Helena Mang
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Helena Mang
Member4 hours ago, Sarge said:Kui saaks väljaspoolt iga suvaline tulla klubisse kedagi juhendama, siis ei olekski ju klubi oma personaaltreeneritel mõtet. Klubi teenib selle pealt raha, kui oma treener juhendab kedagi. See on ka põhjus, miks ma ise MyFitnessi kollektiivi kuulun, sest teistmoodi lihtsalt ei või.
No oma väikses peas ma ikka kujutan ette et ideaalne oleks olukord, kui klient valib endale treeneri, kes talle meeldib ja sobib, mitte selle, kelleks koduklubi teha “kohustab”.
See juhendamise eest välja viskamine on ikka ennekuulmatu, lõpuks siis iga personaaltreener rajagu oma jõusaal? Ja siis igas jõusaalis käib 5 inimest? Ausalt kui keegi mind sõbranna juhendamise eest välja viskaks kuigi mul piletiraha makstud siis tõmbaks küll kiunu ülesse.
Oma klubi personaaltreeneritel on mõtet küll, juhul kui nad ise vähe innukavalt oma tööd teevad- kas see ei ole siis kõige parem reklaam? Nähed head treeneri tööd kõrvalt pealt tekib ikka tunne, et oh mul on ka tollega personaalset treeningut vaja! Arvan et see on ikka oluliselt parem kui oma liikmetele kedagi vägisi peale pressida.
Helena Mang
MemberVaadatakse jah, vähemalt mõnes klubis aga situatsioon jääb ju samaks, rahaga või ilma.
Ma saan iseenesest aru mis klubide idee on- oma personaaltreenerite teenust müüa, aga kui pilet on ostetud, et saali külastada…. kummaline suhtumine!
Helena Mang
MemberKahjuks vist nii, et Iga klubi saab oma reeglid kehtestada… Myfitness kuuldavasti keelab aga nende lehel ma vastavasisulist märget ei näinud.
Spartas liigub küll väga palju “klubita” treenereid ja taunivat suhtumist pole kohanud.
Minu arvates muidugi natukene absurnde, kui mõlemad inimesed on sissepääsu eest maksnud, hakkab veel klubil omaltpoolt dikteerida, kes keda juhendada võib.
Näiteks kui käin koos sõbrannaga trennis ja juhendan teda, on olukord põhimõtteliselt ju sama aga siis ei ole keelatud?
Helena Mang
MemberMa ei tea kas sa Spotify oled enda jaoks avastanud aga seal on ka raskema raua liste nii et tapab, kirjuta vaid sisse gym või weightligting, final rep vms ja tuleb igasugused valimike. Ilma reklaamita premium pakett ei ole ka teab mis hullu hinnaga.
Helena Mang
MemberViimasest postitusest on möödunud sujuvalt 2 nädalat

Kuidas siis vahepeal läinud on?
2000 kaloriga (kahjuks
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_biggrin.png” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ />) veel mingisugust kaalulangust ei tekkinud ja tänaseks olen jõudnud 1900 peale. Läinud on esimesed 1,5kg.
Eesmärgiks on Jaanuari lõpuks -2kg kaalul näha, seega tundub, et olen ilusti graafikus (2 nädalat veel kuu lõpuni aega).
Väga väga tahaks näha suures plaanis stabiilset langust, et lõpus paanikaks-jaanikaks põhjust ei oleks.
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_smile.png” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ />Vahepeal ilmus minust ka pikem persooni lugu:
http://www.fitness.ee/artikkel/1795/tunne-eesti-tegijat–helena-mangSamuti tegime andekate THE AESTHETIC PROJECT poistega minu õlatreeningust video:
Väga palju jõuab minuni küsimusi, et kuidas täpselt ikkagi neid kaloreid ja makroid MyFitnessPalis arvestada ja erinevaid toite sisestada. Nende jaoks postitan täna oma Instagram Storysse kõik oma 5 toidukorda+ iga toidu juurde väljavõtte MyFitnessPal’ist- Pildid on üleval nende postitamise hetkest 24h
Mõnusat päeva kõigile
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_smile.png” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ />
” width=”20″ />
Helena Mang
MemberHelena Mang
MemberHelena Mang
MemberMis ma viimati kirjutasingi… et ilmselt jõuan vaid pilgutada ja ongi 2017 käes….Just nii oligi- Head Uut Aastat!
