helenk88
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
helenk88
MemberPalju õnne
august 12, 2009 at 4:38 p.l. in reply to: Ennusta Eesti – Brasiilia jalgpallimatši tulemust ja võida auhind #212910helenk88
MemberBrasiilia võidab 3-0
helenk88
MemberMis asi see soenemine veel on ? Ehk mõtlesid soojenemist ?Paar tähte jäi vahelt ära.
helenk88
MemberMillest see film räägib? Hetkel pole aega et vaadata.Kliima soojenemisest.
helenk88
MemberVäga inspireeriv video.
Ja mina veel mõtlesin, et minu elu on raske.
helenk88
MemberMulle meenus reality Miriami saladus
Pilti vaadates ei ütleks, et tegu on mehega.
helenk88
MemberTartu nii väike linn, et mis see siis ühest otsast teise kõndida ära ei oleks.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kõndisin varem ja kõnnin ka edaspidi.
helenk88
MemberNo avalda nyyd saladus, kust sellisel ilusal kompaktsel kujul toiduainete toitev22rtusi saab.Mul on olemas yks hiigeltabel…kuid see ei ole just mugav kasutada.
Eks ta ikka Wikipedia-st sai.
helenk88
MemberEi osta poest sinki. Ostan kas turult või kui maal liha suitsetatakse, siis toon sealt.
helenk88
MemberSisutühjemat koostööplaani annab koostada. Panna kirja “teen elu paremaks” ei ole plaan. Plaan on see, kuidas sa seda teed. Sellest pole seal aga sõnagi.helenk88
MemberEi kuulu erakonda, kuid hääletada kavatsen IRL-i poolt.
helenk88
MemberKüll on alles vana teema üles kaevatud.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>helenk88
MemberPange juba telefonid valmis, sest saateni on aega kõigest 30min.Tänud. Oligi juba meelest läinud.
helenk88
MemberMida stevia endast kujutab?Stevia on taim, mille lehed sisaldavad magusainet steviosiidi.
Steviat kasutatakse suhkruasendajana.
helenk88
MemberEks ta mõtles seda loomsete ja piimsete valkude värki… Et mis neid koos süües omistub, millal omistub ja kas omistub.Loomne valk—liha, kala, piim, piimatooted, munad jne.
Taimne valk – sojauba, riis, rukis, kaer, kartul jne.
-
AutorPostitused