Heix89
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Heix89
MemberSulle vist oleks ühte korralikku massiperioodi vaja!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Heix89
MemberOlude sunnil sai soetatud kotike maitsetut Hera 80. Mõtlesin, et mis seal ikka, küll alla läheb. Aga minu jaoks on selle n-ö “maitsetu” sodi maitse ja lõhn vastuvõetamatud. Haiseb nagu toimuksid seal kotis roiskumisprotsessid ( selline lõhn, nagu siis, kui jätad sheikeri veega ligunema mõneks ajaks – kes on nii teinud, see teab!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )…ühesõnaga – kaka.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Äkki on kellelgi kogemusi, millega seda nauditavamaks muuta?… ei tahaks tervet pakki raisku lasta. Täna proovisin sidrunimahla ja maasikamoosiga – natuke parem, aga jube lebra lõi ikka läbi ja maitse oli vastikult lääge. Ei tahaks iga kord sheiki juues nina kinni hoida ja ennast nii vaimselt kui füüsiliselt ületada .
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Heix89
Memberbanaanis on süsivesikud, ilma rasvata läheks raskeks…
Heix89
MemberKulla mees, mis Sa teed sellega?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Heix89
Memberhõmm.. et siis vaakum alakehale? Ja kui kõht lahti juhtub olema..Kõht lahti, kõht lahti… ma arvan, et see vaakumjurakas polegi veel nii hull sel puhul. Mõtle, kui peaksid nt max raskusega jõutõmmet või kükki tegema sellises olukorras!
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Heix89
MemberJa kes seda rääkis, “ülekaalulised” naised saunas?Olen kuulnud, et koguni 18 kg, info pärineb tuttavalt, kelle isa töötab Rakvere Lihakombinaadis. Ei, päris lahe tegelikult…mõelge ise, mis sinna sisse kõik pannakse.

Head isu!

Heix89
MemberMis siin arvata on… MASENDAV! Kes natukenegi ajalooga kursis on, sellel ajab kõik see pronkssõduri kammajaa si*a keema!
Heix89
Membertere, kysimus siis selline, nagu v6ite juba pealkirjast aimatagi, kuidas saada jalga v6imalikult k6rgele l66ma, milliseid harjutusi peaks tegema. Ma pandun tegelikult suhteliselt hasti, aga mawashigerit pea k6rgusele ikka ei l66. Abitreener (must v66 dan. 1) ytles selle peale, et tehnika peab olema 6ige, et ta kah spagaati maani 2ra ei tee, aga peani l66b ikka vabalt.Tehnika pidi mul 6ige olema tegelikult, aga ta ytles, et harjuta madalamalt,saad selle liigutuse paika ja hakka jarjest yles poole minema, siis l66d ykskord peani 2ra kah.
Tegelt nagu ma juba ytlesin paindud hasti, aga yhest kohast mite – kui teed jalavibutusi k6rvale (painutamise m6ttes siis,mite mingi l66k) siis jalg ei t6use k6rgemale kui taisnurksesse asendisse (j6usaaliga metsa l2inud vist, j2tsin m6neks ajaks jalga trenni v2lja, nyyd sain alles aru kui oluline see painutamine ikka on
Heix89
MemberCorrosion: Ma ei tea, minu meelest natuke libedust teeb selle vahel päris lõbusaks
..seda muidugi juhul, kui suuremate traumadeta pääseb… aga jah, päris tore on liuelda! 
Heix89
MemberSuusatamine on igati tore. Meie tippe austan väga! Ise käin korra-kaks nädalas ikka suuskamas, umbes tunnike korraga. Väga hea võhmatreening!
Heix89
MemberLenna oskab laulda vähemalt. Need lood, mis Tanel Padariga koos tehtud on, mulle täitsa meeldivad.

Heix89
MemberEga jah…suht raske on neid “süldikäppasid” mõista… peab ikka jube suur kompleks olema, mis sunnib endaga nii tegema.

Heix89
Memberargonaut: Jeees… hea, hea!
Meil on sama maitse!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Heix89
MemberKurb tegelikult.