Hellboy
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Hellboy
MemberSinu vanuses, ei tooda kilpnääre veel piisavalt testosterooni, et lihas hakkaks kiiresti kasvama ja kui sa niimoodi edasi jätkad, siis sa varsti enam ei poksi ka, sest oled ületreeningus ehk sa ei jõua enam taastuda ja oled pidevalt väsinud!
Hellboy
MemberOi nüüd suren ära, sõin täna juba 4 kuklit ära ja hernesuppi, mis ma nüüd tegema pean, andke nõu palun, kas ajan näpud kurku ja oksendan välja? või teen mingi karmi dieedi umbes poole aastat? Mai tea, kuidas see võis juhtuda, homme on raudselt 10 kilo juures
Hellboy
MemberEga need tabletid mingit imet ei tee(kiirendavad ainevahetust), parem muuda toitumist(tekita väike energia defitsiit päevases kaloraazis, söö päevas 5 korda iga 3h tagant, söögi protsjonid on siis väiksemad ja päeva peale võrdselt ära jagatud või 3 põhitoidukorda ja 2 vahepala), vaata nädala lõpus, kas kaal langeb, tehes 2x nädals spinningut, kui ei siis võid lisada juurde trenni päevi. Esmalt lisa trenni päevi juurde, kui tulemust enam pole, siis edasi muuda alles toitumist. Nädalas 1kg alla võtta on norm, võib olla ka vähem, suurem kaalu kaotus kui 1,5kg ei mõju hästi tervisele. Parem alustada varem ja viia kaal alla aeglaselt, säilib hea enesetunne!
Hellboy
MemberVabandust.. kuid kas Sa saaksid lingi anda?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ütleme nii, et kui just mingi eriline sportlane pole ja ainult kaalu tahad tõsta ja viitsid siin uurida artikleid ja foorumit siis minu arust ei ole see kava hädavajalik…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja kui veel raha pole seda enam. Äkki pakub huvi, saad kokkuvõtliku ülevaate toitumisest ja jõusaalist: Hellboy
MemberSeda küll nüüd ei oska öelda, kas sa oled ülekaalus või on sul nii palju lihast peal(arvatavasti natuke rasva on), eks seda hindad ise peeglist! Aga las lihas kasvab, lihtsalt ära söö nii palju kaloreid sisse vaid hoia oma kaloraazi kergel üle päevase vajaduse, siis peaks kaal tõusma vaikselt ja ei tule nii palju rasva peale. Kuid kahjuks ei saa lihast kasvatada ja rasva põletada samal ajal, nii et vali üks, kuigi soovitan valida massi kasvatamist eelpool mainitud viisil, kuid lõplikult otsustad ise!
Hellboy
MemberWow, tõsine alakaal peaks mainima, aga lahendus on ikka sama, et pead palju sööma ehk pead sööma rohkem energiat sisse, kui päevas kulutad, ainuke viis kuidas kaalu tõsta, kuid igast rämpsu ka sisse sööma/jooma ära hakka! Vaikselt võid alustada ka algajate jõusaali kavaga(peamenüü-tööriistad-treeningkavad) ja lisa infot leida kasutades otsingut ja otsingusse pane sõna: ektomorf, selliseid teemasid on olnud küllaga. Igaljuhul edu!
Hellboy
MemberPraktilisus on üks ja ainus kriteerium trenniriietuse puhul.punkt.Minu tavaline trenni riietus on tossud(tavalised, hästi jalas istuvad jooskutossud), lühikesedpüksid ja tavaline T-shirt või maika taoline särk ehk riietus peab olema praktiline(nagu BULDOOSER ütles) ja see on minu jaoks praktiline riietus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja kindlasti peab olema higi imav, sest seda voolab mul ojadena
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hellboy
MemberIse avastasin üle-eile, et ei saanud sisse, kuid hetkel ei olegi erilist vajadust, aga arvatavasti probleemiga tegeletakse?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 2, 2008 at 10:51 p.l. in reply to: Kuidas peaks treenima ektomorf, et kasvatada lihast ja jõudu? #133716Hellboy
MemberSuured tänud!!Aga ikkagi ptekkib küsimus kui palju peaks olema harjutusi ektomorfi kavas?
Praegu lugesin välja et nt. rinnalt surumine 6-10×6-10 Tundub uskumatult palju!?
