Heix89
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Heix89
MemberMingi tüng?
Heix89
MemberMarineeritud mugulsibulad on muideks pitsa peal väga head.Neid hästi väikseid pead silmas?

Sama kehtib marineeritud seente, eriti šampinjonide kohta.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Heix89
MemberKas surumispink on piisavalt lai ja parajalt pehme? Abaluu juurest jooksevad närvipunktid – liiga kõval ja/või kitsal pingil surumine muljub neid, pärast on üsna ebameeldiv terav valu. Seda muidugi siis kui liiga palju vingerdad selle nadi pingi peal.
Kust üldse valutab? Alaselg või ülevalt?
Heix89
MemberLootust on, aga ma pead ei julge anda. Probleem on selles, et võimalus nendes ruumides treenida saadi tänu minu ja ühe mu sõbra tutvusele maadlustreeneriga. Algul oli inimesi käputäis ja see väike seltskond kedagi ei seganud – neil tingimustel hakkasimegi saali kasutama. Aja jooksul on aga huvilisi hakanud lisanduma. Puht eetilistel põhjustel ei saa me seda seltskonda väga suureks ajada, nagu Sa isegi aru saad.
Kui Sul siiski on tõsine huvi ala vastu, tule kohale ja räägi inimestega (eelkõige Endliga) – mingi kompromissi vast ikka leiab.
Heix89
MemberKui sa tahaksid praegu meiega liituda, siis küll. Kuigi tegemist algajatega, on praegused inimesed midagigi juba omandanud ja ühe inimese n-ö nullist peale juhendamine, samal ajal kui ülejäänud tegelevad muuga, on natuke keeruline. Ma ei ole küll täpselt kursis, aga Timo rääkis midagi järgmisest aastast, seoses uute inimeste vastuvõtmisega.
Heix89
MemberRakveres käib teatud väike seltskond inimesi Kalevi halli maadlussaalis antud alaga tegelemas küll… Ise olen üks neist. Trenn iseenesest midagi ei maksa, küll aga tuleks end registreerida Rakvere Spordikoolis ja erialaks valida maadlus, sest MMA trennid toimuvad sealse maadlustreeneri trennide ajast, tänu tema lahkusele… ning vastasel juhul võib tal probleeme tulla kui keegi peaks kontrollima tulema (saal on mõeldud SK inimestele). Spordikoolile tuleb ka maksta kuumaksu, aga julgen väita, et 50.- kuus, mis läheb ruumide kommunaalkulude maksmiseks, maha ei löö.
Kahjuks ei saa öelda, et igaüks sinna tulla võib. See, kas inimene sinna oodatud on, sõltub tema väärtushinnangutest ja eesmärkidest. Kui soovid lisainfot, tule kohale (E, T, N kl 18.15), otsi üles Endal Kalais (maadlustreener, kes ruumide eest vastutab) ja Timo Tuuling (üks inimestest, kes juhendamise on enda kanda võtnud) või mind (Heiki).
Loodan, et said vajaliku info.
oktoober 17, 2008 at 2:19 p.l. in reply to: Indrek Otsuse raamat- kohustuslik lugemine kõigile algajaile #169289Heix89
MemberKusjuures, teatava ülevaate annab ka selline teos nagu “Kulturism kõigile”; kui ma ei eksi, siis autoriteks Susi, Andla ja Suitsev. Mõni arusaam vb natuke vananenud, aga teatava baasi saab sealt edukalt ammutada.
Heix89
Memberkäte peal käimiseks mis harjutus?????käi käte peal
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Võtsid sõnad suust.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tõsi, algul kukud, väänad ja põrutad end…
Aga ühel hetkel enam ei ole nii – omast kogemuset võin öelda.Heix89
MemberHeix89
MemberKui need Bull’s-i kindad on sul sellisest valgest nahast ja pealt musta riidega kaetud, siis võid kindel olla, et tegid hea ostu. Endal on 2 paari neid olnud – seni kõige vastupidavamad ja mugavamad kindad.
september 24, 2008 at 2:43 p.l. in reply to: MMA sissejuhatav seminar RAKVERES 4. ja 5. oktoobril: #166810Heix89
MemberSelge, tänud! Eks ma vaatan – üritan end ikka kohale vedada, aga pole kindel, kas õnnestub kuna info jõudis minuni alles selle topicu kaudu siin ja mõningad teised plaanid on juba tehtud.
Muuseas, oleks äkki võimalik saada Su kontakte, msni näiteks? Tahaks mõningaid asju arutada, aga siin ei näe sel mõtet.
september 24, 2008 at 2:12 p.l. in reply to: MMA sissejuhatav seminar RAKVERES 4. ja 5. oktoobril: #166803Heix89
MemberTere Jorgen! Kas kõnealune seminar on oma ülesehituselt samasugune, nagu eelmine, Kalevi halli maadlussaalis toimunud üritus – st, et õpetatakse liikumist, mõningaid lööke lapadega jne?
Üks eelmise korra asjahuvilistest,
Heiki.
Heix89
MemberArvestades, mismoodi vähemalt üks nimekas filma neid tööle võtab (a ´la tänavalt inimene, piisavalt retsi ja suure välimusega, siis sobibki kohe), siis….Kurb aga tõsi.
Heix89
Membermina olen küll igalpool ainult vastupidiseid olukordi näinud, et turvad arvavad endast jõle hästi ja norivad ise ja ülbavad igal vabal võimalusel, sest neil just see õigus on vms aga noh see on ainult minu arvamus.Eks oleneb turvadest. Turvasid, nagu üldse inimesi, on ju samuti kõrgema ja madalama laubaga. Üldiselt on turvatöötaja õigused reglementeeritud ja peale mõningaid juhtumeid klubides ( mida ka innukalt meedias kajastati) pööratakse sellele üsna palju tähelepanu.
Heix89
Memberqmaster: Mitte sinna ma ei sihtinud. Probleem on see, et igasugu kaagid arvavad endast jube hästi, turvatöötajate kallal kiputakse nii keelt kui rusikaid proovima… samas on turvade õigused üsna piiratud. Kui õigust pole, tuleb see vahel lihtsalt tekitada. Ennast ajas firma “poliitika” muigama, mis olgem ausad, on tegelikult vahel üsna õigustatud.
AutorPostitused