Skip to main content

Heikki Mägi

Forum Replies Created

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: kaloriarvuti /valgud ja süsid/ #33211
    Heikki Mägi
    Member

Kunas me seda uut programmi siis kasutada saama?

in reply to: kaloriarvuti /valgud ja süsid/ #33209
    Heikki Mägi
    Member

Ei mõtlegi, et peaks 100 erinevat juustusorti lisama. Igal kasutajal võiks sisselogides olla nagu oma konto, mis jätab kõik sinu sisestatud info meelde (arvutab keskmised kaloraazi, süsivesikud jne.), oleks võimalus omale toiduaineid vajaduse järgi lisada ning eelnevatel päevadel salvestatut uuesti kasutada. Nagu nt. Fitday.com leheküljel asuv päevik.

in reply to: kaloriarvuti /valgud ja süsid/ #33206
    Heikki Mägi
    Member

Tegelikult on seda kaloriarvutit raske kasutada, sest paljud toiduained puuduvad. Võiks olla, et ise saad ka toiduaineid enda jaox lisada ning olemasolevaid sisaldusi muuta(toiduaineid on ju nii palju erinevaid ja tihtipeale on kaloriarvutis välja toodud ainult üks paljudest)

in reply to: Küsimus Marek Kalmusele? #30902
    Heikki Mägi
    Member

Arvan et selline kassett on igati vajalik ja teretulnud, olles omataoliste hulgas, kui ma ei eksi, Eestis esimene. Hästi tehtud!!!!

in reply to: Arnold Tokkole #31217
    Heikki Mägi
    Member

Seda ma ei arvanudki. Aitäh.

in reply to: Arnold Tokkole #31215
    Heikki Mägi
    Member

Nii et koolituse ja eksami läbinu saab ikkagi mingi sellekohase tunnistuse? Näiteks kui ma olen esimest korda, siis saan 1. astme?

in reply to: Arnold Tokkole #31213
    Heikki Mägi
    Member

Huvitab see, et kas käesolev koolitus on mõeldud ainult eelnevatel aastatel osalenutele ja juba mingit astet omavatele treeneritele või ka nendele, kes varem osalenud pole. Sest vaadates teemasid, tundus, et need erinevad eelmise aasta omadest. Ette tänades.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)