Hellboy
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Hellboy
MemberNo mõned näited Carmen Electra stippaeroobikast:http://www.youtube.com/watch?v=D0RExNFS0JQ…feature=related
Tema DVDsid müüakse juba ammu ilma
Hellboy
MemberSee, mis ta jalaga tegi ja over extended shoulders, seda näen esimest korda
Hellboy
MemberKui kauaks seda Serious Mass’i jätkub ka kui ma kasutan seda 3 korda nädalas peale trenni? (1.3kg pakk)See oleneb mitu grammi sa ühe korraga ära tarbid, kui näiteks paned 100g sheikerisse, siis jätkub 13’neks korraks, ehk 4 nädalaks, kui võtad vähem siis jätkub kauemaks, loogiline ju.
Hellboy
MemberNo näed,sa ka arvad nagu mina.Ega kes teab kumb parem,võib oletada…Mul sõber kasutand mass2 ja praegu läheb Serious mass.Tema ütles, et Serious parem ikka.
Njah õigema võrdluse saab ikka, siis kui oled mõlemat proovinud ja siis alles soovitada!
Hellboy
MemberSee on räme süsikate pomm peaks mainima. Arvutasin välja, et ligi 250g süsikaid ühes ettenähtud annuses. Ise ei julgeks ettenähtud annust küll tarbida.Haha, teaks sa milline oli see mõõdukopp, millega seda kraami pidi korraga sheikerisse panema kukkuks sa pikali, ma ei ole kindel, aga mingi 250g mahtus sisse ja sheiker oli pool täis või rohkemgi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Hind on sellepärast odav, et sa saad hunniku süsikaid ja valku+vitamiinid+mineraalid+kreatiini on seal vähe ja kui võtta soovitatud annust iga kord, siis saab kiiresti otsa. Ektomorfile paras ports, aga endo- ja mesomorfid(kindlasti kohe) võivad ennast sellest kiiresti rasva süüa, kui võtta soovitatud kogust!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Niiet enne ostmist mõelge, kas on seda vaja, ektomorfid(kehaehituselt kõhnad) võivad küll proovida!Hellboy
MemberOlen ise proovinud(5.4kg kilepakis, maasika maitselist) ja asi toimis, suutsin ära süüa 2kg ja siis pidin maha müüma, sest kaal tõusis liiga kiiresti ja sellest sain aru, et mulle pole massilisajat vaja
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Maitse, kvaliteet, kõik on hea, nagu Optimum Nutritioni kõigil toodetel! Näitajad paranevad ikka, kui kehakaal tõuseb, sellepärast pole vaja muretseda, aga võtke algul vähem, sest see on hull kaloripomm!Hellboy
MemberJOKER.EE Tegijate Treening koosneb, nagu alati- galeriist, artiklist ja kindlasti tuleb ka video!Ok, jään huviga eriti esimest, Takkineni videot ootama
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hellboy
MemberOot, kas tuleb ainult artikli kujul+pildid või tulevad ka videod?
Hellboy
MemberKohvi tõstab vererõhku, muidu pidi kasulik olema ka(mingite maksahaiguste vastu, ennetav toime). Ise vahest lasen 1 tassi sisse(Nescafe lahustuvat, 1 teelusika täis) 1h enne trenni, kui olen uimane või nats väsinud, aga muidu ei joo regulaarselt. Üldiselt ei kannata kohvi ültse juua, kui rohkem kui 2 tassi sisse ajan, siis hakkab külm, käed/jalad hakkavad värisema ja süda läheb pahaks.
Hellboy
Membereinoh sellistel ahvidel pole jalgu vaja
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> nad turnivad igalpool järelikult
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Neil on see getoga(keskkonnaga) kohanemine(siis, kui Aafrikast USAsse toodi, peale seda toimus “evolutsiooni” käigus siis slumidega kohanemine) ehk ülakeha on suur selleks, et jõhker välja näha ja kõvasti molli anda ja jalad on sellised sellepärast, et nad on kohanenud mentide eest ära jooksma
Ei tea olen vist palju gängsteri/geto filme vaadanud, sain päris hästi aru, mis teema käis, ega nad seal keerulisi sõnu nii või naa kasutada ei oska
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hellboy
Memberkulturistsiks hakataLoodan, et tegid nalja
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kulturismiga Eestis raha ei teeni!Hellboy
Memberoeh:) omast kogemusest võin rääkida, et isiklik toitumiskava on palju paremaks õppematerjaliks, kui foorumarvasin ka enne, et tean midagi, aga kavaga tuli välja, et arenguruumi on ja alles nüüd võin ise vaadata, mida söön
Jah ja inimesed on erinevad. Mina näiteks õppisin asja ise selgeks nii palju, kui mul vaja ja olen näinud 2te siin toitumiskava koostava treeneri valmistatud toitumiskava ja ei avastanud küll, et mingi ilge tuumafüüsika on sinna kirja pandud, kõik mis seal oli on ka siin foorumis olemas. Sry, aga see sinu soovitus osta toitumiskava igas teemas on juba nagu mingi reklaam/propaganda
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Las inimene harib ennast väheke ja kui ikka ei oska või aega pole, leiab selle toitumis/treeningkava tellimise koha ka üles, oleks see siis nagu ära peidetud.Hellboy
MemberSeda meie riigijuhid üritavd jah rahvale pähe panna,et meil on nii tugev armee ja Vene armeel pole peale vanaraua miskit. Kui aga mürsk maja pihta lendab,siis tullakse alles tagasi reaalsusesse. Tegelikus on praegu selline,et Eesti armee on sedavõrd puuduliku relvastuse ja koosseisuga,et ainus armee,millele ta vastu seista suudaks,on Päästearmee
😆 
See aasta sügisest olen mina veel juures, niiet pole hullu midagi(sept. 08 ajateenistusse siis)
üks kahuriliha veel olemas
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga tegelikult ajab see Venemaa jultumus, ikka juba pikemat aega korralikult närvi, nii et lihas ka ei kasva hästi
. Mida kuradit on vaja sellisel riigil veel maad; teisi riike oma võimu alla, kui ta ei saa oma riigiga hakkama
, et siis kogu maailm koos Venemaaga alla läheks rsk! Oleks veel paljugi öelda, kuid siinkohal edasi ei räägi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Tõesti kujutage ette karikatuuri, kus Putin soovib maailmale head sõbrapäeva ja rahu, hoides oma näppu tuumarakettide nupu kohal!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hellboy
MemberHead sõbrapäeva ka minu poolt foorumi rahvale. Et peame ikka vaidlusi edasi ja avaldame oma arvamust, aga lõpuks jääme ikka sõpradeks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ! Peace.Hellboy
Member“Suurem osa Eesti poodidest müüb just puuris kasvatatud kanade mune. Kurb! Ärge laske ennast petta nimetustest tervisemunad, talumunad jne. “- hmm Talleggi tervisemunad, ei tea kas on tegemist müüdiga
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> või on tõesti sinna, kuidagi Omega-3 rasvhappeid rohkem sisse saadud ja nad on tervislikumad(?), mis märgistused seal on(?), ise pole neid mune kunagi ostnud.AutorPostitused