Heix89
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Heix89
MemberHea video!.. seal oli teisigi häid
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Heix89
MemberJulgen arvata, et nt peale korralikku jalatrenni on puht füüsiliselt üsna raske jalkat mängida!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Heix89
MemberIgasugused piimatooted nagu kohupiimad ja kohupiimakreemid – neid on palju: väherasvane kohupiim, lahja kohupiim (on ka rosinatega), tere kohupiimakreemid (banaani, rosina ja midagi oli vist veel) jne…siis veel kodujuustu valik on poelettidel üsna suur: Farmi erinevad maitsestatud kodujuustud on üsna head, siis Mu-muu väherasvased ja jogurtiga… loetelu on pikk!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Biojogurtid on ka üsna söödavad ja kasulikud.
Heix89
MemberSee kuradi piima teema, et kas kasulik või kahjulik, on jälle üks mõttetu kunstlikult tekitatud jura. Kindlasti on piim mõnes mõttes kahjulik, samas ka kasulik. Sellist toiduainet arvatavasti polegi, mis midagi halba organismile ei tee!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Osad loomsed valgud tekitavad vähki (ka piim, liha ja piimatooted sisaldavad neid), ega sellepärast keegi söömata-joomata ei jäta, samas on neist palju kasu ju. Varem või hiljem sureme nii või naa.Heix89
MemberTANK ja Enemy :
Paraku pole tänapäeva ühiskonnas seda võitlust alati võimalik ära jätta ja see teema muutub üsna päevakohaseks.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Heix89
MemberNo.1 shokolaadi maitsega- maitseb hää ja kasu on ka.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 1, 2006 at 6:44 p.l. in reply to: Politseikroonika heli salvestatud Terevisiooni videoklipile #91690Heix89
MemberVana asi juba, ennemgi nähtud..suht naljakas ikkagi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Õige versioon, ehk siis Politseikroonika on veel parem… seal räägib seda juttu mingi trussikutes ja kinniseotud peaga kilu kuskil kaineris.
Heix89
MemberEi tea milles asi aga kui ma peale trenni valgu sheik võtan siis kohe kõht lahti, milles asi??Kui liiga palju pulbrit doseerid, siis lööb sita lahti jah!
MemberSuvel maal olles tuli isu trenni teha ja tegin ka endale ise kangi. Täiesti tunde järgi mõõtsind kangi pikkuse, kettad valasin tsemendist ja käras küll!
MemberNatuke teemaväline, aga need vennad, kes seal videos olid, on tuntud “Team Ryouko” nime all. Tegutsevad Torontos, kõik tiimi liikmed on erinevate võitluskunstide meistrid (taekwondo, kung-fu, wu-shu jne), väga kaua harjutanud ja nagu sa ise näed, siis väga kõvad tegijad. Et sellisele tasemele jõuda (saltod, wallflipid jne), on vaja järjepidevat harjutamist, julgust ja füüsilisi eeldusi. See selleks.
…kui tahtmist on, siis hakka suvaliste piisavalt pehmete mattide peal harjutama, arvan, et Mustamäel kuskil ikka leidub saalikest, kus paar matti on.
Sellist võimlemissaali nagu seal videos, ma kardan, et Eestis polegi!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Heix89
MemberJa mis puutub su sööki, siis sellega pole ka kõige paremad lood. Hommikune söömaaeg on väga tähtis! Mõned leivad on küll niru alustus päevaks, piim on ok.
Ma olen küll massil praegu, aga väike näide minu menüüst:
1.Hommikul puder, klaas piima, puuvili.
2. Lõunaks praad ( liha, toorsalatid jne)
3. tulen koolist, söön paki kohupiima
4. sheik enne trenni
5. sheik peale trenni
6.pakk kohupiima või/ja mingi soe söök.
7. enne magama minekut toorsalat, jogurt. Pakk kohupiima või kodujuustu.
+ mingid väikesed näksimised vahepeal.
Kui sul aga eesmärgiks ikkagi kaalu langetamine, siis jälgi rasvade ja süsivesikute hulka toidus, kuid kindlas koguses on nad ikkagi tähtsad!
Heix89
Memberkui sul kõhupeal rasva on, siis on sul seda ka mujal. Kui sa seda põletada tahad, siis arvesta sellega, et rasv põleb ühtaselt kogu kehalt, mitte sealt kust sina seda tahad.
…ja äkki sul need lihased ikka nii võimsad ei ole( mitte ainult kõhulihased) kui sa räägid, et kaal 71 kg ja rasva omajagu? Äkki oleks parem idee natuke kasvatada neid veel ja siis pekk maha ajada? Sest kui sa tahad, et lihas kasvab ja oleks, mida välja tuua, siis pead treenima ja sööma rohkem kui kulutad (massiperiood), kui mõnda aega oled nii teinud, siis hakka reljeefi treenima ja pekki põletama, nii saad lihased nähtavale 
Ma ei tea kas sa ainult mu segasest jutust aru said
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Heix89
MemberVaata kõigepealt üle totumine. Pea meeles, et kui tahad rasva põletada, pead kulutama rohkem kui sööd, mis aga mingil juhul ei tähenda, et valguratsiooni vähendama peaks. Kõige edukamalt põletab rasva aeroobne tegevus (jooksmine, rattasõit, ujumine, sõudmine) kui pulss on kuskil 120 kanti. Sa räägid, et jooksed ja sõidad rattaga tihti, aga kas jälgid ka toitumist pulssi?
Heix89
Memberokei
Heix89
MemberGoth, selgita palun mulle mõnda asja, sa oled juba teinud seda kava…ma ei saanud kõigest päris hästi aru.

I faasi teine päev – jalad & kõht: kas istesse tõus ja päkkadele tõus on tõesti 30 x 15-20 või saan ma millestki valesti aru..
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ..et nagu 30 seeriat tundub jõhker ju! Ja ma pole kunagi teinud päkkadele tõusu istudes vaid seistes kang turjal, kuidas see istudes välja näeb?
Kannatab mingeid harjutusi lisaks ka teha või ongi ainult 2 harjutust lihasgrupile ühes trennis mõeldud?…ja näiteks alaseljale pole ju ühtegi harjutust.
…et siis selgita palun ohmule!
AutorPostitused