hehee
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
hehee
MemberKas aeroobseks trenniks oleks mõtekas joosta kui jõusaalis on eesmärk võimalikult palju massi koguda. Olen 173 ja kaalun 54kg, seega puhas liha ja kont, rasva pole ollagi. Kui ma hakkan jooksma, kuidas see kaalule mõjub? Saalis vändata ka ei meeldi eriti, parem jookseks metsas pehmel maastikul.Rasvapõletusele mõjub küll ülihästi, vähemalt minu puhul.
hehee
MemberMis see kuumkääri lõikus endast kujutab? Mis see teeb?Vaata siit http://www.hair.ee/index.php?m=91&l=1 Ise lõikan samas salongis ja olen rahul, aga seda ma tõesti ei tea, kas see lõikus väljalangemise vastu aitab.
hehee
MemberJuuste värvimine on juuste mõrv küll. Selleks, et värvist väljakasvav juus oma elujõu taastaks, läheb ikka üsna kaua aega ja seda tean ma omast kogemusest. Enam ei kavatse ma neid kunagi värvida.
hehee
MemberMa ei tea, kuidas kuumad käärid väljalangemise vastu aitavad, aga juukseotsad on küll pärast kuumi kääre ligi pool aastat terved ja uut lõikust ei vaja.
Väljalangemise vastu aitavat ühe mu naabrinaise sõnul (kõlab küll stiilis naised saunas rääkisid) üsna jälk protseduur, mis aga olevat tõhusaim üleüldse, nimelt uriinimask
hehee
Memberäkki oleks mõtekas üldse ära jätta see söök või arvad et pakk kohupiima mingi puuviljaga oleks ikka parem?Peale trenni tuleb süüa.
hehee
MemberMine kullassepa juurde, tal rõngad numbritega. Torkad sobiva sõrme ja saadki oma numbri teada.
hehee
MemberPulssi oled mõõtnud?Ei ole, peaks jah järgmisteks trennideks kella külge panema.
hehee
MemberKena poiss
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hehee
MemberMaale lähen. Hommikune metsajooks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hehee
MemberTanki esimene nali oli hea, kõlbab kuulata kõigil. See Kenpoisi pikem lugu on aga järjekordselt mingi teismelise pervopoisi haige fantaasia vili, mida siin portaalis ei peaks teistele pajatama. Ja-jaa, tegu oli kõigest naljaga, aga kui mul sellised mõtted pähe tuleksid, siis otsiksin küll abi.Mitte paha pärast, aga samahästi võib öelda, et mina otsiksin abi, kui iga pisikese asja pärast närvi läheksin. Ja veel:
1) Vaba foorum
Vaba mõttevahetus mistahes teemadel
2) Inimene ei pea lugema asju, mis talle ei meeldi
hehee
MemberMa uimerdan hommikuti õnneks nii kaua, et enne kui tööle lähen, jõuab ka kõht tühjaks minna ja jõuan ka süüa.
hehee
MemberTeater, muusika, kino. Kõiges publiku osas.
hehee
MemberMiks Sa cocat jood?
hehee
MemberJoon ehtsat maapiima. Hea! Rasvaprotsent jääb kuskil nelja kanti.
AutorPostitused