hehee
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
hehee
MemberMa ei usu, et üksluine toit arengule midagi head kaasa toob.
hehee
Memberpoint oli et segavad ju. stiil stiiliks või hobi aga peaasi et masinaid tolgused kinni ei hoiaks asjata, kui tegijaid pole!Just nimelt stiil stiiliks, seda ütlesin ka oma eelmises postis. Kui keegi hoiab masinat mõttetult kinni, pole vahet, mis tal seejuures seljas on. Pole ju nii, et kui panen ülaltoodud firmamärki kandvad rõivad selga, siis olen automaatselt korralik trennitegija ja minu molutamine pingil võrdubki kohe trenniga.
hehee
MemberRulatajad ei tohigi jõusaalitrenni teha, peavad ainult rulaga sõitma?
hehee
MemberMa saan aru sellest, et teeb tigedaks, kui keegi istub pingi peal ja teeb lihtsalt aega parajaks, aga mis tal seejuures seljas on, jätab mind küll täiesti ükskõikseks.
hehee
Membersaali on tekkind aina juurde ja juurde igapäevaga siukseid tobedate lyhikeste LILLELISTE pyxtega kurejalgadega noori tonte, peale selle on neil sorakil karvad peas, siuxed lõngused noh nigu jõusaali ära eksind? ja mida nad sinna ronivad? ei pinguta ja ajavad aind oma koolipoisi juttu ja jobutavad saalis.nadnäevad välja nagu need rulatajad või nagu need poisiksed kes väikeste jalgratastega sõidavad, siuke totakas noorte mood mida ma ei mõista.
normaalne jõusaalis treenija kannab jõusaali riideid, teeb kõvasti trenni ja ei aja möla, pea on kiilakas pigem…
aga need laiad lillelised püksid on ikka eri tobedad küll!
kas siit foorumist mõni ennast tundis ära ka? siis võiks rääkida oma stiilist ja mis teeb jõusaalis?segavad teisi treenijaid aind!
Ma ei saa aru, kas Sa käid saalis trenni tegemas või teiste välimust vaatamas?
hehee
Membermind ei huvita mis inimesed enda magamistoas teevad olgu ükskõik kellegaTeemast veidike välja minnes, kuid küll see Sind huvitama hakkab, kui keegi, soost olenemata, Su väikelapse oma magamistuppa viib.
hehee
Membertolerants on intelligentsi määr, poisid
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas just päris….
hehee
MemberOma perearsti juurde ei ole aeg minna.Vot see koht jäi küll segaseks, tõsised probleemid ja pole aega minna?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ootad kuni ise enam ei suuda minna ja viiakse?hehee
Memberno mine vaata need selverid ja prismad läbi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Käidud, pole
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mõtlesin, et ehk on mingi koht, mille peale ma ei tule.hehee
MemberMul on väheke teemaväline küsimus. Kas keegi on kuskil näinud müügil Valga lihatööstuse verikäkki juustuga? See maitses mulle palju paremini kui Rakvere tavaline verikäkk (mis, õigemini küll, ei maitse mulle üldse), aga pole enam kahjuks kusagilt leidnud.
hehee
MemberMilleks süüa võileibu ja juua siis pärast tühja kõhu peale energiajooki, kui on olemas ka tervislikke viise kaalu alandamiseks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hehee
MemberSee on juba ammu olemas. Vaata postitamise kuupäeva ka..Vaatasin. Juba enne oma postitust. Viita siis palun artiklile ka.
hehee
MemberJärgmine artikkel tuleb teha küll rasvadest…Seda loeks küll juba kangesti hea meelega.
hehee
MemberMuud ei oska kommenteerida peale selle, et lindi peal jooksmine ei anna pooltki seda efekti, mis väljas päriselt jooksmine.
hehee
MemberKibestunud või mitte, see polegi siin hetkel oluline, sest on tore, kui vähemalt ükski neist Marek Kalmuse nõuannete järgi joonele saab. Enda tervist kahjustades kahjustavad need naised ka oma tulevaste laste tervist ning arvata on, et Delfis surfavad naised on noored, kellel sünnitamine alles ees.
-
AutorPostitused