hehee
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
hehee
Memberma käin stroomi metsas ja kalevi staadionil jooksmas, esimene on tasuta.Mis Sa seal Kalevi staadionil siis maksad ja kelle kätte? Ma olen seni küll tasuta käinud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hehee
MemberMa saan aru, et Sind ärritab, kui Sa oma pinki kasutama ei pääse, aga muusikamaitse on küll igaühe oma asi.
hehee
Memberaga milleks siis need jutud
hehee
MemberToitained on üsna soovitatavad.
hehee
MemberEi aita.Teatasin eelmine nädal tüdrukule ,et viin kehakaalu ~90kg kanti.Vastus oli et sa oled siis ju mingi kilu.
Ja et tema ei ole nõus,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui ma ütleks oma mehele, et ei ole mingisuguse teda isiklikult puudutava asjaga nõus, ütleks ta mulle lihtsalt, et kahju siis minust

hehee
Membersoovitage palun head jõusaalis???flexr viimast nädalat lahti ja nüüd siis saamuda vaja mujale !!!kas reval on norm, jutud käivad et mitte kõige parem pole
Tipptunnil ülerahvastatud, aga asukoht ja hind kompenseerivad selle.
hehee
Membernoh,aga naistel selle lihase juurde saamisega on nagu on.meestel raske,naistel veelgi raskem.Ega ma seda öelnudki, et see kerge saab olema, kuigi minul tuli esimene lihasekirmetis juba paari esimese jõusaalikuuga.
hehee
MemberTüdruk mul siis sooviks juurde võtta. Ta u. 1.59 pikk,aga ainult 42-43 kg. Sööb ükskõik mida,aga vot kaalu juurde ei tule. Järsku oskab keegi soovitada,et kas see üldse reaalne
hehee
MemberTrenn ja toitumine kõik paigas:) lihtsalt kaalulangust ei toimuJärelikult siiski ei ole paigas.
hehee
MemberOn ju vahe ka, kas sööd rämpstoitu iga päev iga toidukord või kord päevas kui kiire on. Ühtegi toitu ei tuleks süüa nii nagu seal saates, ka neid nö tervislikke, sest sel juhul muutuvad need ikka ebatervislikuks. Tervisehädad tulevad ka kiiresti nagu saateski. Kuid kui mitmekesise toidu sekka süüa mõnikord rämpstoitu ei juhtu midagi, kuid mida tihedamini seda ette tuleb, seda tõenäolisemalt hakkab ka kaal tõusma (enamikel ameeriklastel üsna tihti).Ma vaatasin mingisugust lõiku sellest dokist ja mõtlesin täpselt sama.
hehee
MemberMõnikord harva tuleb burgeriisu, siis söön ühe. Friikartulid ja pitsa ei maitse õnneks üldse, samuti igasugused karastusjoogid.
hehee
MemberHuvitav, kui palju on siin sarnaseid teemasid?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hehee
MemberEga rasvapõletajat polegi mõtet õhtul enam võtta, sest siis võivadki tulla unehäired. Pigem kasutada seda päeva esimeses pooles.Seda rääkisid Sa kõike mulle juba siis, kui ma purgi ostsin
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma võtsingi ainult päeva esimeses pooles ja vähem kui ettenähtud kogus, sest nii te mõlemad Otiga soovitasite. Ilmselt see lihtsalt ei sobinud mulle.hehee
MemberTegelikult on palju rohkem kui 5 trenni, aga ma ei tahtnud siin kedagi šokeerima hakata. Oli hetki kus elasingi aind trennides…hommikul 2..õhtul 3..nüüd olen tagasi tõmmanud, sest tegin edale liiga ja üle 2 üritan päevas mitte teha…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> trennid on näiteks combat, spinning, pump…vahepeal ka jõusaalis.Hakka nüüd palun enda sõbraks ja telli endale treening- ja toitumiskava.
hehee
MemberVenitan ja siis lähen koju kaissu.
AutorPostitused