henriiiii
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
henriiiii
MemberRinnalt surumine tõusis 2 nädalaga 100×6-lt 105×6 kg-le.
Nüüd vist nii palju ei tule kuna siin need jõulud ja vana-aasta õhtu sees, ning suht toitumiskava ei jälgi nii täpselt see nädal. Maiustan palju.
Aga plaan on jaanuarikuus 110 kg 6 korda ära suruda.
Rinnalt surumises olen seal intermediate-advanced vahel kuskil, 3. ja 4. taseme vahel
jõutõmme novice, 2. tase
kükk intermediate, 3. tase
henriiiii
MemberVaatasin neid pilte ja kui sellised vastu on, siis prooviks kindlasti ära.
Hakkan siis valmistuma.
henriiiii
MemberIse olen hetkel 20. Suvel saan 21.
Pikkust hetkel umbes 180
Kaaluks 86-87.
Lihasmass on mul olemas, kondine ma ei ole. Kuid on paar kilo üleliigset rasva.
Hetkel veel muidugi vara öelda ja otsustada, kuid teen trenni edasi ja jälgin toitumiskava ning eks kevadel näeb, mis ja kas.
henriiiii
MemberKes eelmine aasta kuni 83 kg ja kuni 21 eluaastat võistles? Kes oleks minu kaasvõistlejad, sooviks pilti luua, et kellega ja mis vormis jne.
Kuskil näeb pilte?
henriiiii
MemberNo ikka leiab ju – kui tahan eest ära jõuda, pean rohkem vaeva nägema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>henriiiii
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kui tuled, siis puista väheke motivatsiooniallikat ka – lootust!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>henriiiii
MemberJa kui plaan võistlusteks, siis oleks vaja ka treeneri?
detsember 14, 2011 at 5:23 p.l. in reply to: Poksi filmide, -allatõmmatavate lõikude ja muude videode kohta. #278197henriiiii
MemberRocky kõik osad loomulikult!!!
henriiiii
Membertrenn kestabki mul kuskil 1-2 tundi. Tavaliselt 6-7 harjutust iga päev.
Esmaspäevast reedeni on jõusaalis trenn, nädalavahetuseti käin jooksmas.
henriiiii
MemberEks ma treenin edasi ja näeb.
Tänud!
henriiiii
MemberVasaku käega pean kasutama rihmasid, mitte, et käsi on nõrk, vaid nimetissõrme puudumisel ei ole haarde jõud isegi mitte 75% parema käe omast.
Isegi lõuga tõmmates hakkab libisema vasak käsi. Parema käega täna, 110 kg juures, ei olnud probleemi.
Alustasin 2010 detsember, siis tegin mai pooleni. siis kuni suve lõpuni ei teinud midagi.
Ja nüüd alustasin septembris uuesti.
Enne 2010 detsembrit olen ka jõusaalis käinud. Veel pikemate pausidega. Esimene kord jõusaali sain vist 2007.
Jõutõmmet olengi vist elus jooksul mingi 5-6 ainult teinud. Enamus kordi ainult proovimise pärast.
henriiiii
Memberoi jummel…kas näiteks põhjuseks võib ka see olla, et ma jõutõmmet tegin esimest korda täna tõsiselt? varem ei olnud mul rihmasid. Ning ei ole ausalt öeldes seda üldse teinudki…proovinud olen 50-60 kiloga…see ka kõik.
ning kükki ei ole ma ka “treeninud”. ma olen seda varem teinud, kuid mitte nii piiril kui eelmine nädal. sama kuskil 70-80 kiloga.
henriiiii
MemberEi ole eesmärgiks jõutõstmine, pigem füüsiline koormus ja kehaehitus.
E rind
T selg
K jalad
N õlad
R käed
Soovid veel täpsemat kava?
henriiiii
MemberSain siis täna tõsterihmadega seljatrenni teha. Vahe on suur! Igal harjutusel sain mitukümmend kilo juurde lisada. Kasutasin ainult vasakul käel sidet.
henriiiii
MemberHääl antud.
-
AutorPostitused