erineb päeviti…
henriiiii
MemberOkei, hetkel siis toitun enam-vähem nii:
hommikul ärkan iga päev kell 9
hommikusöök ~9:30: tavaliselt 2 röstitud röstsaia, võiga määritud, ning 4 viilu juustu, keskmisest natukene suurem tass kohvi 3 lusika suhkruga
vahepalaks ~11:00-13:00 ~50g pistaatsia pähkleid ja 200g kodujuustu murakamoosiga
~13:00-14:00 ajal joon ka veel kohvi
enne trenni ~16:30 söön lõunat, mis kodus tehakse…
siin vahepeal on trenn
peale trenni kohe elementaarne kombo
peale trenni koju jõudes söön sama, mis lõunal.
õhtul ~21:00-23:00 50g pistaatsia pähkleid ja 200g kodujuustu murakamoosiga.
magama lähen 12 ja 1 vahel tavaliselt.
see kava ei pruugi olla küll “kava”, kuid on ikkagi parem kui võileibade nosimine…
henriiiii
Memberei ütle, et ta korras on, kuid mitu korda parem kui eelmine aasta oli, kus pmst sõin ainult võileibu…
nüüd söön võikude asemel kodujuustu ja söön pähkleid.
5 toidukorda päevas…
september 14, 2011 at 7:49 e.l. in reply to: kui teha jõudu 4 seeriat 6 kordust või pumbata 4 seeriat 12 kordust #313197henriiiii
Memberno küsimus siis, et kumb oleks rasvapõletuseks parem?
september 14, 2011 at 7:32 e.l. in reply to: kui teha jõudu 4 seeriat 6 kordust või pumbata 4 seeriat 12 kordust #313194henriiiii
Memberega ma ei mõtlegi, et see kõik peaks korraga toimuma…lihtsalt pakub huvi, et kumb põletab rohkem….
no toon siis näite selili rinnalt surumises
1. 4×6 80 kg
2. 4×12 50 kg
see näitena toodud
keegi teab vastata?
henriiiii
MemberSelline küsimus, et kui võtta peale trenni sisse elementaarne kombo. Kas on mõtet 30-60 minutit peale trenni süüa lõunat? Või just peakski?
henriiiii
MemberTervist, küsimus siis elementaarse kombo kohta…
Kas kõike 3 võib kokku segada (kreatiin, dextro ja hera80)?
aprill 19, 2011 at 12:46 p.l. in reply to: Soovid teada oma täpset rasvaprotsenti – DEXA / DXA #298334henriiiii
Membervõi pärnus?
henriiiii
MemberKeegi vastab?
AutorPostitused