hehee
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
hehee
MemberElamine on üldse üks ohtlik värk.
hehee
MemberMida sa sööd , et sul ainult 1300 läheb ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Või ütle vähemalt mitu korda päevas…2 ?
Kutid käristavad välja ilusates restoranides

Aga ainult harva ja ainult üks kutt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Pealegi on hinnad tõusnud ja nüüd läheb mul kuus 800 asemel 1200 
hehee
Memberkurat ma mehed aru ei saa, kuidas te kodujuustu suudate sedasi süüa. olen proovinud tilliga ja tillita ja veel mingeid. aga ainus, mis kuidagigi alla läheb on murakamoosiga. need ülejäänud täitsa hullumaja.Maitsestatud kodujuustusid ma parema meelega ei söö, aga Ekstra neljaprotsendiline kodujuust hapukoorega maitseb küll. Tuunikala või keedukartul kõrvale (oleneb kellaajast) ja väga hää.
hehee
MemberJust praegu Selverist ostsin. Niiet ju siis jälle müügil
.
Ja jube maitsvad on nad tõesti, jää või näksimagi neid
…Peaks ka otsima, polegi proovinud neid. Muidu meeldib kuivatatud kala. Igasugune.
hehee
MemberAndreaz sattus kogemata jälle oma poste lugema ja otsustas need kustutada. Noh mis seal ikka. Peab ütlema, et oma keskmist taset suutis ta siin ületada, aga natuke on veel loogilisest mõtlemisest puudu.Eks öeldud-mõeldud ole ju ka parem variant kui lihtsalt öeldud
hehee
MemberHommikul limonaad?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hehee
MemberParim rasvapõletaja http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=3105
hehee
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kullakesed! See pidi kyll hea n2ide olema sellest, et peab 6ppima, 6ppima ja veel kord 6ppima. Kui pead ei kasuta…siis on ta kasuta.
Ma katsun kõigepealt ise nii vanaks elada ja kommenteerin siis. Kui mäletan.
hehee
MemberTeraleibadest on minu arvates parim Jassi seemneleib. Aga võid ka proovida müslit. Kuigi müsli on suht maitseasi, kuna paremad on ikka röstimata ning ilma šokolaadita müslid.Ökopoodides on üsna vähese suhkrusisaldusega müslisid saadaval.
hehee
MemberAga kas Kalev Spa’s on ka?Nende veebilehelt ei näe seda välja lugeda.
Helista neile
hehee
MemberOsades söögikohtades on väikelastele mänguterritoorium tehtud, et saab lapsed sinna saata, ja ise oma asju teha, süia ja suhelda. Kas kusagil Tallinna spordiklubis on sama võimalust, et teeks trenni ja laps tegeleks seal omal territooriumil omade asjadega?Revalis vahepeal oli, ei tea, kas enam on.
hehee
MemberJa eelmisel aastal kulmineerus asi sellega, et rammumehe üritus, mis ka minu teada selle peo selline väike traditsioon olnud, otsustati üldse ära jätta. Kuna ei pidavat olema erilist huvi kellegil võistelda ega köida see ka rahvast!!! Samal ajal “ülipõnev” ja “meeletult vaatemänguline” ümberjärve jooks jätkab oma toimumist
hehee
Memberimelik soov. ära tahaIsegi siis, kui võdisevad pekist?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hehee
MemberMina näiteks ei ole kindlasti nõus sellega, et “Tänapäeval teevad just aksessuaarid mehest mehe.”. Isegi väga naeruväärne ja tühine lähenemine mehele ja inimesele üldse kui mõtlema hakata.Ma avan ka, et mehest teeb mehe ikka mees ise.
hehee
MemberHuvitav kas siinsed ”tegijad”, kes toitumiskavasid teevad võtavad arvesse sinupoolt mainitud asju. Vaevalt.Millest selline arvamus? Toitumiskava tellimisel on ju ankeet vaja täita väga põhjalikult, ei usu küll, et seda ainult tellija enese rõõmuks teha palutakse.
AutorPostitused