heihopsti
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
heihopsti
MemberNo söömine paika ja jalgadele soovitan aeroobseks trenniks jalgratta sõitu.
Aga nagu eelnevad kasutajad ka kirjutasid siin on nii palju sarnaseid teemasi et võiks kasutada otsingut.
heihopsti
MemberMarkusel on kõhulihastes kõige suurem vahe 10 aastaga.
heihopsti
MemberVäga humoorikalt tehtud arvasin et ikka tehakse natuke tõsisemalt.
Politseinikud on ikka kõige paremad:D:D
heihopsti
MemberSee piltide värk oleks küll väga hea see inspireerib ka teisi midagi ette võtma oma kehaga.
Ma ise kaotasin 15kg ja minu kaalukaotus inspireeris mu paari tuttavatki asjast huvitundma ja tervislikult toituma.
Jõudu ja jaksu sulle et sul ikka seda tahtejõudu jätkuks.
heihopsti
MemberKellel on päevane rasvade kogus 63g ?See on tõesti minu viga et ma ei mõelnud meie kaalude vahe peale, aga siiski 150g pähkleid on juba üle 90g rasva pluss ta sööb 3 söögkorda mis ta saab ühika sööklast ja söökla toitud on küllaltki rasvased kus tuleb veel kõvasti rasvu juurde.
heihopsti
MemberKust sellised teadmised pärinevad?Mis mul valesti läks?
heihopsti
MemberKüsimus oleks, mida võiks süüa niimoodi 4-5’daks söögikorraks? Olen kuskilt lugenud et valkusid ja “häid rasvu” peab sööma. Teades, et kohupiim on hea valkude allikas, ostsin ühe paki farmi vaniljekohupiima (250g) ja olen lugenud et häid rasvu saab pähklitest, siis ostsin ka ühe 150grammise paki maapähkleid. Umbes kella kaheksa ajal sõin ära. Kas tegin nüüd väga pahasti või on kõik ok?No kui sa sõid 150g pähkleid siis see pole küll hea sest 100g maapähkleid sisaldab ca. 63g rasva mis on juba päevane rasvade kogus
heihopsti
MemberMunad ja piim enamasti on ka jogurt alati olemas ja kalkuni sink
heihopsti
Memberok, seega 2000 ongi just paras?Ei sest sa kulutad ju aeroobse ja jõutrenniga ka kaloreid ja pluss on veel igasuguseid nippe mis annavad seda kaloripõletust juurte nagu külma vee joomine(millest juba oli juttu) ja igast muud sellised asjad
heihopsti
MemberSoovitan ka proovida käed kõrvuti althaartega lõuatõmbeid, koormab väga hästi biitsepsit.
heihopsti
MemberOlen kuskilt välja arvutanud, et keskmine kulu päevas on mul umbes 3500kcal. Lisaks siis jalutamine ja jõusaal.Aga kuidas sinna 2000 juurde hoida?
Sul polegi vaja hoida 2000kcal juurde kui sa kasutad päevas ära 3500kcal. Kaalu langetamiseks tuleb hoida ´500kcal alla oma tarbimise.
See 2000kcal sinu jaoks oleks väga ekstreemne, väga raske oleks sellest kinni pidada ja see poleks kuigi tervislik ja kasulik sulle. 500kcal alla päevase kulutamise garanteerib rasva põletuse mitte lihasmassi kao
mai 7, 2009 at 4:20 p.l. in reply to: Balti Cup – i ennustusvõistlus: Koovit versus Kiivikas! #194880heihopsti
MemberOtt +
heihopsti
MemberÜhe käega hantliga konsentreeritult
heihopsti
MemberSokolaadi maitseline Hera või Reco 2 on minu maiustus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>heihopsti
MemberKui 100g muna sisaltab 8,4g rasva kas see 8,4 g rasva on kõik muna kollases?
-
AutorPostitused