hehee
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
hehee
MemberMillist sõna?Ja pealegi läks sul jutt mööda, mulle tundub. Küsimus oli selles, kas “normaalsed” venelased tohivad Eestis rääkida vene keeles? Paljusid see häirib. Mina väidan, et tohivad. Tibladest mingit juttu hetkel ei olnud.
Sõna “suht”.
Tiblad tõin jutu sisse, et saaksid aru, miks see keel võib paljusid häirida. Samal põhjusel, miks mõnda juuti ehmatab siiani saksa keele kuulmine. Rääkige oma keelt, mind see ei häiri, aga mind jubedalt häirib kui Eesti riigis ei oska mõni müüjanna riigikeelt ja ma usun siiski, et elades teiskeelses riigis ei tohiks olla probleemi selle riigi keele õppimisega. Pigem on asi tahtmises. Ka need vanad inimesed, kellest Sa siin rääkisid, tulid siia noorelt ja õppimisvõimeliselt.
veebruar 23, 2007 at 9:49 e.l. in reply to: ma ei tunne kedagi kes tunneks kedagi kes valiks keskerakonda! #107424hehee
Membersee võrdlus oli küll väljaspool konteksti
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> a) meeste positsioon b ) aeg
lammas ja zebra kõrvuti ei käi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minu arust täiesti kontekstisisene, eriti vaadeldes positsioone ja aegu
hehee
MemberJa selle pärast peavad kannatama need, kes ei ole okupandid? Suht halb vabandus.“Ma tapsin inimese, sest ta meenutas mulle mu vaenlast”.
P.S. ma pole siinkohal kellegi ega millegi eest vabandanud.
hehee
MemberJa selle pärast peavad kannatama need, kes ei ole okupandid? Suht halb vabandus.“Ma tapsin inimese, sest ta meenutas mulle mu vaenlast”.
Sellist sõna nagu suht pole eesti keeles olemas ja Sa võiksid juba kord aru saada, et keegi ei tembelda siin foorumis normaalseid venelasi, vaid neid, kes räägivad vabastamisest. Korduvalt on siin öeldud, et venelane on rahvus ja tore inimene, tibla on see, keda eestlased ei salli. Ma tean ise väga toredaid venelasi ja mul pole selle rahvuse vastu midagi.
Sisuliselt süüdistad Sa eestlaseid kitsarinnalisuses, ja võib-olla mõnel puhul ka õigusega, kuid oled ise sama kitsarinnaline, lihtsalt teisest vaatevinklist.
veebruar 23, 2007 at 9:42 e.l. in reply to: ma ei tunne kedagi kes tunneks kedagi kes valiks keskerakonda! #107419hehee
MemberIdee poolest “i would give more credit” Savisaarele, mees pole lollide killast ja asju ajada oskab.Polnud ka Päts loll mees, aga vabadus läks mühinal.
hehee
MemberMiks teid ei häiri, kui keegi omavahel inglise keeles räägib? Või soome?Äkki sellepärast, et neid keeli pole meile käskudes ja keeldudes kõrvu kostnud okupantide suust?
veebruar 23, 2007 at 7:11 e.l. in reply to: ma ei tunne kedagi kes tunneks kedagi kes valiks keskerakonda! #107399hehee
MemberVenelaste vastu pole mul midagi. Tiblad on hullud.Mul on ka endal paar venelasest sõpra. Aga näiteks nemad ei lähegi valima. Nad ütlevad et neile pohhui.
Ja minu austus. Vähemalt ei lähe Keskerakonda valima.
Siis ärgu oiaku ka hiljem, kui niigi palju ei viitsi, et valimissedel täita.
veebruar 22, 2007 at 8:33 e.l. in reply to: ma ei tunne kedagi kes tunneks kedagi kes valiks keskerakonda! #107236hehee
MemberHammustage toitja kätt ja pärast nurisege miks mitte midagi ei toimu ja miks keegi kulturismi ei arenda ega tegele kui teie lemmikerakond võimule saab.Oma supid keedan ja söön ise, ega vaja selleks Moskva lusikat.
hehee
MemberMuideks olevat Eesti enne seda 50aastast okupatsiooni Soomest paremal järjel, soomlased käisid Eestisse tööle, mitte vastupidi.Täitsa nõus. Vabadussõja keskel vastu võetud maaseadus oli end õigustanud ja Eestis oli väikepõllupidamisest saanud põhiline majandusharu, mis andis hea võimaluse tasuvaks ekspordiks – meie või, munad ja peekon oli väga tulus kaup. Alles 1930. aastatel hakkas selle kõrvale tõusma ka tööstus. Majanduskriisi aegu oli olukord keeruline nagu igal pool mujalgi, kuid sellest saadi üle Eesti krooni devalveerimisega.
Nõukaaja saabudes peksti loomad kolhoosidesse, talve tulles ei suutnud keegi neid seal elus hoida ja aeti taludesse tagasi, kevadel uuesti kokku. Me kõik oleme näinud, mis sellest välja tuli. Oli ilus ühisaeg.
veebruar 22, 2007 at 7:21 e.l. in reply to: ma ei tunne kedagi kes tunneks kedagi kes valiks keskerakonda! #107224hehee
MemberKõik räägivad ja räägivad ja väidavad ning väidavad a ma pole siiamaani mingit kaalukat fakti kuulnud, et miks nad siis nii kuramuse halvad on?pensionäridel on ka põhjust valida KE-d kuna pensionit (k.a invaliidsus pensionit ) on nad tõesti südamest tõstnud mis on igati hea… see, et nad endale ka raha taskusse kühveldavad…. no kes neist seda ei teeks @ poliitikud
Jälgi igapäevapoliitikat, millest siin veel kuulda peaks olema.
veebruar 22, 2007 at 7:18 e.l. in reply to: ma ei tunne kedagi kes tunneks kedagi kes valiks keskerakonda! #107223hehee
MemberNo ma tean, et ta kuulus Keskerakonda, aga kas ka praegast, seda ma ei tea.Siit ka küsimus Otile:
Millega või kui suure rahaga Savisaar su ära ostis? Või oled põhimõtteliselt Vabariigi vastane?
Hea küsimus, tea, kas vastus ka tuleb.
hehee
MemberValima tuleb tõesti minna.Aga kelle poolt annavad hääle siinsed kasutajad?MIna hääletan IRL-i poolt.Aga kelle poolt hääletate teie?Veel pole päris kindel, valiku teen sotside, IRLi ja roheliste vahel.
hehee
MemberMeil on demokraatlik riik ja kõik võivad kõigest rääkida, pronksmehel on märgata küll kogugat keha mundri all, siiski arvan ,et seda teeamt antud portaalis nämmutada on mõttetu.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Antud portaalis on Eesti riik ja selle iseseisvus ning julgus otsustada oma asju ise mõttetu?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hehee
MemberMa ei tea kuidas teiega lood on. Aga vähim mida saab igaüks ära teha on MITTE VALIDA KESKERAKONDA.VALIDES KESKERAKONNA VALID PRONKSSÕDURI.
Ja valima tuleb kindlasti minna, sest muidu annavadki oma hääle ainult paadunud keskifännid. Kes veel mõtleb, et tema hääl ei loe midagi, vaadake vene kanalitel jooksvaid Keskerakonna reklaame, süda läheb pahaks. MINGE VALIMA!
hehee
MemberTe vist k6ik toitute vanemate juures, kui arvutamine raskusi teeb?Mina ei toitu kellegi teise rahakoti arvelt, aga ikkagi ei oska öelda, kui palju kuus toidu peale raha kulub, sest see on periooditi lihtsalt väga erinev. Palju oleneb sellest, kui kiire on töö juures ja kas jaksan õhtuti veel ise süüa valmistada või tuleb kõhutäidet väljapoolt kodu otsida. Isudest oleneb ka palju, mõned isud on teistest kallimad ja vastupidi.
-
AutorPostitused