Helena Mang
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Helena Mang
MemberTere!
See küsimus teeb mind natukene ettevaatlikuks. Ehk siis hea vorm ei tule otseselt toidulisanditest aga nende kasutamine aitab kindlasti üks hetk tulemuste parandamisele kaasa
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_smile.png” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ />Mida ma siis kasutan?
Ausaltöeldes, oma peas ma valgupulbrit toidulisandite alla ei liigitagi- see on nagu pigem konsentreeritud toit minu jaoks. Küll aga teeb seda valdav enamus, seega peaksin seda siinkohal kindlasti nimetama.
Valgupulbrit tarbin taastusjoogina iga kord kohe peale treeningut, hetkel on kasutuses Olimp Pure Whey Isolate (vaniljemaitseline).
Sain seda fitshopis maitsta ja hakkas meeldima.
Isolaat on tavalisest vadaku valgus pulbrist kõrgema valgu sisaldusega ja imendub kiiremini, ehk ongi just peale treeningut tarbimiseks ideaalne valik.
http://fitshop.fitness.ee/proteiinid-valgud/0/readmore/1590/
Lisaks panen shakerisse veel 1 kulbikese glutamiini.
http://fitshop.fitness.ee/aminohapped/0/readmore/22/- Stimuleerib valgusünteesi ja kasvuhormooni produktsiooni
- Kiirendab taastumist, kaitseb lihast
- Tugevdab immuunsust, hoiab ületreeningu eest
Alustasin selle lisamist hiljuti, seoses oma kärbitud kaloraaziga, et pidurdada lihaskadu dieedi ajal.
Treeningu ajal tarbin BCAA (aminohappeid) pulbri kujul (veega segatuna). Proovisin kunagi ka tablette aga mulle meedlib vees lahustuv rohkem. Pelae BCAA kasutama hakkamist tunnen, et keha taastub treeningutest oluliselt kiiremini.
Vahel harva enne treeningut kasutan ka pre-workouti (siis kui enesetunne ei ole kõige värskem ja vajaks
Veel lisan igapäevaselt tavalist vadakuvalgupulbrit hommikupudrusse (kui just munavalgega putru ei tee), et hommikusöögi valgusisaldust tõsta.
Loomulikult lisanduvad siia nimekirja veel Fast pudding pulber ja Pancake mix, mida kasutan väga tihti toidukordades ja vahepalades(pudingu, pannkookide ja vahvlite kujul), lisaks aeg-ajalt mõned batoonid vahepala asemel (kui olen kuskil jooksus ja karbikest kaasas ei ole VÕI tuleb lihtsalt isu millegi hea järele.)
Viimati nimetatud tooted aitavad minumeelest idealselt väiksema suhkrusisalduse juures midagi magusat endale lubada
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_smile.png” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ />Igapäevaselt vitamiinid hommikul, hetkel Multivitamiin, D ja Kaltsium-Magneesium koos B-kompleksiga, kokku 3 tabletti.
Ma ei tea, kuidas see kõrvalseisjale tundub, aga endale paistab, et suurt midagi ei tarbi
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_biggrin.png” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ />Helena Mang
MemberKõigepealt aitähh Annika foorumisse tervitamast
” width=”20″ />Täna jõudsin oma võistluseelse ettevalmistusega nii kaugele, et oli aeg tavapäraste trenniriiete asemel hoopis bikiinid-kingad pakkida ja esimesse poseerimistundi minna.
Enne tundi võtsid võimust kahesed emotsioonid- üheltpoolt kerge hirm, sest ju pole kunagi midagi sellist teinud… teisalt aga ärevus sest saab jälle sammukese lavale lähemale
” width=”20″ />Saime Eleriga Spartas kokku, ajasin trenni-bikiinid selga ja kontsad jalga ja võis pihta hakata.
Esimesed 2 minutit oli ikka tõsine hämming, mismõttes “aja lailihas välja” või “punnita lihas küljepeale suureks” nagu mida?! No ja siis omastarust punnitad ja pingutad aga peeglist küll mingit muutust ei paista
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_biggrin.png” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ /> Pärast aga 75 minutit võib öelda, et ehk kõik ei ole kadunud ja Oktoobris peaksin hakkama saama küll.
Mis muidugi ei tähenda, et kõik 1. korraga selgeks sai- oh kaugel sellest. Plaanime veel augustis kindlasti mitu korda kokku saada, eriti kuna plaanin Septembris väiksele puhkusele sõita…
Alustasime aga klassikaliste bodyfitnessi poosidega ja hiljem harjutasime natukene mis vahe on “kopsudega hingamisel” ja “kõhuga hingamisel” ehk kuidas saada kõht võimalikult lamedaks…
Arutasime ka sügisesi võistlusplaane. Ma ise esialgu mõtlesin võistelda vaid Tallinnas ja VÕIBOLLA ka sellele eelneval nädalal Riias (Riga Pearl).
Eleri arvas ka, et võiksin kogemuse mõttes minna ka Soome Lahtis toimuvale Ben Weider Legacy Cup’ile (7.-8. okt) aga seda pean veel hetke mõtlema…. muud midagi aga välisvõistluste puhul on kulu päris suur ja sponsorit mul veel ei ole…

Panen siia ka ühe pildi tänasest trennist, kokkuvõttes väga positiivne emotsioon ja Eleri on väga hea õpetaja, konkreetne ja otsekohene, nagu ma isegi.
Siinkohal tahakski teda tsiteerida:“Kui sa tahad peenemat pihta, siis pead uuesti sündima”
” width=”20″ />
” width=”20″ />
” width=”20″ /> Ehk naised, seljatrenni vut vut! Esimese “diiedi nädala” kaalukaotuseks jäi -500g, nii et sellega ka kõik graafikus- hommikune kaal 55.0kg
Järgmises postituses kirjutan ehk pikemalt, mida ma täpselt söön.
Kirjutamiseni!
Helena
Helena Mang
Memberhttp://www.figleaves.com/uk/home.asp
tellisin just sealt endale 2tk, kokku koos saatmisega läks 911.- ehk siis põhimõtteliselt sain 2 tk ühe hinnaga
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>http://www.figleaves.com/uk/product.asp?pr…2-p502985-front
selle mudeli valisin, 1 juba eelenavlt kodus olemas mis suht ribadeks kantud, väga hea lõikega mu meelest
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kannan 70 D(D) ja tellisin C korvi.
-
AutorPostitused