hehee
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
hehee
MemberOluline on siiski ilus rind, mitte suur rind.Mis on kellegi jaoks oluline või ilus, on vast ikka individuaalne.
hehee
MemberKalevi spordihall rendib võimlemisväljakuid.
jaanuar 3, 2008 at 3:07 p.l. in reply to: Ülitundlikkus, toidutalumatus, allergeenid, nahaprobleemid, Role programm vs veregrupidieet #136162hehee
MemberKunagi sai naistekarjas töötatud ja siis seal prouad käisid üksteise järel selles role-s verd andmas ja dieete saamas. Ja kaal neil langes, aga miks polekski pidanud, kui neil kõigil keelati süüa liha koos kartuli/riisi/makaroniga ning juua kõrvale piima, mõnel keelati ära kõik piimatooted üldse. Muid detaile ei mäleta, sest ei süvenenud asjasse.
hehee
Memberisa sai nüüd aru kuid ema on loll ja veelpeale kauba blondiin kaa:S:/Ilus jutt oma ema kohta. Poleks seda lolli blondiini, poleks Sind ka. Kaua Sa treeninud oled, võib-olla on emal õigus ja Sul polegi veel tavatoidule midagi lisaks vaja.
hehee
Membermis su mees sellest teab ja mis tema asi see?Mees on ise sportlane ja treener ning küllap ta midagi ikka juba teab ka. Mis see tema asi on? Imelik oleks vähe, kui oma naine mehe asi ei oleks.
hehee
MemberMul ei oleks ka midagi selle vastu, kui keegi mulle personaaltreeneri kingiks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hehee
MemberVäike mure söömisega mul, et ma tahaks teada kui mul ajaliselt lihtsalt ei ole võimalik süüa nii tihti kui peaks ja tahaks sis kas tohib oma toidukordi asendada üksnes massilisaja kokteili juues ja mingi puuvilja peale süües???Kodujuustu, omletti jms saab täpselt samamoodi nagu massilisajatki tööle/kooli kaasa võtta.
hehee
MemberKusjuures saab, aegunud andmed teil
hehee
Membermul on kõhulihased näha ka siis kui ma kõhtu ei pinguta (kui pingutan, siis on väga hea separatsioon) ja täna hommikul näitas rasva% 12,6 anoh… need elektroonilised mõõdikud pole vist eriti täpsed ka…Kas nad mitte ilusamat tulemust ei näita kui tangidega mõõtes?
hehee
MemberKavadest rääkides. Mina suutsin enne Fred Antsoni postituste ja artiklite lugemist maksta alljärgneva kava eest:
Hommik kl 7.00 – 8.00
• 2 viilu täisteraleiba kanarulaadiga / pererulaadiga / loomalihasingiga + tomat, kurk, salatileht
• kohvi koorega/tee/roheline tee
• Kohupiimakreem 150g
või…
• 50 g Viola 10vilja müslit + 200 g jogurtit/piima
• 80 g kohupiima ( sega vähese piimaga )
• kohvi koorega/tee/roheline tee
või…
• 1 keedumuna
• 8 Vici krabipulka + tomat, kurk, salatileht
• 2 viilu täisteraleiba
• kohvi koorga/tee/roheline tee
Lõunaeel kl 10.00 – 11.00
• 1 puuvili + peotäis mandleid / metsapähkleid + klaas vett
Lõuna 14.00 – 15.00
• 70 g liha, kanafilee, kala/kalafilee
• 50 g ( toorkaal ) keedetud pruuni riisi või tatart
• 2 dl mahla
• viil leiba
või
• 70 g liha, kanafilee, kala/kalafilee
• 2 – 3 keedukartult ( kartulit 1 – 2 korda nädalas )
• 150 – 200 g toorsalatit ( porgandi – kaalika , punapeedi – küüslaugu jne. )
• 2 dl mahla
• viil leiba
1 – 1,5 h enne trenni või kl 17.00 – 18.00 kui trenni ei ole
• Vanillikohupiim magus 125g
Õhtusöök kl 20.00
• 100g kodujuustu + ⅓ tuunikala konservi ( Eldorado või Rainbow tilliga omas õlis ) + kurk + ½ tomatit + muna + ½ paprikat.
• 1 viil täisteraleiba
• roheline tee või must tee + 1 tl mett
või…
• 150 – 200g Mehhiko segu / 50 – 60 g ( toorkaal ) pruuni riisi
• 70 g kanafileed/kala
• 1 viil täisteraleiba
• roheline või must tee + 1 tl mett
Järgima ma seda ei hakanud.
hehee
MemberVõib küll, aga väldi süsivesikuid ja rasvu ja ära ületa oma päevast kaloraazi hulka, mis on sul seal kavas ettenähtud. Kui sa peaksid kaloraazi ületama, siis peaksid lisama ka mingit füüsilist tegevust, et kaloraaz viia tasakaalu. Samas, saab teha ka söögi kordade vahed pikemaks, kuid mitte rohkem, kui 3h, siis saab ka peale 6te õhtul süüa. Saaks rohkem nõu anda kui teaks, täpsemalt toitumiskavast(mis toit, kogused, millal sööd).Loe artiklit, mida ülalpool soovitasin ja Sa näed, et ei pea alati just nii tegema. Mina näiteks söön kolm korda päevas ja süsivesikud jäävad just õhtusse.
hehee
MemberKuis ma neid kaloreid ja süsivesikuid pean hakkama kokku lugema….Iga suutäis sis või?Kuidas siis veel?
hehee
MemberUuri foorumit ja loe kindlasti seda http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=3105
hehee
MemberMa ei ole küll mingi ekspert, aga kui tahad rasva põletada, siis minu arust jõusaal pole just see parim koht.Jõusaal põletab rasva väga hästi.
hehee
MemberPärast trenni mitte süüa on väga vale ja seda kindlasti ka nende puhul, kes soovivad rasvast vabaneda.
AutorPostitused