Hellboy
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Hellboy
MemberMitu korda nädalas tuleks teha trenni?Kuidas saada kiiresti rasvast lahti?
Mis harjutused oleksid kõige paremad õlalihastele?
Mis harjutusi peaks tegema et käsivarred oleksid suured(no ma mõtlen ültse seeda biitsepsi ja triitsepsi osa)?
Oleksin väga tänulik abi eest.Ette tänades.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Noh, saad oma käed ja kõhu suureks ja mis tulemus on, keha on proportsioonist väljas ja selg küürus(kuna sa ju selga treenida ei taha ju). Soovitused: Algajate ABC, ARTIKLID(peamenüüs)->loe kõik artiklid läbi!, TÖÖRIISTAD(peamenüüs)-> Harjutustepank + Treeningkavad + Venitustepank, KASUTA OTSINGUT ja loe foorumis, mida “teadjad” kirjutavad.
Hellboy
MemberSöö nagu loom 5-6 korda päevas, tarvita valku vähemalt 2g/KG kohta,ehk siis 58*2=116g päevas,võta korralik kava,ära algul üle pingutaNo kui tahad “ilus” välja näha siis 1-2 kuu reljeefi ja väike dieet peaksid ilusti treenitud kehajooned ja kõhu välja tooma. EDU!
WoW, küll sinu soovitused muutuvad kiiresti! Ära palun lahmi umbes, pole vaja segadusse ajavat infot jagad!!! Ühes postituses ütled ühte, teises juba teist.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hellboy
MemberPreparaate “tavanaistele” ei soovitaks, saab ka ilma.Naised teevad enamasti koguaeg reljeefi et vormis püsida ja et väike liha ka olek;) soovitaks teha järeldusena relfeefi 4×15-20 erinevatele lihastele, kuid see ainult mina arvamus:) Edu sulle:PTahad hirmsasti aidata ja nõu anda, aga ehk pole vaja , kui sa selles ise kindel ei ole!
MemberSelline asi siis veel, et kas Fatburnerist piisab ainukesena, et kiirendada seda protsessi? (igasugu ime asju olemas ju, aga kes kõike usuks)Fatburnerit joon pigem seepärast, et see on meeldiva maitsega ja natuke ka usun sellesse. Kuigi kas sel ka efekt on, ei tea mina öelda.
Praegu siis ainult sõudeergomeetril. Tundub ju olevat kõige kiirem rasvade põletaja eks. Ja minuarust hoiab see ju ka lihasmassi käel korras, muskel ei tohiks kaduda ju, pigem suureneb. Või eksin? Tunda on küll kätel pärast, peale 1 tunnist tõmbamist ergokal. Rastustase siis 10. (viimane)
Eks ta midagi algul annab lihast natuke juurde, kuid tegu ei ole siiski jõusaali treeninguga vaid siiski aeroobne trenn, millel on teine eesmärk ikkagi. Enne trenni võid vabalt võtta tass kohvi, et kiirendada ainevahetust ja tõsta keha temperatuuri, aitab rasvapõletusele kaasa, kuid tee sellinne paraja kangusega, millega oled harjunud, kuskil 30-45min enne trenni.
Hellboy
MemberKas kreatiini võib siis panna lihtsalt valguga segi ja ära sheiikida nt peale trenni?Ja rääkige süsivesikutest, kust neid saab ja kui palju peaks neid tarvitama tavalise valgu ja kreatiini kasutamise juures?
Räägitakse viinamarjasuhktust,kui tõhus see on..?ja mida süsivesikud üldse aitavad?
Jah, võib võtta koos valguga ja lisa veel juurde süsivesikud, sheiki võid panna nad nii: näiteks: 30g valku(paned siis nii palju valgupulbrit, et saaks kokku 30g valku, sest valgupulbrites valgu sisaldus on erinev), 5g kreatiini ning 60g süsivesikuid ja lisad vett või, mis sulle meeldib. Süsivesikud tõstavad kiiresti insuliini taseme veres ja teevad lihasrakud vastuvõtlikumaks toitainetele ja taastavad kiiresti glükogeeni varud, kreatiin mõjub paremini koos süsivesikutega jne. Sheiki võid panna Trauben Zuckerit(viinamarjasuhkur), mida saad osta Konsumist(ise ostan sealt) hinnaga 15-20 kr.
KINDLASTI ON SELLES TEEMAS OLEMAS SAMA VASTUS, MIS MA SULLE ANDSIN, AGA EI VAEVU JU ISE LUGEMA, LIIGA PIKK TEKST, EKSOLE?