Teises artiklis oli aga just 3×6,4,4! Mõlemad ektomorfi teemad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ega see kerge ei ole, aga loe ja hari ennast veelgi ja kindlasti katseta, sest ainult nii leiad selle õige viisi enda jaoks, sest enamus need artiklid on üldistatud – ise pead nende abiga endale välja töötama kava, mis sinu peal toimib, vähemalt nii toimin mina ja olen tulemusi saavutanud!
Hellboy
MemberSelja päeval muidu teen..lõuatõmbeid
plokil tõmbeid seljataha ja ette
traktorit
käsikute seljataha tõmbamist
Õlale….
kangiga surumist eest ja tagant
hantlitega ette tõsteid
trossidega alt tõmbeid
õlekehitusi
Õla kehitus treenib trapetsi ülemist osa.
Hellboy
Membersorri, see on kõige lollim jutt, mis ma viimasel ajal kuulnud olensoovitan sul massikava tellida ja siis võrrelda. Professionaali koostatud massikava kindlustab sind piisava hulga toitainetega piisavate vahedega ja koostaja kogemust silmas pidades, et inimene liiga rasva ei läheks, mis sul selle vastu pakkuda on?
mul on muidugi suht suva, kas sa sööd end rasva või mitte, aga see soovitus oli väga vale
Nagu ta enamus soovitusi, mis on kuidagi kõik ühe laadsed ehk lühikesed ja mõtetud, nojah muidu fitnessistiks ei saa, kui ei postita!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hellboy
MemberViimase 80 aastaga on palju muutunud.Võibolla tõesti kuskil on! Aga mina ütleks, et pigem on suurtemates linnades rohkem igast egosid ja ülbeid rullnokkasid(erinevad maa rullnokast muidugi, aga teema ikka sama).
Hellboy
MemberAgnes1h, sa ära ironiseeri teinekord niipalju, siis vastatakse ka normaalselt ja sa ei pea hakkama jälle uuesti tänitama hakkama, millele omakorda on väga raske “vastasleeri” poolt neutraalselt vastata. Vähem asjatut hõõrumist. Ma pakun, et vähemalt praeguste weebitreenerite puhul oleks CV link tarvilik “asjast” suhteliselt vähe huvitatud isikutele, kes ei viitsi mingil põhjusel ennast ise piisavalt harida ja ennast kurssi viia isegi sellega, kes on antud ala tipptegijad väikeses Eestis.Ütleme ausalt kõik inimesed ei jõua oma kiires elus igale poole ja kõike uurida/lugeda ega ei huvitagi muu, kui ainult kiiresti saada teada kust, kellelt saada see toitumiskava ja selleks ongi abiks korralik CV, kust saada kiire info ja tellida kava ning eluga edasi minna ja tegeleda tähtsamate asjadega(kellele, mis tähtsam on). Nagu ka gmaster ütles, et teenus on mõeldud kõigile!
E: Mõtle vahepealsetele toonidele!

Hellboy
MemberMisasi läheb paljuks? Et algaja käib 3x nädalas trennis ja teeb terve keha korraga? Nalja teed, kuskohast see ületreenitus peaks tulema? E, K, R trenn ja T, N, L ja P puhkus. Teeb igale lihasgrupile vaid ühe harjutuse ja kõik on tipp-topp.
Hmmm, ma tegin mingi aasta aega, E,K,R kogu keha trenni(vahest, aga tegin üht lihast 2x nädalas, olenes palju aega oli trenni tegemiseks) ja harjutusi oli kuskil 1-2 ühele lihasele mõnele suuremale isegi 3 ja mingit ületreeningut ei täheldanud- jõud, kasvas, kaal tõusis(rasv+lihas, sõin ka korralikult). Muidugi ei teinud ma seda järjest aasta ringselt, vaid koolivaheaegadel sai puhatud ka nädal kaks.
Hellboy
MemberKeskendun tehnikale, loen kordusi – soorituse ajal ei sega mind midagi suudan lihtsalt hästi keskenduda, puhkepausi ajal mõtlen järgmisele seeriale, harjutusele, kavale, õpetan vahest sõpra või arutame lühidalt harjutuse või mõne muu kulturismiga seonduva teema üle, kui vahest kergem trenn ja kiiret pole jõuab muust ka rääkida. Trenni lõpupoole mõtlen, mõnus sheigi peale ja kuidas kiiremini koju puhkama saada
AutorPostitused