Heix89
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Heix89
MemberVahel, kui tuju poksikotti taguda või tõsine jalatrenn ees ootab, siis mugavuse pärast tossud(kuigi palav on). Samas kasutan ka ühtesid Columbia sandaale – täitsa mõnus, jalg hingab ilusti ja ei lähe haisema.
Heix89
MemberNo see Sussveri teema on ju ometi totaalne IDIOT CORNER topic!!!! Mode võiks juba rutem selle lingi teha!Miks IDIOT CORNER? Probleem kui selline tegelikult täitsa eksisteerib!
Heix89
MemberKõik eelnev on nii põnev tekst, (ja ilmselt ülimalt TEADLIKE inimeste poolt kirjutatud) et ei oskagi midagi tarka öelda…

PS: mõned erandid on ka.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Heix89
MemberEi ole otseselt näinud, kuidas keegi midagi minema veab….küll aga on sellest saalist, kus mina treenin, juba pikemat aega üks 12kg hantel puudu. Küllap siis keegi “pani taskusse” ja jalutas minema. Minu jaoks müstika.
Heix89
MemberMMA on mulle juba pikemat aega huvi pakkunud. Ega sa ei tea, kas Lääne-Virumaa ümbruses ka selle alaga tegeleda võimalik on?
Heix89
MemberJust vastupidi, kickboxi poisid jäävad taekwon-do’le alla.Sest näiteks pärnu taekwon-do klubi(ITF) on paljudel kickboxi võistlustel medaleid võitnud ja ka kinni pannud.Ja iga aasta toimuvad ka sellised võistlused, kus on koos karate,maadluse, kickbox, taekwon-do jne ja seal väga tihti just taekwon-do omad kulla võitnud.
Kõik on suhteline… ise olen tkd-ga tegelenud. Kui maadleja su juba enda haardesse saab, siis on jokk.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Samas, pikema distantsi pealt on jalad üsna efektiivne enesekaitsevahend.Heix89
MemberAa…ja ära keelati just ITF võistlustel, sest seal on nö poolkonkontakt.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Moosi välja lüüa ei tohi jne…igav minu meelest. WTF’is taod ikka tondi auti või veriseks, siis oledki kindel võitja. 
Heix89
MemberSiis võiks jalalöögid ka ära keelata, sest need veel palju tugevamad ja ohtlikumad kui käelöögid.
Võit antakse ilusamale mehele/naisele.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Taekwondo ei ole just eriti realistlik võitluskunst, aga ta annab üsna osavad jalad, kuna jalgadega tegeletakse kõige rohkem. Samas kickboxingu võistlustel (nii palju kui näinud olen) jäävad taekwondokad enamjaolt hätta – kätetöö on väga oluline ja ehk jääb puudu ka kontaktsest treeningust. Erandeid võib muidugi alati olla.
Oleneb… kui WTF, siis ongi rohkem jalgadega – samas lüüakse nii tugevalt nagu torust tuleb. Kui ITF, siis rohkem kätega – aga pole täiskontakt.
Heix89
MemberVägivaldur: Mis puudutab pöördest käelööke, siis need on koguni nii toredad asjad, et nt Taekwondo võistlustel keelati need ohtlikuse tõttu ära…
Sest võistluste eesmärk on sportlikult mõõtu võtta, mitte üksteist ära maha lüüa.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lihtsalt tuli meelde see.
Heix89
MemberMis puutub venitamisse, siis mina nt venitan küll ja päris korralikult. Aga paraku kipuvad jalad ikka “kinni” jääma. Alles viimasel ajal, kui olen jalgade jõu ja massi arendamisele vähem rõhku pannud ja rohkem venitus- ja kiirusharjutustega tegelenud, on olukord uuesti paremaks läinud…
Tahan öelda seda, et kui korra lihase nö “kinni” treenid, siis seda uuesti “lahti” saada pole üldsegi kerge. Ja spagaadist rääkides, mida mõni mees siin juba mainis, siis selle teen endiselt ära…aga märgatavalt suurema vaevaga. Kui eesmärk on jõu- ja massitreeningute kõrvalt painduvus ja kiirus säilitada, mida läheb vaja nt paljude kahevõitlusalade juures, siis on ju enesest mõistetav, et korralik venitamine kuulub asja juurde. Müstiline on minu jaoks see, et mõni sell ei tea või ei taha teada selle tähtsust…ja selliseid näen saalis pääääris palju.
Heix89
MemberExtran on ka suht tore märjuke
Heix89
MemberSoovitan vaadata uut eesti filmi “Tulnukas”
Heix89
MemberTõukamist proovisin viimati 70 kg
??:”>, rohkem ei julge, selg on haige. Rinnalt pole üle 100 kg proovinud, kükk 120 kg, jõutõmme 170 kg. Arenemisruumi on jõhkralt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Heix89
MemberLugesin kõik selle pika joru läbi, mis siia järjekordse alkoholiteema puhul kogunenud on… Algul tundus, et järjekordne mõttetus, kuid lugenud läbi Ailekuuda ja argonaudi postitused, jäin mõtlema. Ei pea ennast karsklaseks…kuigi on perioode, kus ei puutu tilkagi, lähen mõnikord liiale…olen samuti üks nendest, kes vahel napsitavad pingete maandamiseks – üks argonaudi kirjeldatud nn stereotüüpide poolt mõjutatud noorukitest. Erinevalt paljudest siin foorumis tunnistan, et see on mu pahe. Tegelikult kiidusõnad ja respekt argonaudi sugustele haritud inimestele (järeldan seda ta postitustest), kes suudavad oma arusaamasid viisakalt ja intelligentselt väljendada, kuid kõiki inimesi ei tasu ka ühte patta panna.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Argonauti tsiteerides: “Selles mõttes annan alla, sest ei näe enam mõtet oma energiat kulutada siinsetele mõttetutele inimestele, kes propageerivad alkoholi tarvitamist ja suitsetamist ning õigustavad oma pahelist käitumist.”
Mina näiteks ei propageeri, ega õigusta midagi. Ei tunne, et oleksin nende STEREOTÜÜPIDE poolt mõjutatud, ei arva, et see teeb mind LAHEDAKS vms. Minu jaoks on see pigem paratamatuseks saanud, sest liiga palju on närvesöövaid muresid ja kui vahel väike naps hoiab mind peast segaseks minemast….siis ma pigem elan hea meelega selle väikese pahega.
Jah, ma tean, et on ka muid viise pingete maandamiseks, aga äkki olenemata proovimisest/katsetamisest/tahtmisest ma ei suuda?!
PS: ei ole alkohoolik, kes püüab end õigustada, tõsiselt.

Heix89
MemberAga mis sul spordihalli ja vinni vastu on?
AutorPostitused