hehee
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
hehee
MemberTähendab siis ma söön midagi peale jõusaali, aga kas ma lähen siis kohe ujuma või teeks pikema pausi mingi 30min või 1h?Pead Sa tingimata samal päeval ujuma?
hehee
MemberJust! Ja kui toanaabrid juhtuvad olema kajaka ainevahetusega ja võivad endale absoluutselt kõike näost sisse ajada, siis on eriti keeruline sealsamas elada ja end veenda ahvatlevast küpsisepakist suure kaarega mööda käima.Söö rohkem rasva, siis küpsisepakk ei ahvatle.
hehee
MemberSisesta otsingusse sõna rüht.
oktoober 21, 2007 at 11:38 e.l. in reply to: Kas kahte erinevat rasvapõletjat võib syya korraga? #128712hehee
MemberMinu magu Fatburnerit ei kannata ja ei jäägi muud üle, kui toitumist jälgida
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, mitte, et ma arvaks, et Fatburner mingi imeloom on ja toimib ka siis, kui sööd valimatult, mida aga heaks arvad.hehee
MemberMa ei väsi soovitamast neid kaht artiklit:
hehee
MemberMina kõndisin väiksena raamat pealael, maha kukkuda ei tohtinud.
hehee
Membermul nime suhtes ettepanekuid ei ole aga on üks teine valukoht. Nimelt, see, et vastavalt postituse arvule antakse staatus on kohati mööda. St mõned foorumi külastajad kes on postituse arvude kogujad vist saavad staatuse “vana kala” või “vana olija” ning ise täitsa tumba (st postituste sisukus on tõsiselt kaheldav) mistõttu on see eksitav uuematele olijatele kes küsivad ja saavad “pädeva” vastuse “vanalt kalalt” kes ei tee vahet seerial ja korduselgi. St kas reaalselt on üldse võimalik parameetreid reguleerida?Äkki tasuks selle teema üle mediteerida?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täitsa nõus. Ma sain nüüd ühe postituse juurde, ühe sammu vanale kalale lähemale, aga kas ma ka targemaks sain?
hehee
MemberMis õlisid kasutate teie ja kuidas?Külmpressitud oliiviõli salatitesse, rapsiõli praadimiseks, kalaõli õhtul 1 spl söögi alla. Ei midagi erilist vist.
hehee
Memberhehee
Memberma eriti ei soovita seda juurika närimist ta aitab ka lihastest lahti saada. Suvel proovisin nö kiiresti pekist lahti saada sõin mingi kuu aega umbes ainult yhe korra p2evas tomatikurgi salatit ja käisin jooksmas iga õhtu ja veel yhes aeroobses trennis ja tööl ka ja siis tulemus oli selline et koguaeg pea käis ringi ja väga pahane olin koguaeg ja noh 15 kilo läks a kui uuesti sööma hakkasin tuli umbes 7 kuni 8 kilo juurde …Ma ju ütlesingi, et toitumine peab olema mitmekesine ja kaalulangetus tervislik.
hehee
MemberSee siis aitab ka naiste puhul? Kuigi kui ainult juurikaid süüa, on ka tulemus näha.Loomulikult aitab. Üksnes juurikaid närides võtad ka kindlasti kaalus alla, ent milleks selline piinamine? Toitumine peab olema vaheldusrikas ning kaalulangetus tervislik.
hehee
MemberKui kõht endiselt rasvas on, siis ei ole toitumine korras.
hehee
Membermul vist midagi viga.. aga mulle meeldib kui naisel ikka jalapeal veidi lihast on…. eriti kui kõrged konsad. Lihtsalt nääb ilusam välja kui rippuv peek… Või siis jalda nii peened, et kui kõnnib konsatega siis selline tunne, et iga hetk jalg murdub.. ´aga jah võib-olla mul miskit viga:D
Mu mees ütles ka, et jalg on palju kenam, kui väike lihas näha on, enne oli lihtsalt makaron.
hehee
MemberAga põhimõtteliselt, kui korralikult kõhulihaseid treenida, siis peaks ju mao väiksemaks uuesti saama?Söö paar päeva vähem ja magu tõmbub jälle kokku tagasi. Tugevad kõhulihased aitavd magu omal kohal hoida, mitte ei tee seda väiksemaks.
hehee
MemberSee on viimase aja jooksul vist juba neljas samasisuline teema, kasutage otsingut.
-
AutorPostitused