Hellboy
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Hellboy
MemberMine kindlasti peale keskkooli ja seda vist soovitaks kõik. Väga nõme on nüüd peale ülikooli hakata minema, nagu mina teen.Ja kindlasti hakka asja juba kooli viimase klassi(12) keskel ajama, sest võib muidu juhtud nii, et passid pool aastat või aasta tühja. Ise pidin teadmatuse pärast terve aasta niisama istuma(idioodi kari on seal komisjonis ja kaitseväes, vähemalt need kes värbamisega tegelevad).
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>http://www.sodur.com sealt saab igast asjalikku infot uurimiseks.
Hellboy
Memberisssand sa oled alles nii noor siis vä? et see asi veel ees?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>On jah, aga foorumis tema poste lugedes on jäänud teine mulje…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hellboy
MemberKallid fitness.ee kasutajad, mul oleks teile üks väga asjakohane küsimus. Nimelt ma sooviksin teada, milliste tervisehädade korral armeeteenistusse ei võeta? Endal on mul lampkalad,kas nendega võetakse?Ette tänades
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mitmes aste, tähendab räägitakse küll, et ei võeta, aga siiski võetakse enamus, need “väiksed hädad” ei loe midagi, vähemalt minu puhul ei lugenud ja see aasta minek sügisel Tallinna vahi pataljoni.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Keegi veel sinna läheb või, oleks hea teada, et ka tõsisemad jõuka mehed sinna satuvad ja saaks koos korralikult trenni teha, kui seal muidugi lastakse(pole eriti asjaga kursis).
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hellboy
MemberKui sa pole tähele pannud siis mõnest netipoest saab pidevalt seda odavamalt kui siit. Pealegi praegu ühes teatud poes korralik sooduspakkumine kah veel otsa. Aga noh, võibolla mõtletki seda sama, sest fitness.ee-s mingit soodukat küll ei ole.Tähendab tean küll, mis soodukast sa räägid, aga jah ma märkasin seda fitness.ee soodukat(-25% hind oli 743.-) liiga hilja(toimus 15.04.08), aga siiski tahtsin viia tähelepanu sellele, et kõik kaaslihasekasvatajad saaksid väärt kraami hea hinnaga, need kes veel ei märganud, nagu sinagi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Endal on küll juba varu olemas üle 10kg
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , aga siiski et teised ka saaks osta ja nautida
MemberTervist, olen käinud jõusaalis umb. 9-10 kuud nüüd, väikeste pausidega.Erilist huvi pole pakkunud erinevad kavad ning soovitused, teen ikka enda tahtmise järgi.
Mõtlesin, et siiski oleks parem mõnelt targemalt järgi küsida kas selline nö. “kava” sobib..?
3x nädalas siis jõusaali: esmaspäev, kolmapäev, reede
2x nädalas aeroobset(enamasti korvpalli): teisipäev, neljapäev
esmaspäev:
Rind, biits, kõht
seeriad ning kordused enamvähem kõigil harjutustel sama: 3×8-10, rinnalt surumisel: 4×8-10
kolmapäev: selg, õlg, triits natuke ka kõhtu
3×8-10
reede: uuesti rind, biits, kõht
3×8-10
ning järgmine nädal siis 2x selga, õlga ja 1x rinda, biitsa.
Vanus: 19a
Kasv: 204cm
Kaal: umbes 104kg
Kindlasti tuleks ka jalgu teha, kuid pole piisavalt viitsimist. Lohutan ennast väära faktiga, et korvpallist piisab.
Igatahes, tahaks teada kas see üksluine trenn ka kasu toob, või on parem rohkem erinevaid variante proovida?
