hehee
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
hehee
MemberTrennis käin Sloggy pesuga ja olen väga rahul, hea pehme, kuskilt ei hõõru ega kisu.
hehee
MemberOled sa ikka tähele pannud, kuidas tänapäeval tibid talvel riides käivad – stringid, miniseelik, naba ja selg paljas, jope vaevalt püksivärvlini. Me ei ela Hispaanias,
hehee
MemberAga Eestis on joogivett piisavalt – kasutame puhast joogivett WC-s 6-8 liitrit korraga 0,6 liitri pissi alla uhamiseks.
hehee
MemberSuured t2nud!Ma v6iks pikalt r22kida, miks ma kohvi j6in… Rituaal jne. Me t6ime alati endale parimad kohvioad ja ma jahvatasin igal hommikul uue ja v2rske
Tybee saarel on meil palmidega ymbritsetud r6du, kus on kahekohaline kiik igatsugu pehmete patjadega. Linnud laulavad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kofeiini hulk…oli v2he k6rgem, kui normaalseks v6ib pidada (umb 600 mg p2evas).
Ma ei ole ju kogu aeg kodus. Reisil olles ei keeda keegi mulle lennukis kohvi, millega ma harjunud olen. See t2hendab, et niikuinii on 27 tunniseid reise raske taluda, minul on aga lisaks veel v66rutusn2hud…
…ja kui igahommikune hea enesetunde tekitamine on vaid pelgalt
kofeiini võõrutusnähtude leevendamine.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siis tekib kysimus, et milleks?
Vaatame aga edasi… Edu ka teistele!
Ka mina olen sõltuvuses oma rituaalist ja naudingust, mis leiab küll aset kas Tallinna kesklinnas ilma rõduta Pätsu-aegses puumajas (kus köögiaknast avaneb vaade naabermaja köökidesse, toaaknast hoovi kuuridereale) või kodus maal, kus võib varasel tunnil aknast aeg-ajalt kitsi vaadelda, ning nii kaua kuni hommikune tass koorekohvi mulle otseselt tervisele ei hakka, siis ei kavatse ma sellest mõnust ka loobuda

Aga Ailele tõesti jõudu!
hehee
MemberKui olen kraaniveega täidetud joogipudeli maha unustanud, siis ostan trennis mullita vett, kahjuks on neil seda tavaliselt ainult külmkapist võtta, mina eelistan aga toasooja rüübet.
hehee
Memberkui tydrukuga tylis olin siis motlesin temale ja tegin koike vihaga ja palju suuremate raskustega.Oi, kui mul mehega tüli majas, siis pole mõtet trenni minnagi, nagunii seal midagi tehtud ei saa. Algatuseks kõnnin nagunii spordihallist mööda ja avastan alles tont teab kus, et oleks vaja tagasi pöörata. Saalis jään oma tülist tingitud hajameelsusega lihtsalt teistele ette, kui unustan end mõne pingi peale mõtteid mõlgutama. Nii, et parem on üldse mitte minna ja teisi närvi ajada, veel parem on üldse mitte tüli kiskuda, siis on meel hea ja saab trenni ka teha.
hehee
MemberNeed jäetaksegi selleks peale et naisterahvad rääkima tuleks.Ahaa, kaval!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hehee
MemberKüllap vetapteekidest saab, mul ema joodab sellega kodus vasikaid.
hehee
MemberHehee, mis su pelmeenitäidise retsept on?Võrdsetes osades sea-, looma- ja lambahakkliha (ostan liha ja lasen ise läbi hakkmasina), peeneks-peeneks hakitud sibul, sool, piapar ja soolaga võrdses koguses ka suhkrut (magusat maitset ei jää, see törtsuke suhkrut toob esile liha hõrgu ja mahlase maitse). Segan kõik ained kokku ja lisan pool klaasi vett, segan kuni vesi on lihasse imendunud ja kordan seda protsessi nii kolm-neli korda.
Ükskord jätsin pelmeenitaigna üleöö külmkappi seisma, siis tulid veel eriti head pelmeenid.
hehee
MemberMis need hinnad seal on’s ?Täpselt ei mäleta, üldmassaaž 250 äkki. Helista neile.
hehee
MemberIse käin aeg-ajalt Tallinnas Hariduse tänaval pimedate juures http://www.telemedia.ee/telemedia.php?lang…DE%20%c3%9cHING
Võrreldes Haapsalu sanatooriumi massööriga oli vahe ikka märgatavlt parem, Tallinna massööridega ei oska võrrelda. Hind on aga vist küll linna soodsaim.
hehee
MemberMis sul mees sellest arvab, et sa õhtul küüslauku sööd
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
😮Mis tal arvata, ise sööb ju ka minu tehtud toitu

hehee
MemberAntud loos aetakse teadlikkus ja teadmatus küll segamini. Ei söö rasva, siis oled hirmus teadlik……ja kahtlemata tervislik.
hehee
MemberKõik õige, nii see peaks ideaalis olema, kuid klient on ikkagi harjunud kuningas olema. Seda korda on igas saalis raske kehtestada. Ühele ütled, teine jätab ikka asjad laiali jne. Seda isegi sellises väikses kohas nagu Elva kus on ainult üks saal. Olen läbi selle aja olnud ainuke kuri onu kes ei lase klientidel end kuningana tunda. Kui selle teema kunagi Elva Spordiliidus tõstatasin kellele saal kuulub siis öeldi, et mis selle kangiga seal maas siis ikka juhtub, kõveraks kuivab või. Aga saal on ikka alati korras , sest mulle ei meeldi kolikambris trenni teha. Sama asi on masinate korrasolek, mul on vaja neid kasutada ja ma ei saa oodata kui kunagi remondimees suvatsetakse tellida. Teen ise korda. Minusuguste fanaatikute olemasolul on kõigil lõpp mugav. Ja teha pole midagi.Ma pole küll kõik Tallinna saale külastanud, aga nendes, kus olen käinud (Reval kaasa arvatud), pole küll suvatsetud raskuseid maha tõsta ja oma kohale asetada. Nii polegi muud üle jäänud kui paluda alati mõnda lähedalasuvat meesterahvast need maha tõsta, sest ise ma lihtsalt ei jaksa nii palju sikutada.
AutorPostitused