Hellboy
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Hellboy
Memberirw, edu sõudmisseadmega massi lisamisel
Oled sa muidu mees või naine? Ja mis massi sa juurde tahad?!? rasvamassi või lihasmassi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ? et siis jaga rohkem infot
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mingi loogika paneb mind arvama, et tegemist on meessoost isikuga……..(hint: vanus 16, pikkus 190cm, kaal 70)

Lihasmassi lisamiseks külasta jõusaali ja söö kõvasti rohkem, sest tundub, et on tegemist ektomorfiga kehatüübilt.
Hellboy
MemberÜrita enamus süsivesikuid saada: puuviljadest, juurviljadest ja köögiviljadest. Üleöö ei suudagi paljud saiast ja küpsistest loobuda.Kas sa ise toimid nii, kui kaua ja kuidas on see mõjunud? Üldiselt ei tohiks selle teooria järgi süüa teraviljajahust tehtud tooteid ja neid sisaldavad või on veel mingid toiduained sama toimega?
Hellboy
Member1. Happeliste süsivesikute söömine nagu viljapudrud, müsli, kama on tõeline rumalus. Keha hakkab hapet organismist “välja pesema” luudes sisalduva kaltsiumi abil.2. Mida vähem taimseid valke seda parem.
3. Parimad valgud: liha, piimatooted ja munad.
Punktid kehtivad inimestele: tahad olla energiline ja tegus. Omada tugevaid luid ja teveid hambaid….
Kuidas siis nii, kui soovitatakse alati hommikul süüa müsli või mitme viljaputru ja nüüd tuleb välja, et on hoopiski väga kahjulik või pole asi tegelikult nii hull(?) ja saab kuidagi leevendada seda protsessi?
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Endale meeldib süüa hommikul neljaviljaputru ja enne või peale trenni teha üks jook, joogis kasutan: Farmi kodujuustu, terve banaan, kama, keefirit ja natuke maitse järgi suhkrut ja siis purustan/sega kogu asja vedelaks joogiks
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Hellboy
MemberNo vot seda mul vaja oligi .. et keegi kellel on ütleks midagi.. Lihtsalt odav hind pani kahtlema natuke
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Vöö tuleb mul ikkagi pm suurte pingutuste jaoks, kükkimisel, jõutõmbet jne… eile käis seljast nõks läbi ja enam ei taha nagu ilma teha..
Suht odav hind jah, aga ostsin veel odavamalt 3. jaanuaril -25% alla ja 169eeki siis
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Soodukas tuli õigel ajal just, kui oli vaja osta
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hellboy
MemberIdeaalne oleks heade geenidega sale neiu kellel on olemas ka naiselikud kehakumerused ja muidugi võiks ta oma headest geenidest olenemata sporti teha!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minu ideaal on sama ja võibolla ka neiu, kes tegeleb kergelt ka fitnessiga.
Hellboy
MemberHea rasvavaba tükk liha, kulturisti liha on vist kõige parem(-valgu rikas ja rasv vaene) söögiks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . PS! Ei tegele kannibalismiga!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hellboy
MemberKas keegi fitness.ee meeskonnast viitsiks panna siia igale tähele(S,M,L,XL jne) vastavad ümbermõõdud cm’tes, kui on võimalik ja liialt tüli ei tekita. Aitäh. Plaan on osta varsti tõstevöö(Fast), aga ei tea, mis suurust valida, endal kõigub see ümbermõõt kuskil 80-85cm vahel.
Hellboy
MemberNaiste fitness on hea/ilus/kena, aga kuskilt maalt, kui lihasmass läheb suuremaks, liigne lihasdefinitsioon(kuivus) ja näod muutuvad mehelikuks, siis muutub asi minu jaoks vastikuks, naiste kulturismist ei taha ültse rääkidagi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hellboy
MemberTark oleks osta isegi natuke kitsad kindad, sest aja möödudes(treenides) kindad venivad ja ei istu enam hästi käes ja hakkavad isegi trenni segama. Nii, et arvan, et nende kinnastega eriti midagi teha pole + trenni tehes nad veniks veelgi suuremaks.
Hellboy
MemberArvan, et võiksid sellise raamatu osta “Sportlase toitumine” Rein Jalak, Vahur Ööpik, 55kr maksab ja on olemas igas suuremas raamatupoes(N: Apollo, Rahva Raamat). Hea raamat toitumise kohta, mis sobib erinevate spordialadega tegelejatele (jooksmine, jõusaal), saad hea kokkuvõtliku ülevaate toitumise kohta ja muud vajaliku infot. Kui sa tahad tõsisemalt spordiga tegeleda, siis ei tohiks see sulle, kui õpilasele hinna poolest ülejõu käia.
Hellboy
MemberHäid jõule ka minu poolt kõigile ja natuke jõululuulet kah
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> :Tulid jõulud, tulid tuisud, jänes ostis uued uisud. Sõitis päeva, sõitis kaks, vaatas peeglist-ikka paks.
Jõuluvana purjus peaga, sõitis kraavi kirju seaga, päkapikud närakad panid kraavis kärakat.
Piiripunktis kibe kiire, tabatud on vinge diiler, jõuluvana istub sorgus, käed on raudus, pea on norgus, oh sa häda, oh sa piin, kingikotis kokaiin.
Saan on puruks, põdrad purjus. Kingid maha jõin ma lurjus. Siin ma istun, meel on must, mõtlen kust saaks lohutust. Pood on kaugel, rahad läbi, kurat laste ees on häbi!
Päkapikud suured jobud, jõid end täis, kui Merihobud, oksendasid sussid täis. Jätsid kirja:POLE KÄIND!
Jõuluvana istub saanis, pea on sorgus, lõug see maani. Oh mis häda, oh mis piin, kingikotist lõppes viin!
Põhjapõder Rudolf-mees, tõttab tähe-Linnuteel, Näärivana istub saanis, vaikselt joriseb kankaani. Tahtvad Uue Aasta teelt põgeneda elu eest, kõrgustes seal peitub oht, ohutu vaid kodukoht, hirmu näole toob rakett, alla kukub sigarett…
Jõuluvana tuisand teega, sõitis ringi BMW-ga. Vaatama jäi taevas kuud, sõitis vastu kuusepuud!
Päkapikud veavad saaki, Jõulutaat, see täis on maani. Jõulurahu ka ei kehti, põder eile vorstiks tehti !
Eile puupiiritust jõin, hapukurki peale sõin. Hommikul ärkasin polnudki pime. Vaat see ongi jõuluime.
Tuba täis on verd ja vatti, jõulumees sai vastu tatti, jõulurahu siin ei kehti, põder eile vorstiks tehti!
Jõuluvana tuisand teega sõitis ringi tehniliselt mittekorras reega. Vaatama jäi kurvis kuud, sõitis vastu kuusepuud. Vana kähku sääred tegi, kurvi maha jäi ta regi, patust puhas pole mees, sest promillid on tal sees.
Hellboy
MemberEgas muud võimalust vist ei ole
Hellboy
MemberPakun, et tuleb 4 koht.
Hellboy
Memberei ole 15 olen 19 ja olen terve päva täna siin kõike uurind aga vaat nii palju andmeid vaadates jookseb juhe päris kokku nii et ei saa enam aru midagi sellepärast otsustasingi postitada teema kust saan kohe otse küsida millist kaupa soovitavad mulle targemad fitnessi e-poest kas tabletid mis sisaldavad rohkem valku või mingid pulbrid või midagi sellelaadset.Aga mõni vend ma vaatan et on nii ego et ta ei saa lihtsalt oma suud mõne koha peal kinni hoida vaid peab kohe midagi sitasti ütlema