No proovi siis oma tahtmise järgi erinevaid variante(kui sulle nii sobib ja sinu eesmärke selline treening viis täidab, siis tee edasi), sest 9-10kuud ühe kava järgi teha pole mõttet, kava võiks vähemalt 6 kuu tagant ikka muuta või muuta lihtsalt harjutusi, kordusi, raskust(see nii v naa muutub trenni tehes). Tähendab võid sellist päevade ja lihaste jaotust edasi teha, kui areng toimub(ikka jälgid oma arengut(?), mul pohh, oleneb sinu eesmärgist), lihtsalt muuda eelpool nimetatud asju…Tähendab võib ju tarka panna siin ju, aga jah lõpuks otsustad ju sina, kuidas teed
MemberNo inime püüab selgeks teha,et isegi lolluste rääkimisest on kasu,et tuleb keegi ja seletab asja ära nii nagu tglt on …,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Arvan, et gmaster saab asjast aru ja pole vaja puust ja punaseks teha, aga mis nüüd peab kogu aeg jälgima, kuhu, millal, mida Amarillo postitab ja parandama teda, kes seda tegema hakkab, sest ta jõuab väga kiiresti neid poste trükkida ja kas sina hakkad jälgima teda 24/7 v? Arvatavasti oli see post sarkasmi maiguga ja Amarillole mitte gmasterile…..
MemberEi see oli lihtsalt näide, et saaksite aru, mida ma mõtlen
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
aga kui teha 2 harjutust seljale/kõhule siis natukene väheks ei jää?
ning söömine on mul enda arust korras, söön iga 2.5-3 tunni tagant, kus on siis 3 korralikku portsionit ning 2-3 väiksemat, ning üritan hoida toidu taldrikul balantsis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> söömist võiks kindlasti veel lihvida, aga seda juba siis kui keskkool läbi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Suurtele lihastele(selg, reied, rind) võidki teha rohkem harjutusi, et võtta läbi mitmekülgselt, näiteks 4 harjutust, aga seeriaid tee 3-4 ja kordusi kuni 12. Koormust, intensiivsust võid suurendada/vähendada vastavalt sellele, kui tunned et ei võtnud korralikult läbi või jaksad veel või vastupidi, kuid samas jälgi korraliku sooritust, siis ei tohiks energiat/jõudu üle jääda.
Kõhule teen näiteks 4 harjutust ja harjutuste valik on selline, et võtaks läbi ülemised, keskmised, alumised ja külgmised kõhulihased(vastavad harjutused otsid ise üles), muidugi võib keegi kohe väita, et pole olemas selliseid harjutusi ja pole mõttet nii teha bla bla bla, aga see on juba teine teema…
Hellboy
MemberVÄGA OFF TOPIC POST, AGA KÕIK KES POLE VEEL MÄRGANUD TÄNA SAAB VÄGA ODAVA HINNAGA OPTIMUM NUTRITIONI 100% WHEY GOLD STANDARDIT OSTA
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Samas vaba foorum ei tohiks väga kedagi häirida see post
MemberRattaga sõitmine kulutab meeletult kaloreid ja hävitab rasva. Minu jalgratas vist põhimõtteliselt ainult rasva kütusega töötabki. Ühe pika maanteesõiduga võib korraga mitu kilo kaotada (kui samal ajal mitte salaja banaani ja marsi shokolaadi mitte näksida). Samas läheb ka kõht hirmus tühjaks, kuidas selle vastu pärast võidelda, ma ei tea.Väga imelik(“lamp”) jutt, aga need mitu kilo ei ole kahjuks mitte rasv vaid kaotatud(higistamine) vesi, mille sa hiljem tagasi jood, rasva kulub ainult mõni, mõni kümmend(vb isegi sada grammi, see oleneb juba distantsi pikkusest jne.) grammi. Aga jah lühiajaliselt kehakaalu alandamiseks toimib, kuid on ka lihtsamaid viise.
