helenk88
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
helenk88
MemberMagusaisu tekib valest toitumisest e. vähesest rasvade ja valkude sisaldusest ja liigsest süsivesikute sisaldusest toidus.
Rasvu söön küll piisavalt. Söön erinevaid pähkleid ja seemneid. Salatikastmetes on oliiviõli oluline komponent. Kala (Peamiselt lõhe) söön 2-3 korda nädalas. Liha söön ka iga päev.
helenk88
MemberIntervalltreening on kaalu alandamise seisukohalt efetiivsem kui ühtlases tempos kardiotreening. See aitab saavutada maksimum tulemuse miinimum ajaga. Kõrge intensiivsusega intervalltreening suurendab nii puhkeseisundi kui ka treeningul kulutatavate kalorite hulka. Alguses teed nii palju kui jõuad. Üle pingutada ei ole küll vaja.

helenk88
Member1-2 muna hommikusöögiks aitavad kaasa kaalu alandamisele. [Vander Wal JS. Egg breakfast enhances weight loss. International Journal of Obesity (2008) 32, p.1545 – 1551]. Söö rohkem puu ja juurvilju. Kaalu alandamiseks pead teadma kui palju kaloreid sinu keha vajab kaalu säilitamiseks. Mahl ja piima annavad kaloreid, kuid ei täida kõhtu. Eelista terveid puuvilju mahlale.
Toidu kõrvale joo vett või teed (roheline, valge, must, rooibo), kohvi võid ka juua, kuid kaks esimest on paremad.
helenk88
MemberSüsivesikud tõstavad veresuhkru taset ja keha hakkab selle tasakaalustamiseks tootma insuliini. Suur kogus insuliini soodustab kehas rasvade talletumist. Kuna insuliinitundlikus langeb õhtuti trastiliselt, ladestuvad süsivesikud lihtsamini rasvana.
helenk88
MemberMinu tarvitatav maapähklikreem sisaldab pähkleid 94%, pruuni suhkurt, palmiõli ja soola. Ostsin Maximast
. Mida suurem pähklisisaldus seda parem.helenk88
MemberTeoreetiliselt on võimalik 55. kg kehakaal saavutada.
Mina võtsin kahe nädalaga maha 4kg, rasvaprotsent vähenes 3 võrra. Selleks koostasin toitumiskava ja treeningkava. Tarbitavate kalorite hulka vähendasin 1500-le (Kaalu säilitamiseks on mul vaja u. 2100 kalorit). Trenni tegin ülepäeviti umbes 20 min. Ma ei näljutanud ennast, ega kahjustanud tervist ühekülgse toiduga.
Kaalu langetamine ei ole raske kui oled pühendunud ja tead mida teed. Tegelikult pole kaal oluline vaid vööumbermõõt.
-
AutorPostitused