Hellboy
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Hellboy
MemberNo ma ei saa aru TÕESTI, Agnes1h ja dusky on andnud siin PIISAVALT põhjusi ja seletusi, millega ise olen täielikult nõus, milleks on vaja CV’d iga treeneri ja “Spetsialisti” jaoks ja ikka need samad targad inimesed vaidlevad jäärapäiselt vastu, aga võiks juba vastu tulla inimeste soovile ja asi ükskord ära teha!

Hellboy
MemberAlgul läksin jõuka koos sõpradega, et end mingil määral vormi saada, hiljem tuli jõudu ja lihast- asi hakkas meeldima, nüüd ei saa ültse olla, et trenni ei teeks.

Hellboy
MemberTere,kas seda neid fast burneri kapsleid tuleb võtta kuurina, või ainult nendel päevadel kui trenni teen?
Ja kui palju tuleks trenni nädalas teha, jõusaali ja aeroobset ?
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aitäh.
Soovitan teha vahepeal ka pausi, et kui võtad umbes 2 nädalat järjest tee üks nädal pausi ja siis alust uuesti(paus võib olla ka 5 päeva). Põhjus on selles, et pikemat aega kasutades rasvapõletajat harjub keha sellega ära ja toime nõrgeneb. Algul võta kapsleid kindlasti vähem näiteks: 2×2(1x1k+1x1k), 2×3(1x2k+1x1k), 2×4(1x2k+1x2k), jne. – päevas korrad jäta samaks, aga koguseid tõsta päev päevalt ühe võrra, kuid ära ületa päevast normi 2×6(1×3+1×3)! Kui võtta alguses pakil olev kogus, võib tekitada külmavärinaid, unetust(viiman kord peaks olema vähemalt 4h enne magama minekut), peavalu jne. ,sest keha pole harjunud sellega, kuid kui võtad nii nagu soovitasin, ei tohiks probleeme tekkida(või kui tarvitad ka regulaarselt igapäev kohvi, siis ei ole need alguse kõrvalmõjud väga tuntavad).
Hellboy
MemberMa arvan siiski, et kui auhinnad vahelduksid, oleks huvitavam. Kindad ei ole see asi, mida KÕIGIL vaja on. Paljud neid ei kasuta ja paljudel on nad olemas. Samas, särgist või mõnest toidulisandist ma kunagi ära ei ütleks. Neid ikka kulub (vähemalt särke) kõigil. Või siis teha mingi väike nimekiri enam-vähem võrdväärsetest asjadest, ja võitja valiks ise, mida tal rohkem vaja on.Valiku võimalus on alati teretulnud, pooldan seda ideed!
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hellboy
MemberMa nimelt tahaks, et mu ema suitsu maha jätaks, sest see talle juba eluks vist saanud, väga kahju vaadata.Aga ei oska kohe kuidagi mõnda head ideed anda talle. Kohe ikka sellist mis paneks mõtlema…
Räägitud hinnatõus ei pidavat ka mõjutama ta vastas….
Ütle talle, et kui ta sinu tervisest hoolib, siis las jätab maha(juhul kui ta tõmbab koduruumides, kus ka sina viibid ja seda suitsu sisse hingad!)
MemberKunagi noorena, umbes 12-13 aastaselt tõmbasin kuskil pool aastat ja siis sai ikka 2 pakki ära tõmmatud päevas, kuna see oli lahe ja kõik kambas tegid seda. Pooled kambast tõmbavad siiamaani ja on väga halva tervisega( joovad ka kõvasti) ja kui mind võrrelda nendega, siis tundub, et ma olen neist paar aastat noorem, kuigi mõni on isegi aasta kaks noorem minust. Aga jah suitsetamise maha jätmine polnud mulle mingi probleem, lihtsalt otsustasin, et see on mõtetu raha raiskamine(selle asemele saan midagi magusat osta
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ) ja ema mul suitsu ei tee(rääkis mulle ka alati, et suitsetamine on kahjulik, et ära proovi) ja isa teeb vahest nädalas mõne suitsu ja kunagi ei tee ta seda kodus ega pereliikmete nähes. Kui keegi suitsu pakub, siis ei teki kunagi kiusatust ega vajadust selle järgi. Alkot tarbin vähe, aastas paar korda mõnel sünnipäeval vms. üritusel ja siis ka meeldivad pigem lahjad joogid ja kokteilid, õllet ei joo, sest maitse ei meeldi, üldiselt joongi maitse pärast mitte, et seal oleks palju promille ja kiiresti ennast täis juua.
