Helerin
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Helerin
Member
Noh, käes! Jube harjumatu- suuruse kuidagi venitasin jalga, läbi ei paista, aga 177cm’sele pikkusele ikka järgi ei veni.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Järeldades siin eelnevaid kommentaare, siis reielihas on ka veel liiga pisipisi nende jaoks.
“>Helerin
Member
Helerin
MemberÄra häbene Helerin
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kanna julgelt, mulle meeldivad igatahes
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vast sobivad sellised mu tatoveeringutega paremini kokku kui lilled ja muu selline.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Helerin
MemberMinule näiteks üldse ei meeldi need trikood ega need kirjud retuusid, aga siinsete reaktsioonide põhjal mu liharetuusid pole kohalegi jõudnud, aga tunne on, et ei julge neid ikka panna jalga…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Helerin
MemberKas sul õnnestub seda kena arusaama ka suguõdede seas levitada?
Tead, ega ma väga ei ürita ka, vähem konkurentsi…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Paljudel on muidugi see arusaam, et kui jõusaal, siis järelikult mehelikult suur ja lihases keha ja muud variandid pole võimalikudki…
Helerin
MemberMarossil õnneks on
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Issand kui vale see on…
MemberEks mul ole neid tavalisi Nike’sid ja Lonsdale’isid ja Adisid ka, pikki ja lühikesi…
Ning sellist reielihast tõesti ei ole sinna sisse panna. Õnneks.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Helerin
Member
Tellisin endale sellised.
MemberSealt on põnev tellida ja odav, aga asjad kestavad ka poolaastat kuni aasta ja siis telli uued . Samas kvaliteetsed riided kestavad ca 5 aastat
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis vahet sel on, kas tellin nt Nike’i sealt või ostan sama asja Eestist, makstes mitukümmend eurot otsa?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lisaks naistevärk on see vist, et me nii kaua ei kannagi, et ära kuluvad, mul juba nii palju trenniriideid, et teiselt poolt olen hakanud juba maha müüma, mis ära on tüüdanud.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Helerin
MemberMina sain need Adid Buduaarist, kui seda mõtled, veidi kasutatud.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga muidu tellin spordiriideid üldiselt sportsdirect.com’ist, Sportlandis ringi vaadates no 80 eurot pükste eest ei raats, olen jah kitsi.
“>Helerin
MemberKas poleks kergem kummide peale kolida? Mees pole nõus?Endale ei meeldi?
Mina isiklikult ei kannata pillide kõrvaltoimete all, aga ilmselt sarnane mure on meil siiski Piretiga.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Helerin
MemberKas see, et oled poisiga ja kõik nagu peaks korras olema, ei aita piisavalt, et ilma AD-ta hakkama saada?
See selleks, asjad ei ole nii kerged ja tingitud vaid näiliselt mingitest välistest faktoritest.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lihtsalt jagasin oma kogemust.
Helerin
MemberTohib küsida, mis eesmärgil kasutad seda?
Helerin
MemberAaa, tuli meelde just, et kaks päeva proovisin Ixeli(milnatsipraanvesinikkloriid)nimelist ADd ka(viimane katse enne sertraliini, mida ma nii väga kartsin).
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No esiteks seda ei olnud isegi väidetavalt Eesti suurimas apteegis sees kohe, kus töötan, sest nii harva kirjutatakse seda. Juba siis tekkis nagu mingi eelaimdus. Lasin siis tellida spets omale seda. Kaks päeva võtsin ja siis oli ka kõik selle rohuga- alguses iiveldas tohutult ja järgmine päev läksime poisi juurde maale. Metsa minekuks anti mulle selga mingi vana jakk ja pähe mingi vana lotakas. Ja kui ma öösel magada üritasin, siis selle asemel ma terve öö lihtsalt kratsisin ennast! Mõtlesin, et nonii, nüüd sain mingid kirbud sealt riietest, kuid siis lugesin hommikul infolehte ja oli öeldud, et võib tekitada sellist nahareaktsiooni. Kusjuures mul pole kunagi mingit sellist asja olnud, ei ole tundlik vms. Ja noh, sinna see rohi jäi, sellest aitas.
Helerin
MemberHelerin- proovi Macat maitsestamata jogurtiga v keefiriga, mul ka muudmoodi alla ei läind aga seal sees on isegi hea (..või harjusin lihtsalt ära)
Ma proovisin isegi nt kakao kohupiimakreemiga, millel hea tugev maitse ja pudru sisse ka, aga no see tappis kõik muu maitse ära. Lõpuks suutsin kuidagi nii, et vesi+siirup+Maca ja ruttu alla, aga ikka jõle vastik.
Tunned muidu ise mõju mingit?
-
AutorPostitused