hehee
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
hehee
MemberOlen 17…..171cm….ja kaalun 66kg……olen jälginud toitumist ja teinud ka trenni…( aga ei käi regulaarselt kusagil
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )……….aga probleemiks on need nn sangad külgedel….kuidas oleks võimalik nendest lahti saada?
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mina enda omad jooksin maha.
hehee
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Seep see on.
V2idetakse, et see olla k6ik naiste syy…st, et naised tarvitavad antibeebipille ja muud sellist, uriiniga l2heb see veeringlusse …ja l6ppkokkuv6ttes joovad meie kallid poisid selle k6ik sisse ja aina feminiseeruvad ja feminiseeruvad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siit järeldus, et need mehed, kes on veel mehelikud, vett ei joo
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hehee
MemberKui Sa mõtled CV all ainult diplomeid, oleksin seisukohaga nõus, see ei aita ega garanteeri midagi.Pean silmas, et CV mõiste ja seletus sisaldab endiselt:
elulookirjeldus, mis kajastab konkreetse isiku haridust, töökogemust ja oskusi, saavutusi
jah ka seda saab kahe sõnaga kirja panna ja mõtetuna esitada, kui kõvasti pingutada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja mina pean silmas, et haridus ei pruugi alati tähendada haritust, niisamuti nagu hariduse puudumine ei välista alati haritust. CV võib olla väga põhjalik, lõppeks on see aga ikkagi lugeja asi, kas ta inimest sellepärast rohkem usaldama hakkab. Kui panna kahtluse alla, et toitumiskava ei pruugi tellijale sobida, siis selle sobivuse koha pealt ei anna CV küll mingisugust kindlust.
hehee
Member…ehk siis see, mis minu puhul toimib peab ka Sinu peal kindlasti toimima, tiba lühinägelik suhtumine või…usun tõesti, et üldised alused võivad olla samad, kuid kogemused mida jagatakse peaks lähtuma ikka
rohkem kui ainult enesetreeningust.
kui valida on One man company või team work vahel, valin kindlasti viimase kogemusega inimese
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>CV-s toodud hariduskäik ei ole mingiks garantiiks. Kui palju on inimesi, kellel on diplomeid, millega lehvitada, aga praktiline kasu neist puudub.
Mulle isiklikult ei annaks diplom toitumiskava koha pealt küll usaldust juurde, pigem otsustaksin siin foorumis saadud mulje põhjal.
hehee
MemberKusjuures ma olen ammu juba mõelnud soovahetus operatsioonile. Ärge siis imestage kui ma sügisel naiste bodyfitnessis välja hüppan. Hoidke alt !Marika Morozova?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hehee
MemberMulle meeldiks jällegi crosstrainer.
hehee
MemberIgatahes jääb mulle mulje, et vanemad ei pööranud sulle lapsepõlves piisavalt tähelepanuSulle endale vist samuti mitte.
hehee
Memberno ok- häid tulemusi siis lihtsalt silmale vaadatesSina olid sel nälgimisajal voodirežiimil, tööl ja trennis käies võib selline näljutamine aga muule lisaks ka silmanägemise vähe ähmaseks võtta.
hehee
MemberAga lõunaajal kui ilmtingimatta kuhugi söögikohta sööma ei jõua, et mida te soovitaksite poest osta mis sisaldab palju valke?Poest soovitan osta toidukarbi ja sellega kodust korralik lõuna kaasa võtta.
hehee
MemberSee on birth control, mitte tapmine
“>
A sa pane surnud siga nurka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma ei pane lilligi vaasi. Kui tapan, siis söön, järelikult, kui lille murran, siis keedan sellest taimeteed.
hehee
MemberÄkki ei saaa ta toidust piisavas koguses rasvaineid lihtsalt?
“>Makaronidest ja riisist ta neid vaevalt saab, jah.
hehee
MemberMunade ja piima kättesaamiseks ei pea kedagi maha lööma.No aga kui kanalt muna ära võtta, ei saa ta seda ju tibuks haududa. Üldse on minu arust naeruväärne nende taimetoitlaste jutt, kes väidavad, et nad ei söö liha sellepärast, et ei taha tappa. Ega taimed sellepärast veel elutud ei ole, et nende murdmisel verd ei pritsi. Lilli vaasidesse topivad ju küll, samahästi võiks siis surnud sea toanurka panna, et nii ilus.
hehee
MemberTaimetoitlased ise ütlevad ju ka, et on vähem agressiivsed, rahulikumad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma tunnen ühte taimetoitlast, kes on ühtlasi ka kõige närvilisem meesterahvas minu tutvusringkonnas
“>hehee
MemberMis emale? Vaene ISA!See oli hea!
“>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused