Heix89
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Heix89
Memberpäris huvitav
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Heix89
MemberVastikud sadistid!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nende tainastega, kes loomi niimoodi piinasid, tuleks samamoodi teha, nagu nad ise tegid…
Heix89
MemberNo kui ma nt jalatrenni teen, siis on lõpus selline tunne, et kuidagi ei seisa jalad sirgena all. Seeria lõpus punnitan nii, et higi otsa ees ja lihas tuimalt suriseb.
Heix89
MemberTegelikult olete te kõik amatöörid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>…kirp on ikka üle kõige!
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Marek peab vist veel mõned aastad vaeva nägema, et sellisele tasemele jõuda.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Heix89
MemberLühidalt – liiga palju valku ja muutud kõndivaks peerupommiks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Heix89
Memberma ei saa aru nendest, kes seda jura välja mõtlevad…
…ja ma ei saa aru nendest, kes seda jura usuvad ja ostavad.
MemberSee munajutt seal saates oli küll naljakas
Heix89
MemberSelliste piltide peale läheb igasugune naisteisu ära!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
“>Heix89
Membernii ongi.
Heix89
MemberOh my lord, this is way too small!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Heix89
MemberKuna sa kaalud alla 50 kg, nagu sa ise ütled, siis minu arust sul esialgu küll mingit “jooki” vaja pole…korralikult toitudes peaksid oma valguvajaduse täis saama.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Heix89
MemberVäherasvane kohupiim! …nämma
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Süsivesikud ja rasva leiad hommikul suure tõenäosusega kõhu pealt!

Heix89
MemberAga selline küsimus:kas see trenn ka arendab teisi lihaseid normaalselt või põhirõhk on ainult rind?Ei tahaks et juhtuks nii et anult rinnalihas oleks suur ja tugev kuid muud nagu jäävad alla
Või sain ma sellest valesti aru?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ilusti arendab kõike. vaata kava, siis näed ise
MemberSinna lasin üles selle kava. 2 tekstifaili, lugege kõik jutt ilusti läbi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hetkel on seal suvalised raskused, millega ise teen , eks igaüks paneb endale sobivad asemele.

Heix89
MemberTervistTunnen huvi enda rinnalt surumis max suurendamisest.Hetkel teen horisontaalis surumises püramiid kava- 40 x10
– 45×8
– 50×8
– 55×8 ja nii et 2 viimasel sõber aitab kaasa.Küsimus seisneb selles et max hetkel on 70kg ja kas peaksin tegema suuremate raskustega nagu 60kg,65kg jne…aga väiksemad kordused?Nii et suudan suruda ainult mõned korrad ja sõber aitab ka veel kaasa.Kas sellest on rohkem kasu?Olen kuulnud just et peakski tegema nii et lähed peaaegu oma maxini välja..!
Igatahes loodan et oskate anda nõu.
AutorPostitused