Hellboy
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Hellboy
Memberhah,no sama teema,juba mingi suht 6 jõusaalis käinud,kõhulihaseid teinud,nädalas mingi neli korda teen ja kahte eri kõhulihase harjutust kolmes seerias.,aga ikka,midagi ei paista.Rasva protsent on 7%.Eks ootan ja teen edasi,äkki saan kah need kätte:DIrw, mis arvad, et korra teed ja kohe väljas? Äkki kogud aasta kaks massi ka natuke ja siis loodad tulemusi…Hakka sööma, tee trenni, kogu massi ja siis põleta rasv maha. Kui sul kõhulihastel lihasmass puudub, siis olgu sul see rasva % nii madal, kui tahes, aga rahuldavat kõhulihast sul ikka pole. Millega ültse rasva % mõõtsid(?), ma arvan, et ta on sul hoopis suuurem…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hellboy
MemberTere!Mul seisab kapi nurgas pool purki kreatiini säiluvusajaga 04.08
Kõlbaks seda veel võtta v soetan uue?
Miks ei või, kui asi on korralikes tingimustes hoitud, siis pole tal häda midagi, seda enam, kui on 100% puhas kreatiin(puuduvad igasugused muud lisa ained: süsivesikud, maitseained jne.)
MemberIrw, mõni teeks ei tea mida, kaevake kõik mitu aastat tagasi tehtud teemad üles, et postituste arvu juurde saada
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 
Hellboy
MemberOlen 22.a. pikkus 179 cm, kaal 71 kg.Käin nädalas trennis 5-6 korda.
2 korda korvpallitrennis ja 3 korda jõusaalis.
Treeningkava siis selline;
Esmaspäeval: rind, selg, kõht ning kossutrenn. Kokku treenimist ca 2,5-3 h.
Teisipäeval: Õlg, bitseps, triitseps, käsivars, kõht. Kokku 1,5 h
Kolmapäeval: rind, selg, kõht ning kossutrenn. Kokku treenimist ca 2,5-3 h.
Neljapäeval: Õlg, bitseps, triitseps, käsivars, kõht. Kokku 1,5 h
Jalgadele jõusaalis trenni ei tee, kuna arvan, et korvpallitrenn treenib jalgu piisavalt.
Mis arvate sellisest treeningkavast, kas peaksin midagi muutma või on OK?
Söömakordasid on päevas 3-4. Toitu eriti ei vali, söön peaaegu kõike. Magusat tarbin vähe. Peale trenni söön tavaliselt jogurtit, banaani, kohupiima, rosinaid ( see kõik kokku miksitud).
Kas paele trenni on soovitav sellist miksi süüa või peaksin peale trenni hoopis fitnessi poest tootvaid kaupu tarvitama?
Korvpalli olen mänginud 15.a. Jõusaali trenniga olen tegelenud vahelduva eduga 4a. Viimased 5 kuud olen teinud mõlemat trenni päris korralikult. Kehavorm on enamvähen hea, kuid kõhu alaosas on ikka väike rasvakiht peal. Kuidas sellest lahti saada?
Ette tänades asjalike nõuannete eest!
Njah eks see treeningkava on sul nii, kuidas sulle endale paremini sobib, aga ma teeks E,T ja N,R, kolmapäev siis vabaks. Kui kava oled teinud 5 kuud juba võid välja vahetada, juhul kui tundub, et areng on seisma jäänud. Njah, kui sa arvad, et sul jalgu treenida pole vaja(ei ole eesmärk), siis ise tead, aga siiski võiksid/peaksid ka neid treenima, aga siis oleks vaja ka kava ümber teha jne. Peale trenni see sinu “MIX” on hea seda muutma ei peaks, aga kui tahad kõhult rasva ära saada, siis peaksid toitumise korda tegema, sest see umbes millal juhtub ja mis umbes suhu satub söömine ei anna mingit tulemust. Tahad konkreetsemat vastust, siis pead ka rohkem infot andma oma toitumisest ja päevastest tegemistest, kuid samas võid ka midagi tarka leida lugedes foorumit ja artikleid ning kasutada tööriistu peamenüüst. Muidugi, aitavad teised foorumi kasutajad sind ka(ja mind otsides igasuguseid vigu minu postist), ma hetkel enam ei jõua rohkem tarka juttu ajad….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 
Hellboy
MemberSelle kohapealt vaidleks vastu
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Algaja võib vabalt samal ajal rasva põletada ja lihast kasvatada.Muidugi suurema treeningustaaziga treeniate kohta se ei kehti.Oi ära üllata, see on võimalik jah(nii on vähemalt teadlased oma mingis uuringus vist korra tõestanud), aga see on nii olematu lihasmass, mis juurde tuleb isegi algajal(ja seegi ka siis, kui on tegemist nö. “ideaalsetes tingimustes”, njah ja jutt käib puhtast kulturismist/spordist, mitte keemikutest), pigem võib algajal rasva% vähenemisel tunduda, et lihas kasvab, aga tegelikkuses see nii ei ole.
Memberaga see näidis söögikava on okei?ma siin mõtlen, et katsun teha siis 1 aeroobse treeningu nädalas ja 3-4 jõusaali, meeldib käia rohkem, kui 2-3 korda nädalas.
üritan hakata siis sööma normaalselt.
üks küsimus tekkis veel proteiinipulbri osas, et millal on õige aeg seda kasutama hakata?
umbes peale 3 kuud trenni?
Igaüks soovitaks sulle erinevat moodi, millal võtma hakata. Mina ütleks, et võid võtma hakata ka kohe(seda juhul, kui sa oma kehakaalu koht ei saa kätte vajaliku valgu koguse tavatoidust) ja siis on mõtekas võta peale trenni koos süsivesikutega.
MemberEestlane joob praktiliselt kaks korda rohkem, kui on peetud mõistlikuksÜhe rahvuse kenofondi säilimise ja-ja tervisliku sellise elukeskonna, säilimise huvides
Eestlased on joodik rahvas, soome-ugri rahvas on joodik
Ref.: Kui me teeme tööd siis juua täis peaga,
Autoroolis kindlasti juua täis peaga
Suuri plaane mõeldakse juua täis peaga
Kork käib maha hahaa siis on hea.
Kas joogiga või joogita selles on küsimus,
Kuid eestlasetel mõtlemiseks puudub tõsidus
Neil järjekordne aktsiis valmistamas muret,
Et paar pitsi viina tüütud muinalõuad suleks.
Liigne kainsus lihtsalt huvi ei ärata
Purukaine naisment mu autoaknasse käratab
“Nii tervist oled joonud, millal, kui palju?“
Kallis emane sauaga sõber veidi rahune ära karju
Sa häirisid mu kliimat kui autoakna avasin
Ma olen eestlane ja jälgin esiisa tavasi
Pisikest salongi onju täitnud etanool
Mul vanaisa surnud, kuid isa siiamaani joob
Ja ohtralt eeskuju jagavad tähtsad riigi isad
Kel pudelil on suur nagu põrsaste nisad
Teised jälle selle arvelt püüavad juurde hääli
Keelata viina müük kuigi see plaan täitsa käärib
Võitluses tuleb lüüa kõige valusamalt võttes joodikult ta pudel
Lööb kõikuma kõik talad
Kuid volikogu lastel haapsalus on ikka näärid
Toimub öine viinamüük ja vahelt tõmmatakse käärid
Kui on riigipühad siis juuatäis peaga
Lipp läheb vardasse juuatäis peaga
Presidendi vastuvõtul juuatäis peaga
2. Eestlane ei julge kaine peaga miskit teha,
Ta kainepeaga tal ei tule ühtki sõna suust,
Kaine peaga eesti mees ei julge tantsule naist viia,
Rääkimata autosõidust või ka hoopis miskit muust
Viinapudel baarikapp see on püha oreool
Nagu altar pühakojas kõrvus helisemas koos
Ja siis koju toon hellalt hästi maitseb jõuluroog
Valatud on teleteater ja siis pildituks end joon
Jaanipäev on jõulud need või pühad siis mis iganes
Stsenaarium eespool mainitud on tuttav meie ridades
Ja nõnda pidu pidades soomlasi me sõimame
Kuid joomahulluses neilt esikoha nõnda hõivame.
Ning kaifime kui mati nüganen on rahva ees
Täis olles meile ka ju meeldib see soome mees
Vastu klähvime neile kes korrale meid kutsuvad
Täispeaga tehtu silume papi nutsuga.
Nii teevad ka ju eeskujud rahvajuhid osavad
Isamaa ninasarvikud ja ka oravad
Kuid muudmoodi ei saa hoopi elukeskkond
Siis juues ennast uperkuuti hävib kenofond.
Kõike teeme täis peaga ja ainult julgeme
Orbiidilt ära kaldun ise ka ei tea kus kulgeme
Ja sulgeme need suud kes kritiseerida meid võtnud on vaevaks
Klaasi tõstan suult siis teid ma naeran.
3. Sin-nid ja siidrid ja viinad ja veinid ja pitsid ja kannud ja klaasid on triikis
Ja vindid on keeratud üle limiidi ja biitiks saab Cola ja räpiks Bacardi
Õlled ja jäkud ja bonnid ja lixid ja piiritus kupeldas valmis meist miskit
Mida jäägitult joodud kõik alko ja hola räpiks Bacardi ja biitiks saab Cola
Kui me teeme tööd siis juua täis peaga,
Nagu rusikas silmaauku!
MemberKus daemonium ütles, et kõik on hästi?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kas sa suudad mõelda ja asjadest aru saada ainult täiesti must-valgelt? Et on kaks varianti: kas kõik on väga halvasti või kõik on väga hästi? Tee silmad lahti, 99,9% elust asub nende äärmuste vahel.Daemoniumi jutt on enamvähem alati sama suhtumisega kõige suhtes(loe tema poste saad aru, aga kui sa ei tea siis ole vait) Ei kindlasti ei mõtle keegi must-valgelt, aga teie üritate ültse silma kinni pigistada ja väita, et tegelikult asi polegi nii hull! Ärge kalduge teemast mööda minnes nüüd asjaga isiklikule tasandile ja rääkides üksik isikutest, kes ikka joovad ja kes ei joo, jutt on ikka üldiselt eesti rahvast ja mitte sellest osast rahvast kes ei joo, ise olete kõvad loogikud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Igal juhul pooldan(jagan matti ja rainiski arvamusi ja vaateid ja mõtteid siin teemas ja teema kohta! 
Hellboy
Memberselle p…ega võiks ilmselt telliskive purustada:)
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> IRW. Pole enne sellist pilti mina näinud
Veits haiglane, tähendab naljakas vms.
MemberKahjuks ei näe seda reedel, aga vaatan teisipäeval(15.04.08) kordust kell 13.25 – see siis teistele ka teadmiseks(kes muidugi tööl vms. sel ajal pole), kes ei saa vaadata reedel
Hellboy
Membereeee seda et,keskendume teemale ,mis antud hetkel on rinna kuju ,mitte mu kirjavead.Kui ma tahan kuulata nööki oma kirja vigade suhtes ,siis selleks lähen ma kooli ,mitte ei tyle fitness portaali onjuuu…..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>eee,eeee,eee, et kui on fitness portaal, siis sinu arvates on siin niigi ajudeta lihamäed, kes kirjutada ei oska(vb isegi lugeda) ja sellest järeldad ka, et pole vaja õigekirja oskust siin??? Ega jah, siis ei oska mina sind kahjuks aidata….

Hellboy
Membertahaks teada kui kaua laheb et saada rinnale kuju……loomulikult rinda oieti treenides..ma kain jousaalis 3korda nädalas…jousaalis teen rinnale 5korda 10 ula,ala ja kesklihasele maksimumist 15kg kergemaga….oma arust on rind arenenud 5kuuga on 20 kg rinnalt surumise max juurde tulnud aga rind on kyll suuremaks lainud aga rasva kiht on rinnalihaste peal …..kuidas sellest lahti saada …..jooksuga loodetavasti;)Ise küsid ise vastad? Nagu ei saa aru mida sa nüüd teada tahad
Hellboy
Memberlugesin, et lihas võib kasvada, aga pekk ei kao, ometi oleks peamiseks eesmärgiks peki kaotamine, kuid olulist rolli mängivad loomulikult ka lihased.Ega jah, kui lihasmassi tahad, siis tuleb ka natuke rasva peale ja kui tahad pekki kaotada, siis lihast samal ajal kasvatada ei saa
Hellboy
MemberKui sa oled teinud ühte ja sama asja(????) pikemat aega, siis keha harjub ära ja on vaja muuta oma treeningut ja toitumist. Kas toitumiskava ja treeningkava teinud treener ei osanud aidata, siis v?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kaloraazi vähendamise asemele proovi seda vahe peal ka tõsta, sest nagu ma aru saan on su keha läinud säästureziimi peale ja sellest saab välja nii et tõstad näiteks iga 5 päeva tagant ehk igal kuuendal päeval korraks on päevase kaloraazi üle nii 300kcal’it ja hakkad siis uuesti vähendama jne. – huh, kuskil oli artikkel siin sellest, vaatan otsin üles, siis saad paremini aru…. 
Hellboy
MemberIse käin 3-4 korda nädalas jalgrattaga sõitmas 1h ja alati peale 18.00. 1h enne sõitu söön valgurikast toitu(vedelal kujul) ja kaal langeb nii nagu peab, ise arvan, et hommikul on ainevahetus niigi kiire ja just õhtu poole on hea seda mõnusa aeroobsega turgutada ja hoida rasvapõletust “tööl”. Tähtis on hoida päevane kogu kaloraaz kergelt miinuses, mitte see millal sa aeroobset teed ja kaal langeb, IMO.
AutorPostitused