hehee
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
hehee
MemberÕudne
“>
Minu juudist vanaema keedab mulle hommikuks ÜHE muna, sest daam lihtsalt ei söö rohkem, ei sobi. Viimati ma küsisin, kas ma võin pool töö juurde kaasa võtta
hehee
MemberPraadige searasvaga.Praengi. Kahesajagrammine pakk maksab 7.50 ning seda jätkub ikka jupiks ajaks. Mulle millegipärast tundub, et searasva läheb praadides tunduvalt vähem kui mistahes õli, teda justkui jätkuks pannil kauemaks
No vahel on ikka hea midagi VÕIS kuldpruuniks praadida
“>Võis praetud kana poolkoivad, mmmmmm….. Pärast praadimist valad või ja kanamahlade segu tatrale, natuke hapukoort ka veel juurde, ja pidusöök võib alata
hehee
MemberEi valmistata külmpressmeetodil.???
Võibolla, et lihtsalt Eestis ei ole saada külmpress…OK. Vaatame edasi:
On küll. Mulle kingiti pudel Borgese külmpressitud viinamarjaseemneõli. Kasutan salatites.
hehee
MemberSelle viimase kõrvale peaks vist lihasööjatele lammas kenasti sobima.
hehee
MemberLühidalt…Ma ostan tooraine ja kokkan kodus ja vaatan, et mul oleks piisavalt toorest kraami menüüs.Ehk tegelikult on kõik kaunis lihtne (julgen seda öelda lähtudes omast kogemusest), vajab vaid pisut harjumist. Seda nii ajakava kui maitsemeelte suhtes.
hehee
MemberMul pole veel kodus mõningaid toiduaineid, ega kavatse nendele enda külmkapis kohta leida ka:-Oliiviõli
Ma ka ei säilita oliiviõli külmkapis
hehee
MemberTead hea luuletus oli, autorit ei tea, võibolla hehee ütleb…Kõlab tuttavalt, aga autorit öelda kahjuks ei oska.
hehee
MemberKäin Lauri Rannamaa juures. Väga viis!Julgen ka soovitada.
Ahjaa: Rannama, mitte Rannamaa. Vähemalt see mees, kelle juures mina käisin
hehee
Memberhttp://shop.ebay.com/i.html?_kw=triops&…tpos=&gbr=1
Veel “mutante”
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hehee
Memberhehee
MemberMis seal sitsis kahtlast on, plaanin just korteri sinna osta:(Kui mina vaatamas käisin, siis esiteks haises seal jubedalt. Ema mul väga hakkaja, võttis suvalisel kohalikul nööbist kinni ja küsis, mis haiseb?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Selgus, et paljudel majadel keldrid vett täis ja kanalisatsiooniga mingi jama. Kui ema küsis, uvas narkomanov jest, vastati, et vsjo jest. Seal oli mingi mahajäetud tehasehoone, mille ümber tiiirutas kahtlast rahvast, mis tekitas minus ebamugavustunnet. Kahtlust äratas toona selle piirkonna vastu juba see, et võrreldes teiste Tallinna piirkondadega oli seal ulmeliselt palju kortereid ühel ajal müügis. Õemees ehitajana muidugi soovitas osta, tulevane kuurortrajoon. Aga mina olen jänes
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hehee
MemberPaar korda olen mõelnud öösel jala koju tulla vanalinnast, kuid kahjuks on mul julgus balti jaamast läbi käies ära kadunud. Ja see sitsi peatuse kant on vist ka nätuke kahtlane.kuidas endal kogemustega?
Eks juhtuda võib igal pool, aga oma õnnega ei tasu mängida
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mul on läbi Balti jaama hea otse Revalisse trenni minna (Pelgulinnast), aga pimedal ajal ma seda teha ei julge.Mis Sitsi kanti puutub, siis käisin seda uudistamas, kui endale elamist otsisin, ja mu õde keelas selle koha mul ära, öeldes, et tema ei viitsi mind iga õhtu koju sõidutama hakata
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hehee
Memberkodusvalmistatud toidu all on kõikvõimalikud toidud….ei viitsi välja tooma hakataIlmselgelt Sa ei tea kulutatud ja sissesöödud kalorite suhet.
hehee
Membertoitumine toitumiseks, kuid miks 2 esimest nädalat siis % langes, samas toitun koguaeg ühtemoodi.Järelikult peadki midagi toitumises muutma. Üks ja sama kava ei toimi igavesti. Liiati ongi alguses muutused kergemad tulema.
hehee
MemberKa korra proovinud (lumehange siis), ei meeldinud üldse. Külmetamist kardan rohkem kui karastamise järele igatsen, seega… ei kavatse rohkem proovida!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mul just vastupidi. Talvel annab korralik lumes püherdamine poole kogu saunamõnust
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused