Heix89
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Heix89
MemberNädala ajaga, kui just ei tegeleta enese näljutamisega, on suhteliselt mõttetu mingeid meeletuid tulemusi oodata. Tervislikuks loetakse kuni ühe kilo kaotamist nädalas. Mis sa valesti teed, kuidas, mis aja jooksul ja mida tuleks teha tulemuste saavutamiseks – see kõik on siin foorumis kättesaadaval kujul olemas. Ole hea, kasuta otsingut.
Heix89
MemberSee viimane “streetfightsecretsi” video selle tädiga oli küll päris lõbus…
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Heix89
MemberEks mingi tõde selles muidugi on, et inimese endaga hakkama saamise aeg on muutunud hilisemaks (ka eluiga pikemaks muidugi). Kunagi mindi juba lapsena karja ja teeniti toit ning pastlad välja. Tänapäeval jõuab päris suur hulk noormehi ca 25-aastasene mingi hariduseni ja selge on see, et esimese palga eest endale oma elamist ei osta. Mingil grupil võibki see ise hakkama saamine sinna 30 a ligi tulla.Ei tea midagi… Wilde ütles juba üle saja aasta tagasi: “Kui võimetu oma koormaid kandma on meie sajand,” pidades seejuures silmas inimeste toimetulekut nii majanduslikus mõttes kui ka oma vaimumaailmas selguse loomist…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Samad probleemid, mis praegugi, olid juba tol ajal üsna aktuaalsed – mõneti teisel kujul, tõsi küll.Aga mis puudutab tänapäeva, need (kuni) 30-aastased isa-ema katuse all (sageli ka nende kulul elavad) tegelased on pahatihti ilma igasuguste ambitsioonideta, suhteliselt harimatud ja piiratud. Ja olgem ausad, vaimses mõttes mingile märgatavale tasemele ei kerkigi. Nende põhiprobleemiks (tegelikult meie ühiskonna kui terviku) on moraalsete väärtuste puudumine. Kas pole olnud vastavat eeskuju, või ollakse lihtsalt liialt rumalad, et mõista mis on õige ja kuidas elada – kurat seda teab.
Leian, et 25-aastasena võiks inimene ka õppimise kõrvalt omal käel juba toime saada. Aga noh, see on kõigest minu arvamus. Üks mu endine klassivend deklareeris uhkelt ja tõsimeeli, et tema kavatseb vähemalt 25-aastaseni ema rahakoti peal elada… See elamine tähendab tema jaoks seda, et kui tuju tuleb, nuiab emalt 80 000.-, et omale Audi S2 osta; siis sõidab selle vanarauaks ja võtab ema uue S4 ette. Kuni neli liitrit viina läheb nädalas ja naisi saab siis, kui need on pidudel end nii pildituks joonud, et ei saa aru, mis nendega tehakse. Vot, mehed…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mind ennast võttis sõnatuks. Aga selliseid tegelasi on veel – ja mitte vähe.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Natuke offtopicuks läks. Vabandust. Aga tegelikult on teatavad käitumislaadid ühendunud kindlas inimtüübis, sh mõttetu vägivald.
Heix89
MemberÄkki kedagi huvitab:
(karistusseadus)
§ 28. Hädakaitse
(1) Tegu ei ole õigusvastane, kui isik tõrjub vahetut või vahetult eesseisvat õigusvastast rünnet enda või teise isiku õigushüvedele, kahjustades ründaja õigushüvesid, ületamata seejuures hädakaitse piiri.
(2) Isik ületab hädakaitse piiri, kui ta kavatsetult või otsese tahtlusega teostab hädakaitset vahenditega, mis ilmselt ei vasta ründe ohtlikkusele, samuti kui ta ründajale kavatsetult või otsese tahtlusega ilmselt liigset kahju tekitab.
(3) Võimalus vältida rünnet või pöörduda abi saamiseks teise isiku poole ei välista õigust hädakaitsele.
Ja natuke nalja ka:
(Tsiviilseadustiku üldosa seadus)
Tsiviilõiguse (sh põhiseaduses sätestatud õigus vabadusele, vara puutumatusele, enesekaitsele jne) teostamise viisid:
§ 138. Hea usu põhimõte (
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )(1) Õiguste teostamisel ja kohustuste täitmisel tuleb toimida heas usus. (ka ründajat tümitades? või tuleb naeratades vastu minna ja loota, et sind, kui vastasel on nuga käes, siiski ei pussitata?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )(2) Õiguse teostamine ei ole lubatud seadusvastasel viisil, samuti selliselt, et õiguse teostamise eesmärgiks on kahju tekitamine teisele isikule. (seda võib ju mõneti hädakaitse põhimõttega vastuoluliseks lugeda?)
Heix89
MemberKui olukord just väga ekstreemne pole , siis ei tohi mitte mingil juhul rünnata , kuna Eestis saab karistada see , kes teist vigastas…vahet pole kas enesekaitse või mitte , vigastaja saab ikka kogu s*ta enda kaela
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oleneb vigastamisest. Võid vigastada…aga seadusega sätestatud hädakaitse piiri ei tohi ületada. St et neutraliseerid ohu ja sellega asi piirdubki – vältimaks omakohust.
Heix89
MemberHeix89, kus mängisid eile piljardit?Algul Virmas, siis kolisime Bowlingusse ja lõpetasime karvaste pubina tuntud Kära Kantsis, mis on üks rahumeelsemaid kohti.
Heix89
MemberHuvitav ei ole mul selliseid juhuseid ette tulnud nagu te siin kirjutate.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ott, sa oled tuntud nägu ja omajagu lihastes. Keskmise jõmmi ehmatab muskel ära lihtsalt.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aile juttu enesekaitsest lugedes tuli meelde üks kummaline nähtus. Rakvere on suhteliselt väike linn ja jutud ühe või teise inimese tegemistest levivad siin üsna kiiresti. Kui mina kunagi ammu võitlusspordiga tegelema hakkasin, oli see kohalikel jõmmidel mingit teedpidi kähku teada. Miskipärast muutusin ma kohe atraktiivseks tülinorimisobjektiks – mitu korda tekkis situatsioone, kus tuldi minuga kaklust otsima eesmärgiga tõestada, et ollakse minust kui võitlusspordiga tegelejast üle. Mõistus-mõistus, tule koju…
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ükskord aastavahetusel sattusin üksi kesklinna poole jalutades kambaga vastamisi. Järgnes väike rüselus ja see n-ö ninamees ootas, et ma talle kallale sööstaks (ta sõbrad ümbritsesid mind, et õigel hetkel rünnata). Sain jalalöögi kõhtu, aga kuna jõudsin õigel ajal kõhulihaseid pingutada, ei teinud see suuremat kahju. Neelasin ego olla ja jäin rahulikuks – teadsin, et võin selle tegelase paari tugeva löögiga ohutuks teha, aga olukorda hinnates poleks see kõige targem tegu olnud. Mind jäeti rahule ja jalutati võidurõõmsalt edasi…vanad arvavad vist senimaani, et panid mind paika.Niisiis…vahel mõtlen: olen aja jooksul üht-teist õppinud, keskmisest paremas füüsilises vormis ja vajadusel suudaksin tülinorija üsnagi kakti teha. Ometi pole ma neid oskusi (v.a 1-2 ekstreemset olukorda) rakendanud. Tollele aastavahetusele tagasi mõeldes – äkki oleks siiski pidanud? Siis oleks need tüübid, või vähemasti see ninamees, äkki natukenegi õpetust saanud. Mind ei huvitanudki niiväga see, et ma oleks ise ülejääund kamba käest kere peale saanud…mind hoidis tagasi teadmine, et paar tugevat lööki ja vend liigub sündmuskohalt minema ainult kiirabiga. Tahan ma kellegi sandistamist enda südametunnistusele? Ei.
Ja nii jõuamegi surnud ringini. Mind hoiab kaine mõistus tagasi ja jõmmid saavad tuult tiibadesse, et järgmisi tülisid otsima minna… Võta näpust – milline minupoole käitumine siis õige oleks olnud?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Heix89
MemberMillist Mahu baari sa mõtled, kas seda mis asub päris Mahus(mereni mõnisada meetrit) või seda, mis on enne Mahut?Väike putka suhteliselt ranna lähedal.
Heix89
MemberNii palju või vähe kui mina kreatiini kasutanud olen (Fast, Tai Kane), polegi see täielikult lahustunud – seguneb veega hoopis. Kui kauaks seisma jätad, vajub suur osa tagasi topsiku põhja…
Heix89
MemberMinu puhul aitab mineraalvesi. Südamele mõeldud mikrotoitaineid sisaldavad toidulisandid (1-2 talbetti korraga) ja paar klaasi tavalist külma kraanivett teevad ka imesid. Aga üldiselt – kõige paremini aitab pohmaka vastu vägijookide mõistusega tarbimine.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui tunnen, et piir käes, kukun vett kaanima…90% juhtudest ärkan siis hommikul täitsa normaalse enesetundega.Heix89
MemberOn olnud. Aga suurest hulgast kreatiiniga manustatavatest kiirestiimenduvatest süsivesikust (lõi veresuhkru üles > vallandus suur annus insuliini > veresuhkur langes drastiliselt) ja see juhtus kõvasti vähem kui tunni aja jooksul.