MemberEi alaselg ei sega. Ei üldiselt kindel soov lõuatõmbe kordusi parandada ei ole, lihtsalt endale kuidagi meeldiv harjutus
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ja seepärast kaks korda, et kui on pealthaare siis ju treenib rohkem triitsepsit ja kui althaare siis rohkem biitsepsit. Enda arust on nii. Ah nii et massi ja reljeefi korraga ei saa, olgu siis on soov saada massi kuna kaalun ainult 60 kg.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Niisiis kui ma tahan rohkem massi siis mida ma pean tegema kas vähendama või suurendama aeroobset trenni?Asoh, muide kas sellise kavaga jõuab ka kaugele? Selles mõttes et kas näiteks suveks on võimalik 70 kg rinnalt suruda kui praegu jaksan 50 kg umbes 6 korda suruda peale 40 kg seeriat.
Triitseps töötab surumis harjutustes, lõuatõbes on ta ainult stabilisaator. Kui massi tahad pead aeroobset vähendama, kuid täielikult välja jätte ei tohiks, nii palju kui sa praegu teed(sinu kavas) on normaalne! Et massi kogud pead saama rohkem energiat kui päeva jooksul kulutad, aga hoia kaloraazi kergel üle, sest muidu tekib palju üleliigset rasva. Kui sa alles hakkasid jõusaaliga tegelema, siis on täitsa võimalik nii palju jõudu juurde saada suveks ja hoia siis raskused 70-80% ühest max kordusest.
Hellboy
Member.
Hellboy
MemberTundub enamvähem korras olevat, harjutusi on piisavalt.
1. päeval on alaseljale minu arust ühes seerias palju kordusi, võiks olla 15 ja ise ma tavaliselt ei tee seljasirutajat kõhulihastega ühel päeval(ise tead, kas see sind segab või ei)
Miks teed lõuatõmbeid 2x nädalas? Tahad lõuatõmbe kordusi parandada?
Ühesõnaga, massi ja nn. reljeefi korraga ei saa, nii et vali üks ja vastavalt sellele ka lisa rohkem/vähem aeroobset trenni ja muuda toitumist.
Hellboy
MemberMa ei tea, mul küll pole neid varemetes ja võitjad on siiamaani enamasti olnud erinevad(loe:uued nimed; kuigi kahtlaselt ühed nimed korduvad vahest), kuid jah auhind võiks juba muutuda(varem oli parem). Ise tahaks hirmsasti võita fitness.ee särki või Dorian Yates’i särki, aga siiani pole õnnestunud
MemberKindlasti võiks keegi vanem algul ka juhendada ja kui lähed võiksid sõbraga minna nii saate üksteist abistada vajadusel ja kindlasti mitte hakata tegema, keerulisi(raskeid) harjutusi nagu kükk, jõutõmme jne. Alustada tasub väikeste raskustega ja lihtsamate harjutustega.
Hellboy
MemberKahjuks ei ole kõverat kangi võtta.Ära sellepärast küll hullult põe, see et tal juhtus ei pruugi sul juhtuda, ise teen üle 2 aasta sirge kangiga ja näe ikka elus..
Member
Arvan, et mõtles seda?
Hellboy
MemberMilleks selline asjandus, kas arvad, et ilma ei saa? Minu arvates, kui invaliid või tugevalt ülekaaluline(kuigi arvan, et siis oleks see ka kasutu, ei teagi mis eesmärgiga selline asi on tehtud) pole on selline “raam” täiesti mõtetu!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hellboy
MemberNjah, VENDV-il on just selline keha ja just nii palju massi nagu kunagi ise loodan saavutada ja siis oleks ma ülimalt rahul ning suuremaks enam ei tahakski! Nii et Imre on mulle eeskujuks!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused