heihopsti
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
heihopsti
MemberPalju Õnne!
heihopsti
MemberTervist, nägin Juuni-Juuli kuu M&F´i ajakirjas toitmuskava kuidas kuu ajaga õige treeningu ja toitumisega võiks olla võimalik 5kg kehakaalu alandada. Toitumiskava juures aga jäävad mõned asjad selgusetuks. Ehk suudate aidataKavas on kirjas korduvalt 1 annus kaseiinivalku ja vadakuvalku. Kas see üks annus tähendab 1 valmistehtud jook? Vadak on mul olemas FitWhey näol + dextro süsivesik, kuid mida selle kaseiinivalgu osas tarbima peaks? Ja kas seal on mõeldud ikka koos süsikatega seda annust?
Teine küsimus on seoses 1 klaas kaerahelvestega. Võin ikka pudruks teha selle ( mitte paljalt alla kugistama)?
Iga tahes tänud vastajatele ja loodan kiirelt lahendusteni jõuda.
See M&F kava on mõldud inimesele kes sööb päevas 2456kcal kas see oled sina?
See kava pole selline et see on ideaalne kõigile.
Endal tekkis küsimus sellekohta et seal M&F kaalu langetamis kavas on päevane valgu kogus 311g ja süsivesikte kogus 114g, kas süsivesikuid liiga vähe pole?
heihopsti
MemberHingad sisse ja langetad kangi
Surud raskuse tagasi ülesse ja hingad välja
heihopsti
MemberPalju Õnne!
heihopsti
MemberHantlitega kükki või kang rinnal kükki siis
heihopsti
Member
heihopsti
MemberMIs te arvate nende toodetest?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kas minusugusele on neid kasulik süüa, kes püüab suveks trimmi saada?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Suvi juba käes
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>heihopsti
MemberKui ta oli oma naisega, miks ta siis kaamera lõhki lõi?!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Äkki välk pimestas silmi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>heihopsti
MemberVeresooned on äkki meestl rohkem näha
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja mehe tunneb ka kaela järgi ära mehel on kõri sõlm paremini näha.heihopsti
MemberMai kuu Muscel & Fitnessis oli juttu raskusvestiga jooksmisest
heihopsti
MemberNo kettad võiks küll iga üks tagasi panna peale oma kasutamist.
NT: kui enne mõnda naist on teinud mingi jõujunn 400kg jalapressi.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>heihopsti
MemberMul kunagi õppetaja ütles et kas tee suitsu või tee sporti mõlemad koos teha pole tervislik.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma ei tea kui õige see väide on aga iga tahes mina seda väidet pooldan
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas see just lihaseid paremini esile toob aga kasuks tuleb ikka.
heihopsti
MemberNo kui treenid ülakeha rohkem siis juhtubki nii.
Äkki see Isik pildil on ka selle foorumi külastaja
juuni 5, 2009 at 4:37 p.l. in reply to: millise nimega jõusaale on Pärnu linnas ja kas peab tingimata maksama liitumise eest? #200344heihopsti
MemberSoovitaks ka veel tervise paradiisi ja tennisehalli
heihopsti
MemberTop 5 oleks küll pidand saama. Ma ei oleks oskand arvatagi et peast arvutaja võidab kuna arvasin et kaks aastat järjest sama rada ei minda.
AutorPostitused