hehee
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
hehee
MemberMilleks mulle coca-cola, kui turul on piima (kodus maal muidugi ka) ja keldris mahla (mida leidub ka turul, kui ise ei viitsi teha või kui pole, millest teha)
hehee
MemberNeed kaks on omavahel põhimõtteliselt vastuolus. Eriti kui Fred Antsoni teisi kirjutisi vaadata
Esimene, ehk seisukoht et rasva piirkondlikku paiknemist kehas ei saa mõjutada ja et põletamiseks on parim laisk aeroobika, on pisut aegunud.
Täitsa tean, aga inimesel peab valikuvõimalus olema, pealegi nagu Sa isegi ütlesid ei õnnestu paljudel süsivesikute taseme madalal hoidmine. Ise sain oma sangadest ja kõhust lahti just aeglast jooksu tehes (sest kiiremini joosta ma lihtsalt ei jõua
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ) ja alles hiljem avastasin selle lehekülje koos Fredi postitustega ning muutsin ka oma menüü ära.hehee
MemberAitäh, sain sellest natuke abi.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vähenda menüüs süsivesikute osakaalu ja saad palju abi.
hehee
MemberMõnele lähevad hoopis tuharaimplantaadid ja brünetid. Onju
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Just

hehee
MemberMeeste pärast peaks hoopis kunstrinnad panema ja juuksed blondiks värvima, mitte jõusaalis käima
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No see oleneb vast ikka mehest ka.
hehee
MemberOlen proovinud keskkohta peenemaks saada hantlitega küljelt-küljele harjutusega,kuid ! ma ei tea,kas saan valesti aru,aga ma lähen keskelt aina suuremaks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Keskkoht läheb paksemaks, sest lihas peki all kasvab. Peki saab maha õige toitumisega, soovitan lugeda Fred Antsoni artikleid ja postitusi.
hehee
MemberJa siis ühtlasi, kas keegi on üldse näinud petti müügil kuskil?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Säästukas. Aga miks Sa siis petti tahad, kui ise kirjutad, et rasva menüüs pea polegi?
Ja siis seda ka, et kuidas te muna valmistate? Lugesin kuskilt, et (krõbedaks) praadida pole hea, sest siis munavalk ei omastu. Samuti, et väga pikalt keeta ei tohi, kollane peaks keskelt veidi vedel olema. Mulle vedel kollane täitsa maitseb, aga mul õnnestub vbl kord nädalas neid mune nii keeta, et need 10ks minutiks pliidile podisema ei unu
Ja praemuna on minu puhul tänuväärseks võimaluseks oma rasvad kätte saada. Kui praemuna ka enam ei sööks, peaks pekikuubikuid ostma hakkama 
Kui keedan, siis maksimaalselt 5 minutit (tasasel tulel). Praadides löön munad võiga määritud tulisele pannile, panen kaane peale ja keeran pliidi välja, minuti-kahe pärast on munavalge hüübinud ja kollane veel maitsvalt vedel.
hehee
MemberÕnnitlusd kõigile eestimaalastele, kellele tänane päev on suur!
P.S. Tänahommikusel lipuheiskamisel oli rõõm näha sõbralikku Eestimaa rahvaste seltskonda.
hehee
MemberAga noh, see on minu, kui mehe arvamus. Teile naistele jäägu oma

Ma olen küll naine, aga nõustun 100 %, et oma naine võiks mehele olla atraktiivne nii seest kui väljast.
Ja unustasin lisada, et kaalu tõstmine või langetamine on maailma üks lihtsamaid asju
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Just, kättevõtmise ja tahtmise asi ainult.
hehee
MemberJa kui mees sellises olukorras teataks, et kuule, mine trenni, sa oled täiega paks lehm, siis see oleks ikka alatuse tipp.Ja selline on ju ainuvõimalik viis asjast teatada.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>