hehee
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
hehee
MemberKui tekitada siia küsitlus, kas kasutad toidulisandit, absoluutselt ükskõik missugust, siis on kindlasti näha, et meil pole ainult 10 inimest, kes valgu-, taastus- või muud spordijooki joovad.Ja kui teha küsitlus, kui palju neist kasutajatest tõepoolest tarbitava toidulisandi koostises orienteerub, siis saame vastuseks heal juhul 10 inimest. Mina ei orienteeru, seega ei kasuta ega võta ka sõna (ei poolt, ei vastu).
Ma usun, et see oli ka Vägivalduri jutu üks mõte, mitte see, et ta kõigist ja kõigest rohkem teab. Sa püstitasid teema, ära nüüd võta nii isiklikult kui keegi sellele oma vaatenurgast vastab.
hehee
Memberaga kas siis polnud jutt, et puder pole eriti hea hommikusöögiks? Et nagu liiga palju süsikat? Ma ka enne sõin putru või võileibu, aga igaltpoolt lugesin, et hommikul hea valk. Ma nüüd siis proovin hommikul muna, kodujuustu, tomati jne-ga või omleti. Tõsi ta on, kõhu teeb pikaks ajaks täis ja isud kah väiksemad, magusa järele jneKui tahad oma magusaisusid tagasi, siis palun, kuula neid, kes räägivad, et vajad hommikul ilmtingimata ilget laksu süsivesikuid.
Kõik oleneb sellest, milline on Su päev. Kui lähed pärast hommikusööki füüsilisele tööle või kestvusspordialaga tegelema, on süsikad omal kohal, kui aga istud kontoris/koolis, soovitan jääda omleti juurde.
hehee
MemberMa ostsin Prismast 700.- krooniga sellise kaks ühes variandi. Siiamaani väga rahul, enam ei kujuta söögitegemist ilma köögikombainita ettegi, blender muidugi ka mõnus asi.
hehee
MemberSoovitan kasutada toorest kõrvitsat
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hehee
MemberMinu nälgimise lugu oli pisut teistsugune. Sai see samuti algusel umbes 150 grammi toorsalatit ja samapalju kodujuustust menüüst. Aktiivne õppeperiood aitas ka kaasa, lasin raamatu taga tühja kõhu tunde mööda ja voilaa, õite pea polnudki enam isu. Käed värisesid ja suu haises, aga no selliste pisikeste iluvigadega ju harjub. Hetk, kus magu enam toitu vastu ei võtnud (oksendasin iga ampsu välja) jõudis minuni kiiremini kui juuste väljalangemine või päevade kadumine. Tänan siinkohal oma ema, kes mu kiirelt liistule oskas tõmmata ning sammhaaval sundsöömist rakendas. Oi neid kõhuvalusid siis, kui amps makku jõudis…..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> See oli asja juures minu jaoks kõige raskem – sundida ennast sööma kui see teeb jubedat füüsilist valu.hehee
Membernäiteid tuleks tuua ikka maailma tasemel teadlastelt, igaüks võib külariigis jahu suust välja ajada, aga põhimõte on õige, kui uskuda saabEesti on ka muide üks osa maailmast.
hehee
MemberTäna ma petsin bussiparki – raha maksin, aga piletit ei võtnud.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sina hoidsid lihtsalt paberit kokku ja kontrolli saabudes oleksid saanud ka võimaluse riiki toetada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hehee
MemberÜldiselt ega see paha ei tee, kui litsents ära võtta (vähemalt 1-2 aastat) Miks peaks treenerit usaldama, kui ta käitub sedasi.Asi on põhimõttes….kui teed vea, siis tuleb selle eest tasuda. Selle üle võib spekuleerida, et tehakse vigu jne. Fakt on see, et inimene rikkus eeskirju.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> See küll ei puuduta absoluutselt mind, aga ma olen pettunudKui Sa sõidad bussiga jänest ja jääd vahele, saad selle eest trahvi. Järelikult oled konkreetse vea eest juba karistada saanud ning selle eest Sind veel töölt lahti lasta oleks alusetu, kuigi võib ju spekuleerida, et kui juba kord “unustasid” pileti osta, küllap siis unustad ka tööd teha. See pole aga siiski põhjus vallandamiseks.
hehee
Memberaile, tore et sa oled maailma parandaja, aga tekib küsimus milleks meile noorus on antud?et pidu panna,elust rõõmu tunda,hullud seiklused jne… muidugi saab ka ilma alkoholista, kuid see teise asi üldse ja pealegi ma mõtlen joomist ainult pidudel, mitte niisama sõpradega filmiõhtul pumbaks…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ja kellel tekib alkoholism on oma viga, liiga nõrk iseloom, mul on eelsoodumusega pärilik alkoholism, kuid ma joon täpselt siis kui heaks arvan, keegi mõjutada ei saa ja mõõdukates kogustes.
ja eelnevas postituses mõtlesin inimeste vormile, kes tahab paksuks minaa palun jooge-sööge enne ja peale joomist ,mul kellad, aga kes vähegi hoolib oma vormist siis ei soovita midagi enne ja peale joomist, ainult kuii jõuab öösel 5 koju siis võib, muiud liha juba põleb
Nüüd hakkas küll valus.
hehee
MemberNo näete siis, ega ikka ei saa valida kõike kolme, vähemalt täiel määral mitte. Mis on kasulik ja hea maitsega, pole odav. Mis on odav ja kasulik pole just eriti maitsev jne.Ma loen küll muud välja. Kui tahta ja viitsida, siis saab toituda odavalt, tervislikult ja maitsvalt.
hehee
MemberNõmme turule tahaks minna küll- öko kaup otse talupidajalt on kõikse parem ju! Kahjuks ple seni veel jõudnud…Ma ka ei ole. Mees suvel käis ja võttis asja kokku lühidalt – väga ilus ja väga kallis. Ent maasikad, mis ta sealt tõi, maitsesid muidugi suurepäraselt
hehee
MemberVaadate poes ringi, süvenege, mis mida sisaldab ja kuipalju maksab.Ja siis minge turule
hehee
MemberKui on hea kokk, siis saab viimases postituses esitatud püramiidist kõik kolm võimalust valida.
hehee
MemberHuvitav on see, et mitte ükski suitsetaja ei kurda, et ei jõua töö juures sigaretti tõmmata.
Ma jään siiski enda juurde – mitte söömine ajapuudusel on mõttetu vabandus.
AutorPostitused