Heix89
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Heix89
MemberMa arvan et sa tead isegi et see head ei tee.aga kas sa jätaks selle pärast peole minemata või joomata.
küsimus on sinu prioriteetides – mis on sulle tähtsam?
1. kas joomine?
2. lihasmass (eeldan et sa pole niisama harrastaja kuna kasutad kreatiini juba)
Päris paljud vandid, kes alles alaga tegelama on hakanud, söövad sisse igasugust kraami (kreatiin, glutamiin jne), teadmata isegi milleks miski asi kasulik on
…endalgi selliseid tuttavaid. Nii et see kas ta kreatiini kasutab või mitte, pole mingi näitaja
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Heix89
Memberkommentaarid on vist liigsed….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Heix89
MemberProtein No1 (900g, maasika) – – – paras rõvedus, aga aja pikku harjub ära…muidugi noh,asi on maitses!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tai Kane creatine monohydrate (500g) + traubenzucker e viinamarjasuhkur (500g)
Arthrostop plus- liigestele
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui liigesehädad kõrvale jätta, siis täitsa ok on olla neid asju tarvitades.
Heix89
MemberTõesti kõva vend…aga midagi nii erilist see ka nüüd ei ole. Trenn ja pühendumine.Trenn ja pühendumine ongi ju midagi erilist, kas pole?
MemberEnnegi juhtunud, et Eesti mehed spordis ilma teevad, ka teistel aladel…ega’s midagi – hea töö! Ja loodetavasti kuuleb selliseid uudiseid ka tulevikus!

Heix89
MemberKuskilt olen kuulnud, et liigne soola tarbimine võib kaasa aidata veresoonte lupjumisele
Heix89
MemberOk mul ka suvila sealt mõni km
Heix89
Memberhttp://www.bigroncoleman.com/media/Begin02_LG.jpgpäris normaalne
Heix89
MemberTegelikult on auto24.ee’s vastav foorum ka olemas, kus selliseid asju kuulutada
Heix89
MemberHästi tugevalt punnitades? …mul vähemalt on nii mõnikord
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Heix89
MemberTegelikult peavad kõik lihased lihtsalt moodustama harmoonilise terviku
,ma küll ei oska öelda, et mis on kõige ilusam…aga raam peab olema hästi komplekteeritud ja kvaliteetjuppidest!
MemberSiin oli juba kord arutelu selliste asjade kohta ja jõuti järelduseni, et selle asja juures töötab just sellega kaasas käiv dieet, millega siis võid saadaka oma pekist lahti ja lihaste kasvatamiseks saab ka oma valgu kätte (arvatavasti mingi teine dieet kui rasva kaotamiseks). Kuid olen püsivalt skeptiline selle vidina enda suhtes.Creek, vaata, asi ongi selles, et sellest dieedist pole reklaamis mitte sõnagi, kiidetakse ainult seda jubinat. Kui inimesed reklaamis kuuleksid, et seda kasutades mingi dieediga ka peab jebima, siis vaevalt keegi seda ostaks!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Saad aru, mida ma mõtlen? …teatud inimeste grupile suunatud reklaami abil müüakse informatsiooni väänates ja mõnest tähtsast asjast sootuks vaikides suhteliselt mõttetut kraami.Heix89
MemberTegelikult, kui mõtlema hakata selle vidina peale, siis tundub ikka üsna jabur
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , seal ju räägitakse umbes ,et paned juraka endale kuhugi võdisema ja ennäe – pekk kaob ja kohe on metsik lihas asemel! Kuidas see seal kõlaski? “Olete väsinud tunde kestvast higistamisest jne jne jne”. Räägitakse ainult et kasuta seda imeasja ja saad vormi nagu naksti, aga isegi kui see asjandus kuidagi rasva peaks põletada suutma, mis iseenesest on üsna absurdne, siis kuidas on sellega( ja täiesti ilma valguvajadust täitmata) võimalik lihast kasvatada? Lubatakse ju super keha vaid seda jubinat kasutades, aga unustatakse elementaarsed tõed.
Minu arust on see kõik inimeste petmine ja sobiv juhtum Tarbijakaitse jaoks…Võib-olla olen liiga skeptiline selliste asjade suhtes, aga ennem küll ei usu, kui oma silmaga näen, et kellegil sellest kasu on.
MemberMa lihtsalt huvi pärast küsin,et kuidas on võimalik trapetsi kesk- ja alaosa treenida,missuguste harjutustega
Ma arvan, et Tank ei mõelnud trapetsi kesk- ja alaosa, pigem lihtsalt selja kesk- ja alaosa
Memberrasvaga ei tohiks väga hullu olla kummaski, täpselt ei oska öelda..küll aga tean, et nt kamas on suht palju valku ja maitseb häst
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused