hehee
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
hehee
MemberVaevalt ,et kedagi üldse vangi saadetakse õunte varastamise pärast,kindlasti mitte Eestis.Kui tapmise eest ei saadeta vanglasse,siis õunte näppamise eest ammugi.
“>Seal polnud ju kirjas, mis riigis Sa neid õunu näppad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hehee
MemberMissugune mu menüü siis olema peaks, mida muutma pean?Või peaksin toitumiskava endale tellima?hehee
MemberKas lihtne tüdruk siis võigi lõhet ja forelli süüa we
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kus ma küll seda ütlesin?

hehee
MemberEnamik Eestis müüdavatest on pigem sellised tervisetooted kui mingid erilised põletajad, vabalt võid vitamiinina lõputult tarvitada.Ma arvan, et küsimuse mõte oli pigem selles, et asja eesmärk peaks ju ikkagi olema kaalulangetamine. Kui vitamiine süüa, siis neid on ka odavamaid.
hehee
Memberaga millist sa proovisid, hehee?Hydroxycut`i
hehee
MemberJärgi proovimiseks on just tegelikult hea, kui menüüd teadlikult ei muuda. Siis näed täpselt, mis efekti põletaja annab
Nägingi. Ainuke tulemus oli see, et süda oli paha
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hehee
MemberArvad sa tõesti et mõni alustab kõigepealt rasvapõletajast ja alles siis dieedist ?Arvad Sa tõesti, et selliseid on vähe? Ma ise näiteks olin üks selline, ega enne ei uskunud, kui omal nahal ja rahakotil järgi sai proovitud.
hehee
Memberma käin vahelduva eduga 2-3 korda jõusaalis…Kuid erilist muutust ei ole märgata kaalus kohas…
Kas peaks kasutama rasvapõletaja?
Ilma läbimõeldud toitumiseta on rasvapõletaja kasutamine narrus, liiati saab õige toitumisega kaalu efektiivselt alandada ka igasuguste põletajateta. Loe siit Fred Antsoni artikleid ja postitusi.
hehee
MemberSee on Väga keeruline tekst seal äkki peaks mainima mida täpsemalt (nt. kala, kartul, jne) peaks sööma. Ja millal oleks kõige kasulikum mida süüa.See on nüüd küll veidi sedamoodi suhtumine, et tehke mulle toitumiskava ja mäluge ka minu eest. Loe siis mitu korda! Isegi lugesin ja siiamaani käin aeg-ajalt kinnitust otsimas, kas ikka toimin õigesti.
hehee
MemberPoes on ju tootetutvustuse all kirjas ning kindlasti on sama info ka pakendil.
hehee
MemberMa olen lihtne tüdruk, kalatoitudest on lemmikuks praetud räim
hehee
MemberMa ei saa nüüd aru ,kas müsli söömine on halb?
hehee
Membermis need kuumenevad vööd ei töötagi siis või?? aga kui sa teed aeroobset või sõidad crosstreineriga ning samal ajal paned rosinaks selle rasvapõletusvöö et siis vahet polegi?? kuid see ju ometi märjaks ajab ja loogika järgi peaks ju töötama või mis??Saunas läheb ka keha märjaks, sest higistad, kaalgi võib veidi alaneda, aga see on vaid hetkeks ning vee ja mitte rasva arvelt.
hehee
MemberSoovitan hoopis lugeda Fred Antsoni postitusi ja artikleid.