hehee
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
hehee
MemberJooks on parim pekipõletaja, vähemalt minu puhul. Alustuseks on 3 * 30 min piisav, ma arvan, kuid edaspidi võiksid pikemalt joosta, pealegi harjub Su keha igasuguse trenniga, kui Sa seda lõputult ühtemoodi jätkad.
Kui kiiresti Sa tulemusteni jõuad sõltub palju Su söömisest ning päris nii ikka ka ei ole, et trenni ajal peab pulss maksimaalselt madal olema
hehee
MemberSiin sellest juttu,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Musklis mees pidi kohevägahirmus olema …,

Kui mina 12 olin, võisin rääkida siis, kui minult küsiti. Ilmselt just sellepärast jääbki mulle täiesti arusaamatuks, kuidas üks 12-aastane päevast-päeva näägutada saab
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Inimestega käitutakse ju nii nagu nad endaga käituda lasevad.hehee
Memberhttp://www.youtube.com/watch?v=7xCB6-h3wbs Carl Orf
John Williams
http://www.youtube.com/watch?v=3oYqNwjqCCs Jack Benny & Isaac Stern
Isaac Stern käis kunagi ka Tallinnas, kus ta veidikene ära unustas, et pidi olema Estonias ja mitte Glorias. Kui publik Estonia saalis juba äravaks muutus, õnnestus korraldajatel Stern lõpuks veinikeldrist üles leida ja lavale tuua, kus ta suurepärase mängu tegi.
hehee
MemberIgasuguste nädalaste dieetide kindel tulemus on see, et need EI MÕJU! Sa võid ju korraks midagi alla võtta, aga pärast sööd endistviisi edasi ja kõik supiga kaotatu tuleb tagasi.
hehee
MemberMinul on jooksmisega väga head kogemused, mitte ükski teine trenn ei põleta mul rasva paremini. Shapingus käisin kunagi pikemat aega ja nüüd eelistan jõusaali. Mis on aga täiesti kindel, on see, mis juba öeldud, olenemata trennist tuleb jälgida toitumist.
hehee
MemberKookospähkli väärtust hakatakse õnneks nüüd uuesti avastama ja tema tarvitamine tuleb meile põhjamaalastale ainult kasuks.Kumba on praadimisel kasulikum tarvitada, kas kookosrasva või oliiviõli?
hehee
MemberKas keegi seletaks mulle, milleks üldse selle numbri teadmine vajalik on? Ise jälgin enesetunnet ja peegelpilti ning pole veel aru saanud, milleks mulle mingi mitmesajakroonine vidin.
hehee
MemberKäisin Tallinnas Piruetis, normaalne hind ja hea õpetaja.
hehee
Member(Väike vahemärkus siia–miks Revalis naisi üldse ei käi?)Mina käin Revalis ja pikad küüned on mul ka, aga tugevad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hehee
MemberMulle maitseb, kui mikserdada kokku 1 banaan, klaas piima, pool klaasi marjajogurtit ja hunnik marju.
hehee
Memberma tean jah , et osad tuleksid siia kohe lõugama , et on otsigu võimalus ja värki , aga…ma olen ~191cm kaal umbes 73?( ammu pole kaalunud) vanus 15a. ja murdsin ca. 2 kuud tagasi rangluu. see tähendab , jõusaalis ei saa väga midagi teha. vahepeal sai natuke
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> läbustatud , kui nii võib öelda , ja nädal aega sõin alla poole päevasest vajadusest. nüüd viimased 4 päeva olen söönud korralikumalt. kui , keegi tegijatest viitsiks öelda mulle , mida süüa,kuna süüa , noh kiirelt nagu midagi siia kribada ,siis oleks hea. magamine on ka korras , vahepeal isegi ~12h.. et siis , ette tänades juba
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Loe oma post läbi ja mõtle, kas Sa ise tahaksid sellisele vastata? Tahad kõike kandikul saada, aga ei suvatse seda isegi korralikult kirja panna.
hehee
MemberTäiesti mõttetu artikkel ! Selle võiks häbiposti panna. See ongi kirjutatud sellistele, kes tahavad kaalust alla võtta, aga ei suuda seda. Sealt saavad nad vabandusi otsida.Kes tahavad, need ka suudavad. Artikkel on hea viiteallikas neile, kellele lihtsalt meeldib oma paksust õigustada, et ennast mitte liigutada ja söömist jälgida.
hehee
Membermul on näiteks nii juuksed kui ka küüned täielikult p-s
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Proovi Merz tablette. Ma ei tea küll, kuidas need juustele mõjuvad, sest nendega pole mul õnneks veel seni probleemi olnud, aga küüntega oli ja need muutusid mul pärast kuuri küll väga tugevaks.
hehee
MemberKuidas see sul on õnnestunud, või, et millal see sul viimati õnnestus? Kasutad vblla mingit toidulisandit, mis nähtamatuks teeb ja hiilid märkamatult sisse peavarävatest ja hiljem riietusruumide maja uksest? 10kr on riietusruumita külastuskord, 25kr on riietusruumiga külastuskorra hind, 150 kr 20 korra külastuskord, hinnad peavärava valvuri aknal täpsemalt muidu.Aa, siis asi võibolla selles, et ma elan staadioni kõrval ja riietusruume ei kasuta. Jooksen kodust staadionile, teen oma trenni ja siis jooksen koju tagasi. Valvurit näen ka alati, naeratab kenasti
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>P.S. Viimati õnnestus see mul esmaspäeval, siis hakkasid tantsupeo proovid. Seni jooksen pargis, uuest esmaspäevast pidi staadionile tagasi saama.
AutorPostitused