Kodused 9 päeva on lendanud linnutiivul ja homme ongi aeg tagasi tööle minna.Mis siis vahepeal muutunud on?Peale viimast jõulupidu, 26. detsembril tõmbasin oma kalorid kokupoole ja vaatasin kriitilise pilguga toiduvalikud üle…. Olen peale MM saanud ikka üksjagu igasuguseid isusid rahuldada, väga vaba käega trackinud ja ennast hästi tundnud.27.12 hommikul oli küll aga selline tunne, et aitab nüüd küll sellest poole vinnaga toimetamisest ja asun jälle 100% asja kallale.Olen oma päevi peale MM rihtinud 2500cal kanti ja üksjagu oli vahel ka päevi kus ei trackinud üldse ja kaloraaz oli kindlasti oluliselt kõrgemgi.Nüüd siis esialgu tõmbasin -400 maha ja jäin 2100 peale.5 päevaga küll kaal hüppas poole kg raames edasi-tagasi aga mingit stabiilset langust veel sellest ei tulnud.Uus aasta nagu nõuaks millegi muutmist siis alatest tänasest langetasin kaloraazi veel -100 cal võrra 2000 peale. Lubasin endale, et nädala kindlasti ei puutu ja siis vaatan edasi, kui ikka allapoole liikuma ei hakka siis hakkan 50 kaupa vähendama- et saavutada stabiilne kaalulangus minimaalse kaloraazi kärpega. Maha oleks vaja saada järgmise 4 kuuga umbes 5 kg, no ja ikka keharasva mitte lihaste arvelt
” width=”20″ /> Kaalulangetamise puhul pole tegemist sprindi vaid hoopis maratoniga.
Võistlushooaeg lõppeb alles Juuni keskel ja uisa päisa endale kaloraazi liigse kangutamisega karuteenet teha ei taha. Samas- eesmärgiks on siiski hakata juba stabiilselt vähehaaval kaalu kaotama, et 4 kuu pärast ilusti stressivabalt lavavormis olla. Tuleb vaid leida see punkt, kus kaal liikuma hakkab. Väga tahaks vältida olukorda kus 2 nädalat võistlusteni ja “ups 2-3kg veel vaja kaotada)…”Meeldetuletuseks, siis terve eelmise cuti oli mul kaloraaz 1800 peal ja viimased 2 nädalat enne MM tõmbasin 1700 peale. Kokkuvõttes jäin sellega väga rahule ja selle eest saab veel ikka väga korralikult süüa.Selle hooaja toitumisalaseks eesmärgiks oleks kindlasti neid numbreid mitte “ületada” ja ideaalis võiks päevane kaloraaz isegi kõrgemaks jääda.Ette on muidugi seda kõike raske ennustada aga võtan praegu rahulikult ja jälgin mängu- aega on.Uue aasta lubadustega on selline lugu, et ise väga pingutama ei pidanudki, kuna Erki juba kõva häälega lubas, et viib mu EM lavale parima seinise vormiga
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_wink.png” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ /> Nali naljaks- tema tugi on ülimalt oluline ja vajalik aga kavatsen ise ka ikka 100% anda- see on lihtsalt niii hea tunne kui hooaeg on seljataga ja sa tead sisimas, et andsid endast kõik ja ühegi järeleandmise pärast ei pea põdema jääma teemal “mis siis kui”….
Trenniga on nii, et mul on juba tükk aega 3 päeva olnud- tuhar, õlg ja selg. Kui viimase kahe arengut on silmaga näha siis tuhara osas nii enesekindel ei ole. Tihti vahetan oma päevi ja nende järjekordi, et Erkiga klappima saada, et oleks võimalus koos treenida. Sellest tulenevalt on mul sattunud 2 erinevat alaeha päeva tsüklisse, üks on mu enda puhtalt tuhara treening ja teine mida teeme koos kus saavad koormust lisaks tuharale ka sääred ja reied. Mulle täitsa see meeldib ja ega ilmselt mööda külgi maha ei jookse- tagumik kipub ikka dieediga väga ära kaduma (mitte et ta mul muidugi üleliia suur oleks).Vaikselt juba nuputan bikiinivalikute üle, sest kes kevadeks tellida soovivad peavad ennast juba tööde järjekorda lisama. Kui viimati ei suutnud ma otsustada, millist värvi võtta siis tänaseks on sõelale jäänud kaks valikut. Tüüpiline naine
” width=”20″ /> Sellest aga juba teine kord pikemalt…. olen hakanud vaikselt juba igatsen ka oma poseerimise tunde koos Eleriga aga selleni on ka veel paar kuud aega….Hetkel muidugi sellist tunnet ei ole, et võistlusbikiinidesse pugeda tahaksin
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_biggrin.png” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ />Kuna aasta sai kokku siis piilusin endomondosse ka- 441h treeninguid 2016. a peale. Eks paistab kaua seda numbrit veel ületada jaksab
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_wink.png” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ />Omaltpoolt tahas kõikidele soovida edukat uut aastat ja mis puudutab lubadustesse- iseenesest need ennast ei täida, nii et hop-hop- tegudele
” width=”20″ />

Helena Mang
Member1 hour ago, Kapten said:Kuskil vist mingi võistlus tulemas et selline laadimine käib!
” width=”20″ />Ei tea mis võistusele sellise laadimisega minema peaks, sumo?
” width=”20″ />Helena Mang
MemberJõulusöögi juttu ka
” width=”20″ />Lapse soovil oli meil täna laual jänes- küpsetatud haudepotis 1,5h tumedas õlles. Sool, pipar, oliivõli, küüslauk, rosmariin, tüümian. Lasin kõigepealt 1h maitseainetega seista, siis pruunistasin poti põhjas läbi ja siis lisasin õlle ja sekka paar loorberilehte ja jätsin hauduma.Magustoiduks meisterdasin trühvlid:60g valgupulbrit (kasutasin Fas cookies&cream maktset)45g pähklivõid40g (kookos)piimaTaigna segasin kokku ja pallid täitsin värskete datlitega (kivid eelnevalt eemladatud).Pallid kastsin tumedasse šokolaadi ja peale raputasin kookoshelbeid. Tahkusid sügavkülmas ja serveerisin sealt otse.Homme mul ema teeb minu teada lammast aga ülehomme ämma juures on ilmselt ikka vorst-siga-kapsas ka ootamas
” width=”20″ />Kes veel midagi põnevat tegi, peale klassika?Helena Mang
MemberKäisime hommikul Spartas ja tegime korraliku jalatrenni.Unustasin sissejuhatava klipi filmida aga täna tegime palju erinevaid jalapresse, mängisime jalgade asetsusega, et aktiveerida erinevaid lihaseid. Vähem raskust ja rohkem fookust lihastöö kvaliteedile.Homme Sparta suletud… aga Reval vist pidi avatud olema
Memberno aga koorima ju ei pea
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_tongue.png” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ /> vana hea Balticvo, tundub et kulturistid on seal firmas eesotsas
Memberaustatud MaPo – ilmselgelt sa ei tunne naisi- kas sa tõesti arvad, et ühe naise unistus “fitnessi laval särada” tähendab keskmise vormiga bikiinides lavale ronida, et viimane koht saada? Vaevalt küll.
” width=”20″ />Ma ei saa ausalt sinu sõjakusest üldse aru ja kokkuvõttes on tore, et on olemas (paar) inimest, kes on geneetiliselt nii andekad ja võimekad et suudavad kahel väga erineval alal üle keskmise hästi hakkama saada.
ÜLDPILT on aga erinev- võta üks keskmine maratoonar ja pane talle kõrvale fitnessi võistleja- see pilt on ikka päris erinev.
Ja juba oma esimeses postituses kirjutasin ma, et neid asju ei saa koos teha, juhul kui tahad 100% teha ja selle vastu pole mõtet vaielda
Member18 hours ago, MaPo said:Kuulaks meelsasti – mis võiks olla põhjuseks? Ja mis on antud juhul “fitness”i või “maanteesõidu” definitsioonid? Et mõista, miks need kokku ei sobi. Või ka – mis on “korralikult tegemine”?
Eks sa siis kuula-
maantesõit tähendab maantee rattaga sõitmist- pikki distantse- 100-200km korraga, mahult väga pikad aeroobsed trennid 3-4 tundi korraga- loe: söövad lihast
Fitness- jõusaali kangi treening- kasvatab lihast.
Ehk siis ühelt poolt hooga kasvatad ja teiseltpoolt sama suure hooga sõidad maha= ehk ei saa korraga teha.
Loomulikult saab fitnesist käia rattaga sõitmas, veereda poodi ja tagasi ja kui treeninkavas on parasjagu juhuslikult ka aeroobne ette nähtud siis 1-2x nädalas tunnist otsa sõita, See aga ei võrdu mulle selle spordi harrastamisega
” width=”20″ /> Ja “korralikult” tegemine tähendab, et oma tegevusse panustan 100%- kui sõidan ratast, siis sõidan ratast, kui teen saali ja kasvatan lihast, siis tegelen 100% vaid sellega, mis seda eesmärki pühitseb.
Helena Mang
Memberkahjuks jah maratoni jooks ja fitness kokku ei sobi hästi, nagu ka maante rattasport ja fitness, kui tahad ühte ja korralikult teha pead teised pausile panema
” width=”20″ /> Seda muidugi juhul kui oled minusugune friik, kes tahab 100% tulemust!
-
AutorPostitused