HEIKI67
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
HEIKI67
Memberhoian põialt hollandile ja rootslastele.
HEIKI67
Membertäitsa hea tulemus.
HEIKI67
Membertead kaasvoorumlane se pole tõmblemine ega siputamine nagu väidad.Ja 2minuti jooksul on 10 kätekõverdust tõesti hea teha.
HEIKI67
MemberMind huvitab rohkem kes kõige rohkem kätekõverdusi suudab teha
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> MINU jaoks on kätekõverdused olnud küll palju effektiivsemad kui rinna treening kangide ja muude asjadega…. aga jah
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> siiski huvitab, ise vist mingi 50 kaupa suudan aeglaselt teha (VIST…pole kunagi proovind maksi )sama siin olen teinud kätekõverdusi iga hommik ja vahest ka rohkem näiteks 2minuti jooksul 161x ja poole tunni ehk 30minuti jooksul 1186x.Muidugi se viimane on tugev rinna trenn.
HEIKI67
Membersuvel üritan mingi kaks korda nädalas käija.Peab tegema sest se on juba harjumiseks saanud.
HEIKI67
Memberkui 16 aastane olin surusin 95kg ja kaalusin 64-68kg.
HEIKI67
Memberkorvpalli kasvuga poksija.
HEIKI67
Memberpole paha.
HEIKI67
Member” data-cite=”
” data-ipsquote-contentapp=”forums” data-ipsquote-contenttype=”forums” data-ipsquote-contentid=”16909″ data-ipsquote-contentclass=”forums_Topic”>Kas keegi võiks siis täpselt kirjutada ,kuidas annustate kreatiini?mina annustan isiklikult kreatiini mahlaga.
HEIKI67
Memberkas teised tulemused pannakse kuskile üles.
aprill 18, 2008 at 12:17 p.l. in reply to: Llahtised varustuseta jõutõstmise meistrivõistlused “Strongman”karikale #150845HEIKI67
Membersain kah kaalu alla 100kg ja eile tegin proovi kükkida ja sain vaid 135kg
HEIKI67
Memberolen kohal.
HEIKI67
Membermuide kui võistlustele tahad minna siis on valida kas oled kaalus kuni 82,5kg või kuni 90kg ja praegust kaalu arvestada siis oled -90kg.Ja oleneb reeglitest jälle aga mingi 120-130 kg peaks ära suruma
HEIKI67
Memberma arvan,et selles kaalus ja vanuses oleks vaja mingi 130kg suruda.
HEIKI67
Membermind pani imestama et Teet Margna tõmbas lõuga 15x mis polegi paha tulemus.
-
AutorPostitused