MemberKreatiin ei pidanudki vist täielikult lahustuma. See ka veel, et segada võid suhkru asemel näiteks viinamarja mahlaga. See niisama võtmine ja peale joomine kuidagi kõhule ei mõju imelikult?Olen proovinud ON’i kreatiini, mis lahustus täielikult(vähemalt mina ei näinud silmaga põhjas settet ega tundnud suus tükikesi), aga Fast’i oma, mis hetkel kasutan ei taha ültse lahustuda(loksuta kasvõi mitu minutit järjest). Nii et põhjus, IMO , on selles, kui hästi mingi firma seda valmistab/peenestab ehk asi on kvaliteedis.
MemberKolm teletupsu jooksevad, üks kukub maha, teine oli ka roheline? Tundub loogiline või mis?
Memberikka 2-3 tundi peale trenni, et vahepeal puhkus oleks.No 1 jooksupäev oleks laupäev-pühapäev.
Jõudu teen tavaliselt E T N R.
Et teine jooksupäev võiks olla siis kolmapäev.
Aga mõtlesin, et kolmas päev oleks siis E või T.
No suveni aega küll ju, võta asja rahulikult jääb lihast rohkem alles. L, P, ja K teeb kokku ikka 3 jooksupäeva, nii et ära üle ka pingut (suveni aega on
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ), kui ikka tahad midagi muuta, siis tee jooksu trenn pikemaks, mitte ära lisa jooksupäevi juurde või äärmisel juhul võid natuke toidu hulka vähendada, kuigi siis taastumine halveneb. Ära kiirusta, sest halvimal juhul viib ületreeninguni ja tulemuseks on hoopiski halb vorm.Hellboy
MemberTäna hakkasin siis tegema ja soovitage mida tuleks rohkem teha ja mida vähem.Ja kui ma jõuaksin midagi rohkem teha kui seal on kirjas kas peaksin seda rohkem tegema ? Ja mida sovitate rohkem süüa/juua ja mida vähem?Minu soovitus on teha kava läbi 3x nädalas(esmasp, kolmap, reede), alusta väikeste raskustega, jälgi harjutuste õiget tehnikat/sooritust, kasuta seda kava kuskil 1-3kuud. Kunas sa alles alustasid, siis sa ei tea veel kuidas see sulle mõjub, nii et muuta veel midagi pole mõtet, kõige pealt proovi läbi! Toitumise koha pealt on sulle eespool juba nõu antud.
Hellboy
MemberAga, mis eesmärgil sa seda sööd? Minu teada süüakse seda B gruppi vitamiinide ja kroomi saamise eesmärgil, kas sul on nendest puudust?
E: Kasuta otsingut, sest selliseid teemasid on olnud juba(võimalik, et leiad vastuse nendes) ja sealgi soovitatud otsingut kasutada ja iga küsimuse juures võiks otsingut kasutada enne, kui uut teemat teha!
Hellboy
MemberKõike teen ikka jh
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ma ütlesin, et lihtsalt kui see trenažöör kus ma parasjagu seeriaid teha tahan kinni on siis teen natuke rinnalihast niisama
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>… lihtsalt küsin igaks juhuks, et äkki mõjutab see biitsepsit kuidagi, kui ma just enne seda tegin biitsu seeriaid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mingi kava järgi teed ikka? Et kui teed kava järgi ja näiteks täna on sul kavas selg ja triitseps ja kui mõni seljamasin on kinni siis teed lampi rinda vahepeal
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja kui järgmine päev peaks kavas olema rind või päev enne, siis sul ei saa rinnalihas puhata ega kasvada. Nii, et kui mõni masin kinni on siis tee seda mida gmaster näiteks soovitas!Arvata on, et mõjutab biitsepsit, kui tegid biitsepsile trenni….
Anyway, väga segane jutt sul ja sellest ka sellinne vastus sulle ja biitsepsit ja rinda on hea teha samal päeval, kui tahad biitsale rohkem rõhku panna, sest selja trenniga ühele päevale pannes väsib biitseps juba natuke ära.
Hellboy
MemberNo, kui juba suuremaks küsimiseks läks, siis võib mulle ka saata: szhellboy@gmail.com Aitäh
MemberNäiteks 3×12 tähendab: et teed 3 seeriat ja igas seerias on 12 kordust, seerias korduseid võib olla ka rohkem või vähem ja iga seeria vahepeal on puhkus.
Hellboy
MemberIse pole proovinud, aga natuke infot(?):
Hellboy
MemberTuletakse meelde, et tegemist on siiski 12 aastasega, mitte täiskasvanuga, kellel ei pruugi seda raha olla, kes arvatavasti ei suudaks täita 100%-selt toitumiskava(nagu gmaster tegi) ja ei saa nende artiklite sisust täielikult aru. Seda peaks ta ka vanematega arutama(kui juba pole) ja võib-olla ka perearsti juurde pöörduma(kuigi ei ole kindel, et perearstist kasu on?).
-
AutorPostitused