Hellboy
Memberja põhimõtteliselt oleme me siin kõik omast vabast ajast ja tasuta. Midagi võiksid sa ise ka teha ikka, mitte tee puder valmis, pane lusikaga suhu ka.Irw, naljakas on lugeda, et öeldakse et nad on kõigeks valmis, kuid ei viitsi teha selgeks isegi, mis on valgud, rasvad, süsivesikud, kõige elementaarsemad asjad – mida minu arvates peaks teadma isegi mitte spordiga tegelev inimene, kes vähegi hoolib oma tervisest. Muidugi on vanus ka selline, et ei viitsi õppida, niiet undisputedi link ja osta, sest hakata seletama mida süüa jne., tekiks sul palju küsimusi ja segadust, millele arvatavasti keegi omast vabast ajast vastata ei viitsiks, sest kõik on ju siin olemas. Ja kindlasti aitab toitumis-ja treeningkava vältida võimalikke vigu.
aprill 14, 2008 at 2:17 p.l. in reply to: TEGIJATE TREENING: Jari Bull Mentula – triceps, õlg, biceps #150216Hellboy
Membertestosteroon möllab
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Õige iga teema juures
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga tahaks teada siis natuke Bulli mõõtudest, mis vähegi võimalik(käed, jalad jne.), sest tema kodukalt midagi silma ei hakanud ja google ka midagi ei leidnud….
MemberNii oli ka mingi aeg väike seisak biitsepsi arengus, kuni hakkasin eraldi tegema lõuatõmbeid kitsa haardega peopesad enda poole, harjutust on hea sooritada, tee seda võimalikult aeglaselt ja sujuvalt, tunnetades biitsepsi tööd, tõmmates üles hoia asendid umbes 1-2sek ja siis sujuvalt aeglaselt alla jne. Ise teen nii juba tükk aega ja iga kord saan hea pumba ja tunnen, et sai korralikult läbi võetud! Kuid arvan, et toitumine on sul ka paigast ära, niiet loe foorumit ja tee see korda ja mingit seisakut ei tule!
Hellboy
MemberVõistlused on homme
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Äkki annaksid lühidal mulle teada.
Nii võistluse ajal: Kasuta spordijooki, ca 6% süsivesikud ja 400-500mg/l naatriumi, mineraalid.
Joo vett sagedasti ja väike kogus korraga. Vaheajal(pikkusega kuni 60min) võid süüa täisterabatoone, kuivikuid, täisteraleiba, sai, popcorn, banaanid(peavad olema küpsed- kollased, mustade täppidega), apelsinid, õunad, kaerahelbed, lahjendatud puuviljamahl, elektrolüüdijoogid ehk spordijook. Üldine soovitus, kasuta spordijooki ja koormuse ajal vältida kiudaine- ja valgurikaste toiduainete tarbimist, süsivesikute allikad peaksid aga olema kõrge glükokeemilise indeksiga(GI).
Hellboy
MemberTulekul on võrkpallivõistlused. Pole mingi profivõrkpallur, lihtsalt käin võistlustel. Tegeln muidugi ka jõusaaliga. Tahaks teada, mida ma seal sööma peaksin ? Muigu tavaliselt olen koguaeg võtnud saiakesi, shokolaadi ja sellist pudi-padi. Kuid siis ei tegelenud jõusaaliga.Tegelt, kui sa oled toitumisest palju uurinud(arvan nii et midagi tead, lugedes su poste foorumis), siis peaksid teadma kuidas mingi toiduaine mõjutab organismi ja siis ei tohiks ju erilist peavalu tekitada see, mida süüa enne võistlust ja kui palju…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja ei väsi ikka “reklaamimast” sellist raamatut nagu “Sportlase toitumine” Rein Jalak ja Vahur Ööpik – väga hea kokkuvõtlik raamat, kui tegeleda ükstapuha mis spordiga, praegu lahti tehes vaatan, et raamatus olemas peatükid toitumine enne võistlusi, võistluse ajal ja peale, kõik on ilusti lahti seletatud!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Niiet Sarge 60eeki tasku ja kiiresti raamatupoodi või raamatukokku!
MemberEt mis mõttes mida sööma, et oleks energiat, erksust, vms.? Sööd äkki nii nagu praegu sööd ja võtad näiteks enne võistlust natuke energiajooki ja spordijooki võistluse ajal(et saaksid piisavalt vett, süsikaid, vitamiine, mineraale). Milleks mingid saiakesed(teevad pigem uimaseks), shokolaad(selle seedimisega läheb nii kaua aega, et sa ei saa mingit energiat sellest), pudi-padi….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused