hehee
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
hehee
MemberIgatahes vene koolide õppekavad tuleks kiiremas korras sünkroniseerida eesti koolide omadega.Meie küüditatute järeltulijad Venemaal ei saa riigi kulul eesti keeles õppida, venelased siin saavad. Maksumaksjana ei meeldi mulle nende haridust, sellist, mida nad praegu saavad, kinni maksta.
hehee
MemberKASVATUS….Jah, mu kasvatus ongi selline, et mulle ei meeldi, kui venelased siin räuskavad.
hehee
Memberlapse jutt, lapse suust
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lapsesuu ei valeta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hehee
MemberEestlased ei pea dialoogi? Palun, kellele ei meeldi, võib minema hakata. Igaüks elagu oma kodus.
hehee
MemberAeroobset tuleks samuti teha.Millest siis aron rääkis?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hehee
MemberTunne võib paks olla, see on ainult tunne, kuid trennis käies minul küll vahet pole.Trenn tundub ikka nagu trenn.Ma pidasin silmas trenni mitte shapingut
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nagu ma olen aru saanud, tegeled Sina sellega. Ma olen seal kunagi ise ka käinud ja sellise koormuse juures ei olnud tõesti mingit vahet.hehee
MemberMul just vastupidi, absoluutselt ei taha siis süüa ja magus ajab lausa iiveldama. Kogu aeg on täiskõhu tunne ja söömine toimubki mul sel perioodil kella järgi. Lihtsalt vaatan, et nüüd on nii ja nii mitu tundi möödas ja tuleb vist süüa.
Ent tahtsin treeninguteadlikemalt küsida, kuidas on sel perioodil lood trenniga? Mul mees ei taha mind siis eriti trenni lubada ja kui ikka lähen, ütleb, et ise tead, kui loll oled. Ei taha ju minemata jätta, kohe on jube paks tunne
MemberPalju sul vanust üldse on,et sellised tunded juba olemas?Armastus isamaa vastu juba olemas? See on küll naljaks küsimus, minus on see olnud nii kaua kui ma ennast mäletan. Tänada võin selle eest oma vanemaid, kes pole sellest kunagi rääkinud, aga see on meie kodus alati olemas olnud. Aga kui Sind endiselt mu vanus huvitab, siis 24.
hehee
MemberSeda ma tahangi selgeks teha,et see oli nn. “vabastamine”.Ok, ma saan Sinust aru, ent minul on raske nimetada oma maa okupeerijaid vabastajateks ja seda ka jutumärkides. Võibolla olen ma liiga kirglik, aga ma ei tea üllamat tunnet kui armastus oma maa vastu.
hehee
MemberNoh,see vabastamine oli umbes selline,nagu siis kui sa vabastad inimese ämbri kandmisest,aga annad talle selle asemel automootori kanda.Ühesõnaga-asendad kergema raskemaga.Ehk ei ole mingi vabstamine, vaid sõnade mäng. Igatahes http://postimees.ee/010507/esileht/siseuudised/258083.php ma olen jube rahul!
hehee
MemberMiks sa mu juttu edasi ei lugenud?Sealt leiad tõe.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lugesin, aga ei leidnud. Vabastaja mõiste on minu jaoks teine, sedasi sa seda mulle ära ei seletanud.
hehee
MemberMa sooviksin teada,kas hehee on mees või naine?Naine, mis teed nüüd selle infoga? Mul on ka üks küsimus. Palju Sa tead mehi, kes paneksid oma pildiks titepildi?
MemberTegelikult kui korrektselt rääkida siis NSVL vabastas Eesti sakslaste käest,sakslasi ju enam siin polnud .Püha reede! Vabastaja ei oleks unustanud koju minna, okupant on, see, kes ei lähe.
hehee
MemberMinu arusaamatu huumor….Homoseksuaalid tulevad “kapist v2lja”….lihtsalt kordasin sinu enda m6tet…
Aaaa, aga ma olengi pikajuhtmeline
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused