hehee
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
hehee
MemberMa olen Aile ja Mattiga ühes paadis, mul teb ka nätsutamine kõhu tühjaks.
hehee
MemberMa ei saanud ka aru, mis selles halba on, kui vanemad sportlased omavahel võistlevad.
hehee
MemberSul võib isegi õigus olla, kuna ükskord ma sõin palju nätsu ja siis järgmiseks päevaks olin üle kilo maas, sama juhtus ka MenthosigaMa loodan, et Sa ikka lihtsalt närisid seda nätsu, mitte ei söönud
hehee
MemberKogu selle teema peale meenub mu ema jutt sellest, kuidas ta ühel konverentsil kohtas oma vana tuttavat, kes oli aja jooksul saavutanud päris kõrge kehakaalu. Lõuna ajal läksid nad koos sööma ja korpulentne tuttav alusanud ise juttu oma kõrgest kehakaalust, rääkides, et ta ei söö peaaegu MITTE MIDAGI (ta oli seda korduvalt rõhutanud) ja kaal ikka ei lange. Siis tõi ettekandja lauale tellitud toidu. Tuttav oli tellinud paneeritud šnitsli friikartulitega ehk MITTE MIDAGI!
hehee
MemberTöötan arvutiga ja hüppan samuti mitu korda päevas siit läbi, aga see ei tõesta küll minu lojaalsust sellele leheküljele, sest kui oleks veel sarnaseid huvipakkuvaid lehekülgi, külastaksin kindlasti ka neid. Praegu pole lihtsalt leidnud ega otsinud ka.
hehee
MemberMulle topiti ka heeringat kuni maitsema hakkab aga näe, ikka hakanud. Pekstes ka enam sööks
hehee
MemberTundub, et sul omal lapsi pole. Võitlus laste toitumiseelistustega võtab mul endal vahel naha seljas märjaks. Eriti kui ei taha väga autoritaarset õhkonda koju luua. Õnneks on mul abikaasa samal pool rindejoont ja nii me siis päev päeva järel muudkui selgitame ja selgitame ja selgitame….. samas näidatakse pidevalt reklaame kus “coolid” lumeladadega ja ruladega sõitvad noored energiajooke, kokasid ja krõpse näost sisse ajavad. Aga mis teha, omad lapsed, tuleb seda taaka kanda.Ega ei peagi kerge olema
hehee
MemberKui mind miski häirib, siis see, kui paks vingub oma kaalu pärast, aga ei tee midagi, et olukorda parandada. Mõistagi häirib väga ka see, kui vanemad lasevad oma lapsel süüa igasugust rämpsu ja pakuvad ka kodus poest ostetud valmistoitu. Väike inimene ei pööra ju ise tähelepanu sellele, mida ta sööb, peaasi, et maitseb. Koolides ja lasteaedades on ju selgelt näha, kui paljud lapsed ei söö näiteks toidu kõrvale pakutavat salatit.
hehee
MemberOT võibolla, aga on’s kookoseõli üldse jaekaubandusasutuste lettidel saadaval?Ökopoodides ja suuremate kaupluste ökolettides on küll, 35 eeku purk, mul kogu aeg kodus olemas.
hehee
MemberMinu põhimõte on selline (ei suru kellegile peale, eesmärgid on inimestel erinevad): mõttetu on süüa töödeldud toitu kui on kättesaadav ka töötlemata. Näiteks – pole mõtet juua mahla, kui saab süüa puuvilju. Ilma kiudaineteta on see lihtsalt suhkrupomm. Pole mõtet osta kallist MCT õli, kui kookoshelbed (mct+kiudained+mineraalid+vitamiinid) on 5eeki pakk. Kalaõli igapäevase tarbimise põhjust teate isegi. Extra virgin oliiviõli on hea e-vitamiini allikas.Aga kookoseõli Sa ei kasuta?
hehee
MemberKuidas ta tervisele hakkab?Äkki nii, et inimene on siiski määartud sööma toitu mitte pulbrit.
hehee
MemberMa ei saa täpselt aru, mille jaoks see viimane artikkel, (mis kusjuures oli toimetamata st. ilma l6ikudeta ja seega raske lugeda.) Mul ei ole vastupandamatut soovi syya ebatervislikke toite- mulle ei maitse need juba ammu. S66n 5-6x p2evas toitumiskava järgi. Velocity dieedi mõte minu jaoks on saada kiiresti lahti sellest viimasest kõhuvoldist, ilma lihast kaotamata.Artiklile viitasingi seetõttu, et sealsete nõannete järgi saab väga hästi põletada rasva lihast kaotamata ja pole mingisuguseid raskestikättesaadavaid aineid tarvis. Kui tahta, loeb vajaliku info välja ka toimetamata tekstist.
hehee
MemberSoov oli siis minna Velocity dieedile, mille mõju tõendab see aasia noormees: http://youtube.com/results?search_query=ve…p;search=SearchVaadake, kui sale ta juba 17-ndal p2eval on! Ja tema ytluste järgi ei ole ta kaotanud lihast.
No tegelikult on veel mitu toodet mida peaks kasutama, kui kavatsen minna Velocity dieedile: http://www.musclewithattitude.com/readArticle.do?id=1690447
Aga see tundus k6ige tähtsam, sest seda on veel mainitud mitmes kohas, pidi nagu ainevahetuse korras hoidma vms.
Pähklivõi, kala6li, linaseemned, proteiin on olemas.
On ka tunduvalt lihtsamaid variante http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=3105
hehee
MemberEile saatsin retsepti aga millegipärast on nii, et kui selles puudub nisujahu ja valge suhkur siis avalikustamisele ei kuulu.Väike kõrvalepõige teemast, aga nüüd ma vähemalt tean, miks mu kodujuustuvormi ei avalikustatud.
hehee
MemberPiruetis on need vahendid raudselt olemas, iseasi, kas nad oma ruume üksikharjutajatele välja rendivad. Samuti on need vahendid olemas Peda kultuuriteaduskonnas, kuid sealne rent on veelgi ebatõenäolisem.
AutorPostitused