Heix89
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Heix89
MemberMul on jälle selline probleem, et spagaat jääb jõusaalis jalgu treenides järjest vähemaks!
Varem sai mõlemat pidi ilusti ära tehtud, aga nüüd läheb asi järjest keerulisemaks. Muidu venitan küll korralikult enne ja peale jalatrenni….ja kodus -vabal ajal. Lood pole ka kõige paremad jalalöögi kiirusega, mis samuti vajub järjest rohkem ära.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Oskab keegi äkki mingit tarkust jagada, kuidas jõusaalis jalgade treenimisega paraleelselt saab jalad uuesti venima ja kiiresti käima?
Huvitav?? Mina arenesin just painduvuses edasi tehes peale jalatrenni venitusi. Lõpuks tegin spagaadi ära ka.
Peale jalatrenni venitan ja venitan, aga ei veni kuidagi
jalad on jube kanged all.Kui enne jalatrenni saab veel kuidagi spagaadiga maha, siis pärast on see minu jaoks võimatu.
Heix89
MemberMul on jälle selline probleem, et spagaat jääb jõusaalis jalgu treenides järjest vähemaks!
Varem sai mõlemat pidi ilusti ära tehtud, aga nüüd läheb asi järjest keerulisemaks. Muidu venitan küll korralikult enne ja peale jalatrenni….ja kodus -vabal ajal. Lood pole ka kõige paremad jalalöögi kiirusega, mis samuti vajub järjest rohkem ära.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oskab keegi äkki mingit tarkust jagada, kuidas jõusaalis jalgade treenimisega paraleelselt saab jalad uuesti venima ja kiiresti käima?
Heix89
MemberMa olen kõhtu teinud mõnikord ka algul või keskel – kui on palju rahvast ja muud teha ei saa, sest treeningvahendid on kinni. On sel vahet, millal sa kõhtu teed?

Põhiline ju ikka, et ära kurnad lihase
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Heix89
Membertegelikult läks mul nüüd kõht tühjaks selle värgi peale!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Heix89
Membersuust sisse, ninast välja ja vahepeal läbi kopsude
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma hingan küll ninast sisse ja suust välja.
Ei tea, kas nii küll õige on, aga kui nt praegu – talvel õues suusatades või joostes suust sisse hingad, võid üsna kindel olla, et saad kurguvalu või köha
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma alustasin ka jooksuga mõnda aega tagasi. Aga mul tunne et jooksu ajal ma hingan valesti
Kas keegi teab midagi rääkida sel teemel. Kuidas jooksmise ajal õieti hingata? kas nina kaudu või kuidas?
Ette tänades.
Minu puhul toimib selline asi, et hingan vaikselt ja sügavalt, siis ei väsi nii ruttu ja tunne on hea
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Heix89
MemberKevadväsimus piinab
Heix89
MemberKindlasti on võimalik kodus ka midagi rinna jaoks ära teha, nt laia haardega kätekõverdusi
Heix89
MemberTrennipäevadel:
1. Hommikul puder, klaas piima ja puuvilja.
2. Koolis.
3. Tulen koolist koju, siis vaatan midagi hamba alla + valgusheik.Edasi lähen jõukasse.
4.Peale jõukat valgusheik, mõne aja möödudes korralik eine.
5. Vahel näksin midagi kergemat ka õhtu poole.
Heix89
MemberOma hädaga käisin kunagi Artrosport kliinikus, mis asub Pärnu mnt.
Heix89
MemberTehku mulle palun keegi targem inimene selgeks, kuidas mu kaal siis nii palju kõikuda saab: käsi oli katki, sellepärast ei saanud 3 kuud mingit trenni teha ja kaal tõusis 73 kg-le. Kui juba enam-vähem ära paranes, hakkasin uuesti täie koormusega tegema ja kuskil kuu ajaga oli kaal 66,5 kg ; st et langes 6,5 kg.
Trenn ei olnud mitte jõusaal, vaid 3 korda nädalas võitluskunst, üks trenn kestis 2-3 h ja jooksmist või vehkimist oli seal väga palju! Kui trenn läbi sai ja koju jõudsin, siis lihtsalt vajusin diivanile
Nädalavahetustel sai suusatamas ka käidud. Vb ma olen loll, aga see ei saa ju vedelikukaotusest olla?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Heix89
Memberja söömise pärast ma niiväga ei muretseks. Lihtsalt toitu tervislikult ja vaata, et põletad rohkem kui tarbid.
Heix89
MemberMa soovitan soojalt suusatada!
Heix89
Memberkui sa 30g valku paned + kohupiim siis nagu organism ei peaks ju deoreetiliselt kohupiima omandama? kui ainult 30 omandab korragaAllar, ma ei pane 30 g protekat + kohupiim. doseerin nii, et kokku umbes 30 g valgusisaldus tuleks.
Heix89
Memberkohupiima segamine proteiiniga?? mis? kohupiim ise ongi ju proteiiniallikas.
mina olen segand kohupiima sellise teise proteiiniallikaga nagu muna ja vedeldamiseks vähe piima
proteiiniga selles mõttes, et pulbriga, seal on ju vajalikke vitamiine rohkem, kui kohupiimas.
Heix89
MemberSuitsetasin kunagi, kui olin noor ja loll
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, mitte, et ma praegu eriti vana oleksin.Tõmbasin päris korralikult ja kuna tegelesin spordialaga, mis nõudis head võhma, hakkas see tunda andma. Väsisin ruttu ja hakkasin hingeldama. Kuna sport oli tähtsam, oli suitust loobumine minu jaoks üsna kerge.
Tõesti ei tea, kuidas suitsetamine lihase arengut mõjutab, aga spordialadel, kus tähtis on inimese vastupidavus, teeb see palju paha. Vaevalt see ka jõukakuttidele kasuks tuleb
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>…Muide, üldtervislikust seisukohast võib suitsetamine põhjustada vähki ja suurendab hingamisteede haigustesse haigestumise riski!

*Lisainfo saamiseks lugege pakendi infolehte või pöörduge arsti või apteekri poole!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused