hehee
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
hehee
MemberJooge parem piima.
hehee
MemberToitumise kohta loe siit http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=3105 ja omadest kogemustest soovitan rasvapõletuseks jooksmist. Lisa sellele jõutrenn ja varsti on Sul keha, millest praegu vaid unistad.
hehee
MemberPõhimõtteliselt pole ju kõik sündinud hea eneseväljendusoskusega, saagem ka nendest aru
hehee
MemberHotellides pakutavad hommikusöögid ei kannata minu arust üldse mingit kriitikat. Kui mul on olnud vaja mõnes hotellis ööbida, siis, kui aeg seda vähegi on võimaldanud, olen ma hommikust alati mujal söönud või veel parem, ise valmistanud.
hehee
MemberNii värdiat, kes naist kõhtu lööb, ikka annab leida. Kas siis teisi inimese tõesti polnud läheduses, kes oleks võinud abi osutada?Ei olnud kahjuks.
hehee
MemberMa ise kasutan pidevalt Eesti Posti teenust ja võin öelda,et seal töötavad küll väga lohakad inimesed..Mul on isegi juhuseid olnud,kus kuller viib paki naabrile ja veel hull lugu oli,et tellisin USA-st 7k maksvad kõrvaklapid,mis tulid sealt mingi 3 päevaga,aga vedelesid postkontoris nädala ja peaegu oleks tagasi need saadetud.Muidu helista kontorisse,kui tead,et pakk peaks juba kohal olema ja küsi kas sinu nimel on pakk tulnud,ega nad ennem ei suvatse või ei viitsi eriti ennast liigutada,kui ise muret ei tunne võid ilma jääda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kummaline, mul on viimastel kuudel väga palju Eesti Postiga tegemist olnud ja seni on kõik väga positiivselt sujunud.
hehee
MemberPipragaas mõistlikum,seda võid taskus ka ju hoida.See jah vähe mõistlikum variant, kuigi tol hommikul ma vaevalt oleksin saanud seda kasutada, sest järsku oli üks džentelmen selja taga ja hoidis käsi kinni, teine virutas jalaga kõhtu. Selleks ajaks, kui maast üles sain, polnud mul aimu isegi sellest, kuhu poole nad jooksid.
hehee
Memberma arvan ,et mu toitumine on hea,hommikul võileib või müsli,lõunal supp v6i praad,õhtul ka mingisugune praadrohkem eriti ei söö..
Kena soovitus Sulle, loe foorumist toitumise kohta. Pealegi, kui Sa arvad, et toitumine korras, millest siis rasv?
hehee
MemberÜts hää põhjus,miks on kasulik relva omada
Relva saaks mustalt turult 3-4 tuhandega,seega oleksid sa ikkagi plussis olnud.Oleksid röövlile brauningu näkku surunud,vaevalt,et ta enam midagi oleks julgenud teha.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis Sa arvad, kus hoiaks naisterahvas relva? Sealsamas, kus küüneviiligi – käekotis
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hehee
MemberMinult “leiti” käekott, kus sees olid pass, rahakott, mobiiltelefon, võtmed, kosmeetika, munaleivad lõunaks ja pulgakomm väiksele sugulasele. Politseinik fikseeris kogukahjuks 7500 eeku. “Leidmise” käigus sain veidike peksa ka. Oli tore hommik, töökoha ukseni 10 sammu. Kohtuekspertiisis möödus teine kena päevake, sain oma tühise kõhupõrutuse eest sõimata, sest mind ju ei vägistatud.
hehee
MemberKui jooksmisega alustasin, pistis igal korral. Alguses jäin seisma ja hingasin sügavalt, kõndisin vahepeal jne. Asi paranes alles siis, kui ma pistma hakates väga vaikselt edasi jooksin, oli ebamugav, aga nii läks see vähemalt üle. Mõne trenni pärast ei hakanudki enam üldse pistma.
Ja mis sellesse puutub, et kaalualandamisel pole jooksmisest kasu, siis omadest kogemustest julgen vastu vaielda, minu jaoks on see parim rasvapõletaja. Koostöös jõusaaliga on tulemused muidugi eriti head.
hehee
MemberKas Sa ei arva, et arst lihtsalt selles suunas tegutseb, et tal hiljem tööpuudust ei tekiks? Ilmselt usaldad Sa oma arsti nii palju, et Su ainevahetusele oleks ka see mõjunud, kui ta oleks Sulle soovitanud, et võta pärast sööki aspiriini.
hehee
MemberEi hakka õiendama aga kirjutasin seda mida lugesin ja oli tõesti kirjas , et 30 min on täesti piisav !Ja ma arvan , et paljud kes alustavad ei jaksaks kohe nt 1h joosta !

Millest ma siis rääkisin?

hehee
MemberMa ise jooksen ka tund aega, aga alustasin 30 min-ga, sest siis ma lihtsalt ei jaksanud rohkem, samas ei saa öelda, et see 30 min poleks rasva põletanud.