Sul neerudega kõik korras?
Heix89
MemberVitamiin D, B6, B12, E, C ja veel mõned mikrotoitained tulevad kasuks. D-d saad nt kalast, päikesevalgusest. Teisi peaks saama taimedest. Lisaks vajad ka dopamiini ( liha, piim, kala, pähklid), serotoniini (kartulid, igasugu helbed, isegi leib vist), atsetüülkoliini (samuti liha, aga ka kapsas, lillkapsas, brokoli). Ja noh, magneesium, mangaan ja kaltsium ei tee ka paha. Tervislikult toitudes peaksid kõik eelnevaltmainitu kätte saama.
Nagu eelnevalt mainit – maga piisavalt. Keskmiselt 8,5 h peaks aitama.
Heix89
MemberNo andke andeks, ma tõesti ei mõista, mis viimasel ajal naiste peades toimub. Nagu seeni pärast vihma tekib (tugevas) alakaalus neiusid, kes ei tea toitumisest ja inimkeha toimimise elementaarsetest põhimõtetest mitte halligi (kooli bioloogia ainekava hõlmab ometi üldfüsioloogiat, metabolismi põhitõdesid…) ning, kes seetõttu sihikindlalt tegelevad enda tervise rikkumise ja keha hävitamisega. Miks? Üldjuhul on tegemist nooruses omandatud komplekside järelmõjuga, mille on tinginud ebamugavustunne oma kaalu pärast (tekitatud nt kellegi pilgetest vms). Kuna meedia levitab jõudsalt väärastunud ideaale – pean silmas pilte ja videosalvestisi “kõndivatest riidepuudest”, st alatoidetud modellidest – on neil väheteadlikel neidudel kohe eeskujud võtta, kellega sarnanemise poole püüelda.
Enese näljutamine viib paratamatult kaalu langemiseni. Ja siis ei saada pidama. Jätkatakse ka siis, kui ollakse normaalkaalust tükkmaad allapoole langenud – endale tunduvad need neiud tavaliselt endiselt paksud.
Selliste tüdrukutega on mul mitmeid kokkupuuteid olnud. Inimene arvab siiralt, et midagi sellist on esteetiline ja ilus: http://www.enjoyfashion.com/images/fashion/skinny_model.jpg Enamasti ei kuulata ka sõprade nõuandeid, kes inimest õigele teele suunata üritavad, vähe sellest – tihti lõpevad kaaluteemalised diskussioonid tülidega. Või puuduvad terve mõistusega ja hoolivad sõbrad sootuks.
Kallid neiud, palun andke endale aru, et see enesenäljutamine ei ole esteetiline, seksikas, kaunis – mida iganes te sellega saavutada tahate. Normaalseks elutegevuseks on ka naisel vaja rasv- ja lihaskude. Vastasel juhul jõuate ainevahetusprobleemideni, keskendumishäireteni, hormonaalsüsteemi häireteni (mis võivad viia nii primaarsete kui sekundaarsete sugutunnuste muundumiseni või, kuupuhastuse puhul selle lakkamiseni) jpt terviseriketeni. Muuseas on teada ka juhtumid, kus näljutamisega on jõutud permanentse võimetuseni rasestuda. Ja noh, mis seal salata – kõige äärmuslikum, kuid samas täiesti reaalne variant on surm.
Vabandan, mu kirjutatu on natuke offtopic, kuid mõtlemisainet jagub. Ka ei tea ma, kas teemaalgataja vaated minupoolt kirjeldatuga kattuvad – kui kattuvad, tuleks teha põhjalikud järeldused, sest kaalu, pikkuse ja vanuse suhe ning ülimalt vähene informeeritus õigest (loe: tervislikust) toitumisest oli pehmelt öeldes hirmutav.
Heix89
MemberSüldis on ju tavaliselt suhteliselt palju vett. Nii et kui korralikku (toitvat) kõhutäit saada tahad, pead seda vist omajagu palju sööma? Oleneb süldist muidugi.

Heix89
MemberSiit moraal: Saarlane on visa kui kurat!
Visadus visaduseks. Antud isend tundub lihtsalt nõrgamõistuslik.
-
AutorPostitused