hehee
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
hehee
MemberSüsivesikuid võta ka vähemaks.
hehee
MemberOk ma kirjutan oma üldise päeva toitumiskava, et teie kui spetsialistide arvamust kuulda
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
07.00 pudru banaaniga / muna + 2 täisteraleiba
09.45 õun
11.30 lõuna
15.30 salat ( keedetud porgand/juurviljasegu/tomat kodujuustuga vms)
18.30 kokteil (klaas jogurtit või piima mingi kaalu alandava pulbriga segatud)
no millalgi ka trenn
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Millest see lõuna koosneb? Ülejäänu põhjal tundub, et on liiga palju süsivesikuid ja liiga vähe rasva.
hehee
MemberMa siiski arvan, et arvamusi on rohkem, kui seda delfis istuv kogukond suudab edastada. Samahästi võiks ju siinse lehekülje põhjal teha järelduse, et oh sa süda, kus eestlastele meeldivad lihased. Nii palju kui on inimesi, on ka arvamusi.
hehee
MemberLihtsalt valgujooki juues nüüd küll mingit lihasmassi ei kasvata, selleks tuleb ikka trenni teha.
hehee
MemberKeegi saaks nimetada suure rasvasisaldusega toiduaineid? Näiteks hapukoor, pähklid, juust… mis veel?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pekk
hehee
MemberJah tegelt vist olen ka tolmusena nurgas seisvat 1,25st näinud.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Aga raskuse suurus oleneb treeningtasemest ja oskab keegi õelda, palju keskmiselt korraliku treeningu juures protsentuaalselt lihas areneb aasta aja kohta?(pean silmas tõstejõudu)
Oleneb sellest, mis asi on keskmine korralik trenn, oleneb söömisest jne. Hakka treenima, küll siis ise näed, palju tal Sul aastaga areneb.
hehee
MemberTohib küsida miks “vähemalt”?Siit saad teada http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=3105
hehee
MemberSelle supi proovin kindlasti ära, ent külmutatud köögiviljade asemel kasutan värskeid juurikaid. Kokkamine võtab koorimise ja hakkimisega küll veidi kauem aega, ent juurikatel on igaühel oma maitse, mis külmunud kilepakis kõik üheks seguneb. Rohelisi herneid kasutan aga küll külmutatud kujul.
hehee
MemberAga see video on küll feik imo. Olen näinud tõeliselt purjus inimest aga see ei näe selline välja.Eelmisel talvel nägin bussi oodates täpselt sellist pilti, vahe oli üksnes selles, et mehi oli üks. Ja oh, kus vandus, et keegi teda aitama ei läinud.
hehee
MemberSelle minu esimese posti võib ära kustutada, sest ma ei kavatse enam mingisuguseid rasvapõletajaid süüa. Nii, et tänud teile, foorumikad, rasvapõletajate mõttetus sai mulle teie abil üsna ruttu selgeks.
hehee
MemberAga tahan need mingid kilod kiiremini langetada kui aasta ajaga, kui kilod maha saan jätkan tervislikumate eluviisidega kui siiani.Et siis Fred Antsoni soovitustel alla aasta hakkama ei saa? Mis jutt
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hehee
MemberKui ees k2ib koma juhul, kui j2rgneb 8eldis. Mina kui eestlane, ei ole koma.Seda ma ju tahtsingi öelda.
hehee
MemberKui ees ei käi alati koma!Alati tõesti mitte:
Mina kui algaja.
Kas Sa puudusid koolist, kui olid eesti keele tunnid ja kontrolltööd? Selles lauses käib koma “kui” ees kindlasti.
hehee
MemberKas Sa puudusid koolist kui olid eesti keele tunnid ja kontrolltööd?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sinagi vist puudusid, vähemalt sellest tunnist, kus õpetati komade kasutamist.
hehee
MemberMa arvan, et k6ige targem oleks kysida prof Toom 6unapuu enda k2est. Minu s6branna ytluste kohaselt on ta igati valmis sellistel teemadel selgitusi jagama.Ma siiski arvan, et ei hakka lugupeet professorile kirjutama ja küsima, kas sõna et ees käib koma
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused