helenk88
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
helenk88
MemberPanin juba telefoni meeldetuletuse, sest poolfinaalid magasin maha.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pöialt hoian ikka Eestile, kuidas siis muidu.
Kardan, et esikümnest jääme välja. (Kuidagi igav lugu ja mitte eriti meeldejääv)
helenk88
MemberPakun välja omapoolse lahenduse.
Peale registreerimist võiks ette tulla väike popup aken teksti või videoga. Pigem video, kuna lugeda ju ei viitsita.
Video võiks olla
helenk88
MemberTreeningkavad sellel lehel täitsa olemas.
helenk88
MemberMul pole selle vastu midagi kui mees paar korda aastas solaariumis käib. Eestis ju päikselisi päevi vähe.
Homode vastu pole ka eriti midagi.
helenk88
MemberThe scientific minimum requirement for carbohydrates per day is ZERO.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Süsivesikuid ei peagi siis tarbima?
Vägagi eksitav artikkel.
helenk88
MemberHääletan ka Tegija poolt.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>helenk88
MemberHea, et sa oma toitumist ega trenni unusta.
Ega see väike pidu nüüd su eesmärkide saavutamisele tagasilööki küll anna.
Tarbi mõõdukalt.
šampus viinaga. Kustud kiiresti ja ei tarbi koguseliselt palju alkoholi.
MemberKõik on õige.
helenk88
MemberVist on mõeldud selliseid mehi,kes sporti ei tee,kannavad dresse ja nahktagi,või ma eksin?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Just neid ma mõtlesingi. Vähemasti keegigi sai aru.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 13, 2009 at 5:24 p.l. in reply to: FitShop Tarbatu Paksu Poisi Ulmeline PILDIMÄNG! 13.mai 2009 Võistlus! #196054helenk88
MemberPildimäng pidi kestma ju 14. maini.
helenk88
MemberMehed ei vingu.Õige.
Nad virisevad.
MemberSee on nüüd küll midagi uut mu kõrvadele! L-karnitiin ei aitagi põletata rasva!!??
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sa pole ainus reklaamiohver. Mõned kuud tagasi arvasin ma ka, et L- karnitiin aitab rasva põletada.
helenk88
MemberV6ibolla talle tundub, et atraktiivne on vaid yks miljonitest
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pigem just vastupidi.
-
AutorPostitused