Helmps
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Helmps
MemberSurumine paneb üldiselt õlad kinni…
Helmps
MemberNo kui süda on korras, ega siis pole midagi…
Helmps
Memberümmargune 0
??:”>Helmps
MemberLugesin nüüd läbi selle teema.
Minul tekkis ainult 1 küsimus.. Kuidas see asi lõppeb? Selge see, et see ei saa lõppeda nüüd kui see asi tõstatatud on, ainult selle teema lukku panemisega ja vsjo.
Ma ei ole muidugi mingi õige inimene siin seda kommenteerima ja ma ei teegi seda, aga ma tahaksin samas teada, et kui kaugele on jõutud selles teemas EKFL peakorteris? On sellest ka üldse juttu tehtud? Või pestakse seda musta pesu tõesti avalikult ainult siin selles teemas?
Ma ei taha kedagi pooldada ega kedagi ka maha teha, kuid tõesti huvitab millega see asi tipneb? Oleks ju eriti mage, kui see nüüd SL Õhtulehe esileheküljel järgmised nädal aega ilutseb? See oleks sellele alale ju tõeline pauk.
Häid vastlaid!
Helmps
MemberTundub väga isuäratav retsept
??:”>-edit
proovisin kah ära, kuid läks meelest jogurt lisada, see-eest panin juurde kodujuustu. tõesti hea. tundub, et võiks lisada veel midagi, kas ühe tomati või natuke värsket kurki. sobib ka sibul. igatahes väga hea ja lihtne retsept.
Helmps
MemberTervist!
Oleks soovi kirjanduse järgi, kus on pikemalt seletatud venitustest ja ka näiteid piltide põhjal.
Mõtlen siis just eestikeelset kirjandust, mida raamatupoest/raamatukogust kirjutada.
Ehk teab keegi midagi?
Tänud!
Helmps
MemberAru ma ei saa sellistest vendadest, kes jalga ei väärtusta
??:”>Kui tahate ikka proportsioonis püsida, tehke jalga kah ja mitte vähe! (Aga mitte ka üle
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)Helmps
Memberloe neid artikleid…seal vanemates oli 2 head kohvi kohta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tegelengi praegu nende artiklite lugemisega, ühe kohvi oma leidsin.
kuid sooviks vastust küsimusele, et kas enne magaminekut on kah kuidagi see kahjulik? (magamajäämisprobleemi sellega ei ole)
Helmps
MemberAga 15a pole enam laps … inimese-õpetuses räägiti et 15a on vist nooruk !Laps on iga alla 18aastane inimolend, kui seaduse põhjal ei loeta teda varem täisealiseks. Bioloogiliselt on laps sündimisest sugulise küpsemise alguseni (11.-16.eluaastani).
mingi eriline bioloogik ve.Mismöttes sugulise küpsemise alguseni,16selt hakkab alles kasvama midagi v…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See on erinevatel inimestel väga erinev. Mõnel algab puberteet väga varakult (6-7 klass) ning mõnel alles keskkoolis.
Helmps
MemberKulturismis on nii kehakaalu kategooriad , kui ka pikkuse kategooriad , viimased on kasutusel Klassikalises kulturismis(piiratud lihasmassiga võistluskulturism).Ei saa sellest hästi aru. Kuidas see pikkuse ja kaalu suhe seal peab olema siis?
Helmps
MemberNo krt suitsetamine on ju pahe. Pahed teatavasti ei tohiks hästi mõjuda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Helmps
MemberAga miks see kang mitte turja peal, vaid eespool, harjutus hea oli? Ei jaganud seda eriti ära seatl videost.
Helmps
Membermul oli algul sama jama aga siis perearst soovitas veintada end igatpidi ennem trenni! ja nyyd kõik korras!Samamoodi soovitan venitada ka pärast trenni. Igatmoodi ja nii korralikult kui võimalik
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Helmps
MemberKui tihti rinda treenid?
Helmps
MemberMa olen kuulnud, et klassikalise tõstmisega tegelejad ja rammumehed teevad harva laia haardega surumist, sest see pidavat õlad kinni panema ja see takistab palgi surumist ja rinnalt tõukamist.Rääkisin paar nädalat tagasi ühe tõstjaga ja tema ütles, et õiged tõstjad ei tee ÜLDSEGI surumist, et see pidavat õlad ikka nii kinni kui kinni panema. Ahjaa, pidi olema ka rusikareegel, et tõstja kes isegi näiteks mitte kunagi pole rinnalt surunud, kuid kangi tõstab näiteks 150kg, surub kah sinnakanti
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> See pidavat olema järgi testitud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused