Hellboy
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Hellboy
MemberMingid sarnased teemad on siin olnud ja soovitatakse ennem kogud paras lihas mass ja siis alles hakata dieeti pidama. Kasvueas tõesti pole eriti mõtet hakata ennast piinama ja veel enam, kui sul pole erilist lihasmassi ja soovid saavutada head lihaste definitsiooni pole mõtet loota, sest kus pole midagi, siis ei hakka ka midagi eriti paistma ka. Kui just suure ülekaaluga pole tegu pole mõtet küll dieeti pidama hakata.
Hellboy
MemberOmast kogemusest tunnen, et peale 30min läheb keha soojaks ja higi tuleb intensiivsemalt välja ehk siis hakkab rasv paremini põlema, jooksu eriti ei tee, aga ratast sõidan umbes 90min. Ja minu teada 30min pärast on alles glükogeeni varud otsas ja siis võetakse ette rasv vms.
Hellboy
MemberSinu pakututest on tervislikud ainult õunaäädikas CLA, l-carnitiin ja roheline tee. Ülejaanud on dopinguained, (VA. KOFEIIN JA ASPIRIIN) keelatud ja tervisele kahjulikud. Kõige hullem neist on kilpnäärmehormoon. Doseerid üle ja ainevahetus lakkab üldse töötamast. Nagu ka kogu organism.Kui su oma laps näiteks esitaks sulle sama küsimuse…………., KAS SIIS SOOVITAKSID TALLE KA NEID AINEID???
Hea, et mõni asjatundja teemat kommenteerib muidu, mõni veel hakkakski neid soovitatud aineid kasutama ja sellised tegelased nagu flex250 ainult soovitaks neid veel
Hellboy
MemberHetkel eesmärk kulturist rohkem.Äkki keegi oskaks soovitada, kuidas toituda, kui tihti jooksmas käia ja kui pikalt. Kui tihti jõusaali teha ja kas mingeid tooteid oleks ka hea kasutada?
Kui vähegi viitsimist on ja silmad lahti teha, siis leiad juba siin foorumis ja pealehel artiklitest juba palju vajalikku ja muidugi raamatud(raamatukogu) või ootad, et keegi tõesti viitsib siin trükkida sulle kogu kulturismiga seonduva siia, sest ise ei viitsi otsida.
Hellboy
Memberväga segadusse ajab , kui paljud treenivad nii erimoodi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Arvan sama, sest pole endale veel täiesti toimivaid treening meetodeid leidnud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja katse tamine võtab palju aega ja aina uusi viise leitakse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hellboy
MemberJah, poiss olen, oleks pidanud selle ära mainima.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Need mõõtude erinevused on tingitud keha rasva % kõikumisest pigem, kui sellest pikast pausist. Mis asi see normaalne rinnaümbermõõt veel on, kui sa käid jõusaalis, mingeid piire pole, inimesed on erinevad! Õlavarre saad tagasi suuremaks tõstes oma keha rasva%, lihas sul nii kiiresti paari kuuga sentimeetrites juurde ei kasva. Kui sa oled sama kasutaja, mis torufoorumis(xlinkinx, jõusaali teema), siis mu jutt vastab tõele.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hellboy
MemberAsi ei ole ültse keeruline. Mina alandasin kaalu näiteks lugedes vastavat infot ja selle järgi toimides. Minu soovitus on võta pealehe menüüst artiklid ja loe eriti toitumise osa ja treeningu osa, aga treeningust soovitan preagu teha jalgrattaga sõitu. Põhimõtteliselt, kui tahad kaalu langetada pead muutma oma toitumis harjumusi ja lisama treeningut ja veel peab olema endal tahtmist ka palju, sest sa pead ikka ise seda tegema ja vahest ei lange kaal nagu soovid ja arvad, et sa ei suuda seda teha, kuid otsi erinevaid võimalusi ja tulemus tuleb peab lihtsalt edasi rühkima! Siin üks kiire sissejuhatus teemasse http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=3762 Ütlen veel, et oled päris õigesse kohta abi otsima tulnud, saad kindlasti palju infot siit teemadest ja ei soovita neid ime või äärmuslikke dieete mingitest umbes ajakirjadest vms. Varu aega ja kannatust, algul on raske, hiljem on kergem! Normaalseks kaalu langetamiseks peaks kuluma paar kuud kindlasti, oleneb, kui palju pead maha võtma, et saavutada oma pikkuse juures normaal kaalu.
Hellboy
MemberJällegi koht , kus soovitada meie tarku treenereid kes teevad sulle väikese raha eest kava
Imre teeb müntide eest ka nii et otsi münte või natukene raha ja tee see asi ära
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nii pole vaja pead murda , ainult jälgida 
Kui palju münte lähebvõi raha , et Imre käest kava saada, kui tead?
“>Hellboy
MemberPikkus 176cm, kaal 75-76, vanus 19a., soov oleks rasva % vähendada ja lisada puhast lihasmassi kuni kaaluni 80-85kg ja sellest piisaks, ei taha saada Ronnie Colemanniks, sest see polekski reaalne
“> , sean endale teostatavad eesmärgid, mitte illusioone!Hellboy
MemberProteiini puhul ei ütleks, et ka suurte lihaste korral tavatoidust piisavat kogust kätte ei saaks, saab ja saaks veelgi rohkem kui vaja. Põhiline on just see, et kohe peale trenni on seda kiiresti vaja ja ega siis eriti keegi ei hakka jõusaali riietusruumis kohupiima, kodujuustu vms nosima.
“> Midagi vedelal kujul juua (piim, pett) on muidugi mõeldav. Kreatiin on selline asi, mida tõesti tavatoidust vähe saab ja seda peaks siis lisaks võtma, aga päris esimeste kuude jooksul pole erilist mõtet vist.Mina teen alati peale jõukat kohe riietusruumis sheigi ära ja + koju jõudes söön veel korralikult juurde! See jutt on minu arust suht vale, et valku ei tohiks kohe võtma hakata, sest äkki ei saa ta oma tavatoidust vajalikku kogust kätte, rahaliselt odavam vms. põhjuseid on palju ja ega see sind ära ei tapa vaid teeb arengu kiiremaks. Ise hakkasin kohe esimesest päevast valku jooma, põhjus oli ka selles, et trenn tuli pärast kooli ja koju sõit oli pikk ja et nälga lihas ei jääks tegin sheigi. Selle tulemusena kasvas aastaga päris korralik lihasmass juurde + suur jõu kasv!
Hellboy
MemberOuch… touchy-feely? Ma ei loonud mingit pilti. Hetketänavakultuuris on alaseljal olev tüüpiline ornament vms sarnane tätoveering saanud endale nimetuse “tramp stamp”. Sina ütlesid et sulle selline tätokas meeldib, seega mina ütlesin, et sulle meeldib see, mida nimetatakse “tramp stampiks”. Selge loogiline käik. Ma ei ole midagi öelnud selle kohta, millised need tüdrukud on või ei ole, kellel selline tätokas on ja ma ei ole sinu kohta öelnud ega järeldanud midagi, mida ei oleks saanud otseselt sinu sõnadest järeldada. Katsub nüüd enda temperamenti vaka all hoida eksole…OT:OK natuke pingutasin üle,sain su sõnastusest nats valesti aru, aga vaka all ma ei hoia midagi, eksole….
“>Hellboy
MemberÜhesõnaga sulle meeldib see, mida slängis nimetatakse “tramp stamp”
“>Mind ei huvita, mis ta slängis on, jah mulle meeldib. Kõik tüdrukud kellel on, ei ole mingid trampid . Nais tuttavatel on mõndadel olemas sellised ja pole keegi neist mingi tramp. Nii et ära targuta, ja ära hakka endale pilti looma inimese kohta ühe postituse järgi, isegi kui sa seda halva pärast ei mõtle.
Hellboy
MemberTätoveeringute vastu pole midagi(ei naistel ega meestel), kui neid on keha peal vähe ja ei kata väga suurt pinda. Vb kunagi lasen endal ka teha(never say never!), aga hetkel ei oma ühtegi. Mõnele ei meeldi, aga mulle meeldib, kui naisel on alaseljal tätoveering
“>. Ühesõnaga, kõike võib, aga mitte laskuda äärmustesse!Hellboy
MemberKui juba arengu peale läks jutt, siis ma olen treeninud ennast jõusaalis 4kuud umbes ja jõudu on tulnud juurde palju, aga lihast ei tule üldse eriti
“>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lootsid, et saad 4 kuuga kilodega lihast
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , kahjuks ei käi see nii kähku. Kuid sellinne jutt tähendab ainult seda, et läksime jõusaali, aga lihase kasvamisest, trennist, toitumisest , jne., jne. ei tea mitte midagi. Soovitan varuda aega ja kannatust ja treenida ka aju!Hellboy
MemberMiks? Sõbrad läksid jõusaali, läksin ka. Möödus paar kuud ja jõud oli tohutult kasvanud ja tahtsin veel ja veel ja ületada suuremaid raskusi. Mõõdus 1,5a kaalu oli palju, hakkasin maha võtma vaatasin, et lihast on korralikult juurde tulnud, mis andis veel motivatsiooni + hea tunne peale trenni jne. Preaguseks on välja kujunenud juba sõltuvus. Vahel, kui on olnud mõni päev hea trenn ja ületatud uued raskused, siis õhtul ei saa hästi magama jääda, kunas peas keerlevad mõtted, kuidas veel paremaks saada ja kasvada
“>AutorPostitused